Conversatii > In legatura cu sportul, oriunde pe glob

HANDBAL - Campionatul Mondial (feminin)

<< < (5/5)

Rufus:
ati vazut finalul meciului Brazilia - Franta? tot asa dramatic in ultimele secunde

frantuzoaicele erau conduse in ultimul minut si schimba portarul cu un jucator de camp. Reusesc sa marcheze, bucurie mare. Apoi cand incercau sa schimbe iar potrarul arunca o brazilianca de la mare distanta in poarta goala si marcheaza. Ofilire totala pe frantuzoaice!

https://www.youtube.com/watch?v=DybcuUot-Bs

radu catalin:
Multzam de link. Nu am vazut decat meciurile romancelor si nici alea toate.
Am citit numai ca selectionerul Braziliei, dupa meciul cu Romania era nemultumit nevoie mare de formatul campionatilui mondial. Ca o echipa care a pierdut 3 meciuri in grupa( recte Romania) le-au trimis acasa pe brazilience care au castigat grupa. Ii inteleg frustrarea, dar stia dinainte ca din grupa se califica primele 4 si dupa grupe incep meciurile eliminatorii, asa ca, ata ete, tata.

radu catalin:
Un articol f interesant citit pe un site de sport foarte tanar care este prezent prin jurnalistii sai la Campionatul mondial din Danemarca.
http://lead.ro/de-unde-vine-schimbarea-la-fata-a-romaniei-si-cum-a-aparut-noul-strigat-de-incurajare-pentru-cine-jucam-pentru-noi/
In acelasi timp, pe gsp apare o stire despre faptul ca Cristina Neagu a avut un iubit..chiar fara cuvinte despre cum stiu unii sa faca ''jurnalism sportiv''
Hai Romania, haideti fetelor, sunteti la un pas de o performanta de exceptie !

norocel1962:
Norvegia - Romania, live streaming:

http://www.cool-tv.ro/ch/dolce1-s1.html. Internet Explorer+SopCast Add-on.

http://www.tv-sport-hd.com/, alegeti DolceSport 1

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version