Author Topic: Biden goes in 3, 2, 1!  (Read 19415 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline crina-ca

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 7.792
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #60 on: Thursday 01 April 2021, 08:38:31 »


e o adevarata orgie aici, vezi ca-i deranjezi, gabi.  :grin:

Si tu stai pe tusa si te uiti. Nebunaticule ;)
Some days you're the bug and some days you're the windshield


Offline Rufus

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Schloss Adler
 • Posts: 31.030
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #61 on: Thursday 01 April 2021, 09:42:09 »
normal ca are approval, biden, pt. ca face ce a promis. se ocupa de covid - mai mult de 100 de mil. vaccinati, vaccinuri asigurate pt. toata populatia. se ocupa de economie: 1.9 tril. a bagat in ajutor de covid pt. oameni, primarii, scoli, mici afaceri. zilele astea a anuntat inca 2 tril. pt. constructii civile, green technology, infrastructura. america e pe ultimul loc la cai ferate, de exemplu
(...)
toate astea vor avea un impact important asupra economiei, nu numai cea a usa, ci si in general, dezvoltare, joburi, nivel de trai

asta trebuia s-o postezi la glume, zau

ce ajutor covid pt oameni din aia "1.9 tril" cum zici?!ca sa nu mai zicem de programul de "infrastructura" care finanteaza orice altceva numai infrastructura nu, cu programe aiuristice pt clientela partidului
(spicuiri rapide direct de pe siteu' WH https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/03/31/fact-sheet-the-american-jobs-plan/ ):

$20 billion for (...) advance racial equity and environmental justice
$10 billion investment(...) a new Civilian Climate Corps, all while placing good-paying union jobs  :P  within reach for more American
Eliminate racial and gender inequities in research and development (...) $10 billion R&D investment at HBCUs and other MSIs


etc, aiurelile sunt garla in asa zisu' program de infrastructura  :laugh:

« Last Edit: Thursday 01 April 2021, 09:45:32 by Rufus »
"Aquilla non capit muscas"

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 27.685
 • no master
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #62 on: Thursday 01 April 2021, 11:03:28 »
...nu cred ca au vreme sa masluiasca polls, nici n-au de ce, si-asa Biden nu mai candideaza
Tu urmaresti ce debiteaza Senilul?
Chiar sapt. trecuta in conferinta a spus ca se pregateste pt. 2nd term si Kabala si-a dat ochii peste cap.
Totul este masluit, traim mai ceva ca in comunism cand vine vorba de sistem, mint de ingheata apele, polls, ratings, everything is fake.

Cu toata cenzura instaurata tot nu pot sa acopere calamitatea de la granita, tu ai vazut ce se petrece acolo, ii tin 8 ore si dupa sunt eliberati in interiorul US. Peste 60% din ei au Covid, nici vorba de background checks, nimic. Copii sunt in facilitati cu mii si zeci de mii, au ajuns ca traficantii sa arunce bebelusi peste gard, bebelusi! Este jale ce se petrece la granita din Sud si vin din ce in ce mai multi. Pana si presedintele Mexicului l-a luat la phula pe Senil, dar au shoriciul gros libtarzii, ca fufa aia de il bloca pe Cruz sa inregistreze sa nu se vada dimensiune dezastrului.
Cu Covid iar minciuni, toate dozele folosite pana acum sunt comandate si platit de Trump de anul trecut, campania de vaccinare o duc statele, el are rol ZERO. 14 state sunt libere, nu are nici un merit in asta, el si cu Fauci ar baga cu valul 3 daca se poate, dar nu se poate, raman inchise gen comunistanele California si NY.
Apropo de NY, deja sunt 9 femei care-l acuza pe dementul de Cuomo de agresiune sexuala, una are si video. De cate dovezi/acuzatori este nevoie ca sa trambiteze ceva Senilul/Kakala ca e timpul ca ala sa plece?
Economic nimic, creste datoria ca Fat-Frumos, bursa pe rosu, inflatia a luat-o in sus bine de tot, benzina s-a scumpit, la energie in general este pilaf, la extern inexistent, iar zboara rachete balistice din North Korea, violentele BLM/Antifa merg inainte nestingherite. In rest traim cancel culture, cenzura, abuzurile flagrante ale big tech, nici vorba de unity si healing, incompetenta, minciuna, great reset, green kkt in tot si toate.

