Conversatii > Tehnica o problema? Exista o explicatie.

Regulile sub-forumului "Tehnica - o problema?"

(1/1)

Johnny Depp:
1. Inainte de a incepe un nou topic, folositi optiunea SEARCH (care se afla deasupra..) pentru a verifica daca nu cumva s-a mai discutat aici problema voastra, sau daca nu cumva cineva a postat deja aceasta intrebare!

2. Aceasta sectiune a fost infiintata pentru a-i ajuta pe cei care intampina diverse probleme legata de tehnica, in Quebec : internet, calculatoare, electrice si electronice, software, etc. Daca aveti o astfel de problema, aici este locul unde puteti gasi raspunsuri. Inainte de a posta, verificati mai intai pe pagina principala a forumului descrierea fiecarei sectiuni sau sub-sectiuni.

3. Incercati sa postati intrebarea sau problema voastra numai o singura data! Nu postati aceeasi intrebare pe mai multe sectiuni ale forumului ! Incercam sa evitam multi-postingul!

4. Daca gasiti pe aceasta sectiune un topic care se potriveste problemei sau intrebarii voastre, postati in el si evitati crearea de noi topice cu acelasi subiect. Asta i-ar putea ajuta la cautare pe cei care citesc in urma voastra. Folositi optiunea "Edit" sau "Modify" pentru a modifica un mesaj care va apartine.

5. Va rugam sa dati topicelor voastre un titlu care sa insemne ceva. Evitati nume de topice care sa aiba nume seci, gen “Ajutor” sau  “Problema”. Este mult mai sigur ca veti primi informatii rapid daca va denumiti topicul cu un nume care sa ne spuna ceva. Si mai important, optiunea de cautare, SEARCH, functioneaza mai bine daca va cauta printre topice cu titluri relevante.

6.  Pentru acei useri ai forumului care au conexiuni Internet lente, este dificil (si uneori costisitor) sa descarce mesaje mari cu continut redundant. Prin urmare, atunci cind dati un raspuns la un mesaj, stergeti din acel mesaj partile care nu sint relevante, pastrind doar esenta problemei care este discutata. Practic, pastrati doar afirmatiile la care raspundeti prin mesajul pe care tocmai il scrieti.

7. Contribuiti la randul vostru cu ceva la acest forum. Incercati sa nu puneti doar o intrebare si dupa primirea raspunsului sa nu mai dati pe aici! Nu uitati sa mai dati cate un click pe bannerele afisate pe acest site. In acest fel sponsorizati indirect Quebec.ro

8. Pe aceasta sectiune nu se admite limbajul trivial! Userii care il vor folosi, vor primi un avertisment si daca se repeta vor fi banati de pe aceasta sectiune!

9. Incercati sa descrieti problema voastra in detaliu, deoarece asta ii va ajuta pe cei care pot si vor sa va raspunda. 

10. Va rugam sa nu deviati de la subiectul unui topic. Pentru aceasta aveti la dispozitie Taclaua!

11. Nu postati date personale pe forum! Nu va postati adresele de e-mail pe forum! Folositi optiunea de Mesaje Private (PM). Spam-erii se dau in vant dupa forumistii naivi care-si posteaza adresele de mail pe forumuri si astel respectivii vor descoperi “the wonders of erotic toys kit” si alte produse cu adevarat "folositoare", postate zilnic in adresa de e-mail.

12. Nu abuzati de Mesageria Privata – daca postarea voastra este de interes public si poate fi postata pe forum, atunci postati-o pe forum. Unii dintre membrii vechi ai acestui forum primesc zeci de mesaje private pe zi si acest lucru poate fi deranjant. 

13. Publicitatea prin intermediul mesajelor postate pe forum este strict interzisa! Daca simtiti nevoia sa va faceti publicitate produselor voastre pe aceasta sectiune, va rugam contactati administratorul de site.

14. Pe aceasta sectiune este interzisa lasarea topicelor fara titlu sau stergerea totala a primului mesaj dintr-un topic, care conduce la greutati in a afla de la ce a plecat o discutie. Daca vreti ca un topic care va apartine sa fie sters definitiv, adresati-va moderatorului sau admin-ului pe PM. In functie de importanta informatiilor de pe acel topic, acesta va fi sters sau nu.

DACA INCALCATI ACESTE REGULI, POSTARILE VOASTRE AR PUTEA FI EDITATE SAU CHIAR STERSE !!

Moderator JD

Navigation

[0] Message Index

Go to full version