Author Topic: Iubirile mari...  (Read 3553 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline santiago

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24.181
Re: Iubirile mari...
« Reply #20 on: Monday 22 February 2021, 19:59:11 »
 Am ajuns la anii astia sa ma intreb , cum sufera cei care se indragostesc , ce simt ei , de ce ei gandesc asa cum gandesc si de ce noi ( eu adica) nu gandim ca ei , nu ne indragostim ca ei ?
 Cu multi ani in urma , mai multe femei imi spuneau :
 -Tu nu ai iubit niciodata , nu ai sentimente , te intereseaza doar patul si distractia !
 Am o mare satisfactie insa , le-am spus multora:
 -Ma tem ca voi sunteti cele care nu iubiti sau mai sigur intelegeti iubriea gresit .
 Una din fostele care mi-a reclamat cel mai mult ca nu iubesc , nu am sentiment , a avut 18 ani in urma un accident din care a ramas invalida , invaliditate de peste 75% . De 18 ani o ajut , desi nu am obligatii . Relatia noastra se terminase cu cel putin 12 ani inainte de a ramane descapacitada (incapacitata/handicapata , dracu mai stie cum sa mai zic mai bine)
 Dupa ea am fost in relatii cu unele femei care o cunosteau si care se cunosc intre ele .
 Chiar acum cateva saptamani , ma intalnesc cu una dintre ele  intr-un magazin. Dupa toate salutarile de rigoare ma intreaba :
 Astea nu-s cumparaturi pentru tine , ca eu stiu ce si cum mananci tu ! Nu , ii zic eu , sunt pentru "X"-uleasca . A facut o privire cu niste ochi indulgenti , blanzi , pleacxa capul si spune:
 -Ti-am cunoscut cateva din fostele care te acuzau ca si mine ca tu nu iubesti . Cred ca ar trebui sa invatam de la tine ce si cum se iubeste.
 -"E". "R". , ii zic , din pacate voi considerati ca egoismul e tot una cu iubirea . Adevaratele femei care iubesc sunt cele care disfruta la vida ( enjoy the life ) .
 
Fuck you Columbus and your curiosity