Dar are si performante Senilul, i-a bagat mai pe toti hispanicii in tabara conservatoare. Peste 65% din hispanicii din US sunt republicani ori pro-republicani la ora actuala si procentul creste. Ei inteleg cel mai bine in ce directie se indreapta America si nu au nici un interes sa ajunga iar precum la ei acasa in Cuba, Venezuela si alte shitholes socialiste.
« Last Edit: Thursday 01 April 2021, 11:20:07 by Ronin »
You obey, u OK! Muje la libtarzi!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!


Offline crina-ca

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 7.792
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #63 on: Thursday 01 April 2021, 11:17:04 »
[...]mai mult de 100 de mil. vaccinati,[...]

[...]normal ca are approval, biden, pt. ca face ce a promis. se ocupa de covid - mai mult de 100 de mil. vaccinati, vaccinuri asigurate pt. toata populatia. se ocupa de economie: 1.9 tril. a bagat in ajutor de covid pt. oameni, primarii, scoli, mici afaceri.[...]https://www.fox2detroit.com/news/breaking-down-how-the-2-2-trillion-coronavirus-stimulus-package-will-be-dividied-up

Published March 26, 2020

Partial highlights of a roughly $2.2 trillion package to rush aid to businesses, workers and a health care system slammed by the coronavirus pandemic. The package, written by Trump administration officials and Democratic and Republican Senate leaders, was released late Wednesday night and unanimously approved by the Senate.


Iar cu vaccinarile cred ca iti iei stirile din acelasi loc ca baba Eugenia de la etaju 3 care-mi scrie ca texasu se vaccineaza masiv si d'aia au scazut nr (cand de fapt texasu e vaccinat complet 13% lol)

ia uite vaccinarile:

Since COVID-19 vaccine distribution began in the United States on Dec. 14, more than 150 million doses have been administered, fully vaccinating over 54.4 million people or 16.4% of the total U.S. population.
Some days you're the bug and some days you're the windshield

Offline Marmeladov

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 697
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #64 on: Thursday 01 April 2021, 11:20:46 »
....

nene rufus, nu te dezici deloc, tot culegator de cirese ai ramas.
ai cules 3 cirese din vreo 1 mie si le-ai postat aici.
macar daca puneai mai multe.
uite, tot din documentul postat de tine:
-Fix highways, rebuild bridges, upgrade ports, airports and transit systems.
-Deliver clean drinking water, a renewed electric grid, and high-speed broadband to all Americans.
-Build, preserve, and retrofit more than two million homes and commercial buildings, modernize our nation’s schools and child care facilities, and upgrade veterans’ hospitals and federal buildings.
-Solidify the infrastructure of our care economy by creating jobs and raising wages and benefits for essential home care workers.
-Revitalize manufacturing, secure U.S. supply chains, invest in R&D, and train Americans for the jobs of the future.
-Create good-quality jobs that pay prevailing wages in safe and healthy workplaces while ensuring workers have a free and fair choice to organize, join a union, and bargain collectively with their employers. Repair American roads and bridges.
-Modernize public transit.
-Invest in reliable passenger and freight rail service.
- Create good jobs electrifying vehicles.
- Improve ports, waterways, and airports.
- Replace 100 percent of the nation’s lead pipes and service lines. 
- Upgrade and modernize America’s drinking water, wastewater, and stormwater systems, tackle new contaminants, and support clean water infrastructure across rural America.
 si lista continua.Walter, I love you, but sooner or later, you're going to have to realize the fact that you're a god damn moron.


