Conversatii > Tehnica o problema? Exista o explicatie.

Stie cineva sa repare laptop?

(1/2) > >>

aloha:
Mi s-a stricat laptopul de la caldura sau alte vraji programate.
Daca e cineva care stie sa salveze datele pe un disc extern si ma poate ajuta sa-l repar as dori sa stiu cat m-ar costa.
tel pt contact 514-484-6845

Ronin:
Cauta in sectiune in topicele mai vechi, James a dat de un chinez in NDG care se ocupa cu reparatii de gen.

admin:
Mai era la un moment dat un centru de reparatii pe Begin in St-Laurent. Daca mergi la oricare din magazinele ce vand laptopuri uzate pe acolo, imposibil sa nu se ofere vreunul din ei sa-l repare.


Nico_Montreal:

--- Quote from: aloha on Thursday 16 June 2011, 10:55:22 ---Mi s-a stricat laptopul de la caldura sau alte vraji programate.
Daca e cineva care stie sa salveze datele pe un disc extern si ma poate ajuta sa-l repar as dori sa stiu cat m-ar costa.
tel pt contact 514-484-6845

--- End quote ---

in mod normal, nu ai de ce sa salvezi datele pe un alt hard-disk pt. ca nu sint corupte (in afara cazului in care s-a stricat chiar hard-disk-ul).
comperi o carcasa pt. hard-disk extern (vreo 10 $ la orice magazin micutz de calculatoare, kit-ul contine si un cablu USB), demontezi hard-disk-ul din laptop si il pui in carcasa si ai acces la datele de pe hard-disk (devine hard-disk extern pe care il conectezi prin USB la alt calculator).
dar, desigur, primul pas este sa incerci sa repari laptop-ul. ce am scris mai sus este solutia "de avarie" daca laptop-ul nu poate fi reparat (sau nu se merita).

Nico_Montreal:
P.S.: mergi la orice magazin mizutz de calculatoare (arabi, chinezi) pt. ca aia fac si reparatii...
P.P.S.: atentie la ce ai pe hard-disk ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version