Conversatii > Taclaua Qu├ębec.Ro

Plante sa fie

(1/45) > >>

garlic:
Caut recomandari de plante interior si cu lumina si fara, sa le mearga bine , sa fie frumoase . Nu sint horticultor (pentru Gabi) dar pot sa le ud si sa le vorbesc. Am incercat un transplant dar nu a mers, a stat in apa si a baut pina la ofilire.

janine:
Eu cu plantele de la home depot am rata de succes mai mare ca de oriunde, sunt cele mai sanatoase; acuma depinde si ce vrei de la planta; sa arate spectaculos, sa curete aerul, sa calmeze, sa emane miros frumos, sa aiba flori, sa nu aiba flori, sa canalizeze energii...


Da detalii.

gabi200:

--- Quote from: garlic on Tuesday 23 March 2021, 19:34:12 ---Caut recomandari de plante interior si cu lumina si fara, sa le mearga bine , sa fie frumoase . Nu sint horticultor (pentru Gabi) dar pot sa le ud si sa le vorbesc. Am incercat un transplant dar nu a mers, a stat in apa si a baut pina la ofilire.

--- End quote ---


o sugestie ar fi sa ai aloe in bucatarie pentru ca e usor sa tai putin din ea si sa aplici pe taieturi sau arsuri, da si mai mult oxigen de average. tot pentru oxigen sunt pothos, areca si snake lant.
"Excellent air purifying foliage, Snake plant is one of the most loves indoor plants. It is recognized by NASA for purifying the air and absorbing toxins like formaldehyde, nitrogen oxide, benzene, xylene and trichloroethylene. It is known for adding oxygen to the room and absorbing CO2."
Nu ma pricep la plantele decorative asa de bine, dar parca ai spus ca gatesti, poti sa cumperi toate plantele aromatice si sa mai umbli cu foarfeca prin ele cand faci mancare :) 

garlic:
da, e bine asa Gabi, plante ce aduc oxygen si fericire, plante ce ma protejeaza in caz de taieturi la preparat de brochete, obligatoriu un money tree !
cu flori  sau fara, merci de sugestii. merg sa cumpar in curind dar vizez si privatii (pentru Janine) ca e o garantie ca vin din maini ce s-au ocupat de plante .
Exista si un club al donatorilor de plante? Eu as vrea sa ma inscriu, tin planta ceva timp, donez, schimb, etc....ma rog, cred ca ma afund in jungla.

alicia:
A incercat sa gasesc poze cu plantele alea pe care le-am pierdut, un fel de clopotei care se lasa in jos, cu flori mari, colorate dar nu gasesc. O sa mai caut.  :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version