Conversatii > Tehnica o problema? Exista o explicatie.

Certificare Microsoft

(1/4) > >>

arrakis:
Stie cineva unde se poate da examen pentru o certificare Microsoft in Montreal ? Am cautat pe net dar am gasit o multime de firme care ofera cursuri, nu insa si certificari.

Mersi mult

Catalin RUXANDU:

--- Quote from: arrakis ---Stie cineva unde se poate da examen pentru o certificare Microsoft in Montreal ? Am cautat pe net dar am gasit o multime de firme care ofera cursuri, nu insa si certificari.

Mersi mult
--- End quote ---


Incearca si la adresa http://www.microsoft.com/learning/mcpexams/register/default.asp si de acolo mai departe alegi singur.
Da' nu le pomeni ca n-ai reusit sa gasesti link-ul asta...

arrakis:
Ce nu stiam e ca Prometric e compania ce da certificarile. Mersi pt raspuns, gasisem http://www.polarbear.com care are centru in Montreal si este Authorized Prometric Testing Center.

A+

nicuprietenos:
ai incercat la polarbear? m-am interesat si eu mai demult si trebuia facut un curs rapid care costa destul de mult. cum mai este?

grugio:
Cre' ca de pe site-ul lu' MSFT va puteti inregistra la examene, sint citeva locatii in Montreal, inclusiv prin centru, prin Laval, etc. Cursurile nu ar trebui sa fie obligatorii daca va inscrieti prin MSFT. Enfin, din cite-si aminteste memoria mea senila.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version