Conversatii > In legatura cu sportul, oriunde pe glob

Simona Halep

<< < (9/9)

radu catalin:
A intrat in turneu cu o presiune aditionala pentru ca la ultimele doua AO iesise in turul 1. Asta cantareste mult in plan psihic. Apoi a venit accidentarea la glezna direct in turul 1 care iarasi aduce un bonus de presiune mentala. nu stii daca tine glezna, joci cu grija, adica joci atent sa nu te accidentezi si te focusezi mai putin la jocul tau. Meciul cu Davis intareste ce zic eu acuma.
 In fine, una peste alta la acest turneu s-au produs doua mari schimbari la Halep. una este pe plan mental si anume stie ca daca nu renunta si sta pana la sfarsit la bataie, poate bate pe oricine. iar cealalta este in jocul agresiv pe care a inceput sa-l practice de la Pliskova incoace. In semifinala si finala avut 90de winners, ea care in mod normal avea maximum 12-15 winners pe meci si foarte putine nefortate. practic nu mai joaca la siguranta, cum a jucat in finala de la RG 2017 ci isi asuma riscuri. Io zic ca anul 2018 se anunta unul bun pt Halep.

Rufus:
povestea sponsorului disparut de pe echipamentul Simonei

https://www.forbes.com/sites/allenstjohn/2018/01/28/the-crazy-thing-about-simona-haleps-tennis-dress-in-the-australian-open-finals/#31d168dc1b91

Lenovo:
Topic din 2013!Miami 2019 batut pe bunica Venus ::)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version