Conversatii > Tehnica o problema? Exista o explicatie.

cutie IPTV android - pe care o recomandati?

(1/5) > >>

Prince:
Salutare,


Vazand cat de populare si promitatoare sunt cutiile IPTV in ziua de azi, am indraznit sa incerc si eu un aparat mygica atv1800e. Am cautat pe net instructii, etc, si am reusit sa instalez sportsdevil unde gasesc canale de sport, chiar si canale romanesti care se vad surprinzator de bine. Ce as vrea sa stiu e - ce alternative la aparatul pe care l-am cumparat exista? Sunt pe piata cutii care au valoare/performanta mai buna in aceeasi gama de pret (am dat $120 la walmart)?


Mersi!Rufus:
M8S+, $54US

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_226779.html

Prince:
Se percep taxe la vama cand comanzi de pe gearbest.com? se plateste ceva in plus fatza de pretul produsului afisat pe site?

Rufus:

--- Quote from: Prince on Saturday 17 September 2016, 07:28:53 ---Se percep taxe la vama cand comanzi de pe gearbest.com? se plateste ceva in plus fatza de pretul produsului afisat pe site?

--- End quote ---

nu platesti nimic daca eviti livrarea cu Fedex sau UPS care au brokerage fees, daca vrei livrare rapida (si destul de ieftina) vezi optiunea cu CP (canada post)

Prince:
Tu ai cumparat de la ei? Canada Post era explicit mentionata printre optiuni? i-am intrebat pe aia, dar nu te intelegi cu ei...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version