Conversatii > Tehnica o problema? Exista o explicatie.

Site-uri, sper eu, utile

(1/2) > >>

alucian:
http://www.lespac.com - diferite anunturi de vazari-cumparari
http://tigerdirect.ca - magazin online de calculatoare
http://dcplusplus.sourceforge.net/ - program de file sharing cu ajutorul caruia puteti gasi ff multa muzica romaneasca, filme si tot ce va trece prin cap, vi-l recomand cu incredere (dupa instalare intrati pe google si cautati hub-uri romanesti)

norocel1962:
Eu m-am fript rau cu GLOCKSTER si parca nu mai am curaj...Trei zile am "curatat" la calculator...

rafraf272002:
Bun tare DC++ , dar iti parlesti PC-ul garantat. Intr-adevar, am gasit si descarcat aproape tot ce am cautat (si eu si alti prieteni) dar in 3 sapt mi-a picat systemul (si altora deasemeni). Nu am mai putut recupera nimic.
  Am mai folosit KAAZA; are avantajul ca nu te obliga sa SHARE-uesti 2 Gb(ca in cazul lui DC++); mi se pare putin mai slabut , dar tot mi-e frica sa-l las on-line mult timp!

Adivas:
Eu stau zi şi noapte de luni de zile pe e-mule şi văd că tot rezistă răgălia asta de calculator... De s-ar strica că m-am săturat de el. :lol:  :lol:

sevencore:
fara nici-o suparare, daca aveti un antivir bun si un firewall la fel de bun eu va garantez ca puteti sta si cate 6 luni cum stau eu de exemplu fara sa fiti contaminati cu vreun virus, fara sa va atace cineva si fara sa fiti nevoiti sa reinstalati OS-ul. iar daca chiar sunteti nevoiti sa o faceti va dau un sfat: instalati OS-ul , puneti toate driver-ele posibile, codecurile de filme, softurile necesare si faceti un backup sistem cu ajutorul lui drive image. va garantez ca se merita efortul. Iar cine se vaita ca are probleme, ori nu stie sa configureze un firewall sau un antivirus, ori nu le are deloc instalate. no ofense.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version