Conversatii > Tehnica o problema? Exista o explicatie.

Am cutie, mai departe

(1/7) > >>

crenguta:

De pe la Craciun am luat un nvidia shield, frumusel si dragutel, cu o telecomanda ascultatoare daca-i vorbesti, o maneta.
Toate bune si frumoase pana la utilitate care tinde spre zero.
Am pus kodi, exodus redus . l-am tot frecat si nu reusesc sa vad nici un film. Bani aruncati, ce mai.
E drept ca merge netflixu si prime, dar pe alea le aveam si pe blue ray si pe tv, asa ca nu vad rostul sa mai tin si cutia alimentata.


Mai are cineva NVidia shield ? Si ii merge ? Daca da, ce film a vazut ? , eventual la ce rezolutie si adresa (provider sau cum s-o numi)


Eu am pierdut destul timp si am reinstalat kodi de vreo 15-20 de ori, cu rezultate zero. Gaseste filme , dar cand sa faca play pe ceva, oha.

crsv:
eu am shield dar i-l folosesc mai mult pt iptv , cu 35-100 cad/an  poti avea mii de canale si vod  +prime din cand in cand
am instalat si kodi mai mult de amuzament si/sau daca iptv-ul nu merge
ti-as recomanda sa cauti un build pt kodi care vine cu multe addon-uri si toate dependency necesaredin pacate kodi are nevoie de un lant de add-uri , instalezi ceva care are nevoie de altceva , care e bazat in altul ... deci e mai usor sa instalezi un build decat un singur addon
ce am constatat recent (saptamana trecuta )  pentru filme , unele (majoritatea :P ) link-uri cer inregistrare pe vreo 2 site-uri si m-am lasat pagubas

ai ptea incepe cu
http://kodibuild.net/
dar nu e singurul , ce e gratis nu functioneaza intotdeauna si se transforma mereu ( unele doar dispar ,altele se auto-upgradeaza , altele noi apar)

crenguta:
as da 35-100 pe an sa-l folosesc la ceva.
Initial mi s-a spus ca e cea mai cea cutie pt kodi. Pe urma cand am intrebat mai in detaliu toate persoanele care aveau, ba ca nu-l mai folosesc in ultima vreme, ba una, ba alta. Din pacate dupa ce l-am luat pe al meu.
unde e acel iptv, vod.
La prime platesc annual pentru freeshipping si intra ceva muzica si seriale la pachet. Cam proaste si merge rau, mai ca mi-ar fi si rusine la banii lui amazon.
Sunt membru care plateste, dar nu am acces la toata muzica.La seriale la fel, nu poti sa dai resume daca nu inghiti si un add publicitar, vezi cateva episoade si nu mai merge,  niste mumuni.

crsv:
cauta in alibaba sau ebay , iptv subscription , unii ofera 24h free test gen
https://www.alibaba.com/product-detail/USA-Canada-Europe-France-iptv-subscription_62004014659.html?spm=a2700.wholesale.maylikehoz.4.145333ed5VoUJcce folosesc eu acum nu mai apare pe ebay

John Galt:
morpheus, cyberflix sunt aplicatii care au filme "moca".

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version