Offline santiago

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 24.301
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #65 on: Thursday 01 April 2021, 11:33:42 »
normal ca are approval, biden, pt. ca face ce a promis. se ocupa de covid - mai mult de 100 de mil. vaccinati, vaccinuri asigurate pt. toata populatia. se ocupa de economie: 1.9 tril. a bagat in ajutor de covid pt. oameni, primarii, scoli, mici afaceri. zilele astea a anuntat inca 2 tril. pt. constructii civile, green technology, infrastructura. america e pe ultimul loc la cai ferate, de exemplu, sunt la fel ca in anii 60. in timp ce europa, japonia, china au zeci de mii de km de tren rapid. apoi va mari taxele la corporatii de la 22 la 28 la suta. toate astea vor avea un impact important asupra economiei, nu numai cea a usa, ci si in general, dezvoltare, joburi, nivel de trai. ai zice ca astea sunt chestiuni interesante, pentru oameni care au pretentii ca sunt informati si poseda actiuni la bursa - de a urmari tendintele economiei si cauta noi potentialuri, mai ales cand presedintele anunta investitii de miliarde intr-un anume domeniu.
dar despre ce trancanesc ei? ca biden se balbaie si s-a impiedicat pe scari.  mcpdr.


 Bine , acum ia un pix si o coala de hartie si fa calcule .
 1) Cate trilioane are USA datirii
 2) Cati pensionari are de hranit .
 3) Cati copii au de intretinut in scoli .
 4) Cati din cei peste 40 de milioane de drogati vor fi tratati pe banii guvernului .
 5) Cat va trebui sa cheltuiasca pentru integrarea noilor veniti.
 6) Cate dintre marile corporatii pe care vrea sa le taxeze se vor muta in alta tara .
 7) Cat armament va mai vinde USA lumii arabe , dupa pacea incheiata intre ei si Israel sub Trump .
Fuck you Columbus and your curiosity

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 27.685
 • no master
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #66 on: Thursday 01 April 2021, 12:18:57 »
Numai idiotis Magiun crede ca se fac noi joburi si creste economia daca urca corp tax de la 22 la 28%. Toti dar absolut toti corporatistii au sa migreze unde este mai ieftin, exact cum au facut-o sub Obama.
You obey, u OK! Muje la libtarzi!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!

I Translate it

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 27.685
 • no master
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #67 on: Thursday 01 April 2021, 12:49:18 »

Magiun pe langa ca este prostan mai repeta si aceleasi tampenii de pe CNN.

-Fix highways, rebuild bridges, upgrade ports, airports and transit systems.
Ca unul care am batut America in lung si lat pana in 2020 si am vazut avantul de reconstructie sub Trump ma bufneste rasul cand vad ce texte poate sa lanseze Senilul. Nu stau acum sa pun lista de proiecte in cei 4 ani sub Trump. Numai la airports pot sa spun ca de la LaGuardia si JFK NY pana la Atlanta, Miami, Fort Lauderdale, Houston, toate dar toate aveau terminale noi in constructie si remodernizare. Porturi in extindere Charleston, Savanna, St-Lucie, Miami, Tampa, New Orleans. Pe coridorul de autostrazi aici in Nord-Est si mai ales Sud-Est, nu era zona unde sa nu fie in refacere, poduri, noduri rutiere. Ca si constructii, boom imobiliar peste tot, gemea de macarale prin mai toate marile orase. Colorado, Arizona, Texas, Florida, state in plin avant de constructie la infrastructura.

-Deliver clean drinking water, a renewed electric grid, and high-speed broadband to all Americans.
Asta este din ciclul Flint Michigan si apa curata, sunt sigur ca vine Senilul sa faca statii noi de epurare pe mandat federal in orase, aha. Electric grid este privat, iar bate campii. Electric companies au toate in derulare programe de parcuri eoliene si solar, arunca subventii aiurea pe niste monopolisti jegosi.

-Build, preserve, and retrofit more than two million homes and commercial buildings, modernize our nation’s schools and child care facilities, and upgrade veterans’ hospitals and federal buildings.
Commercial buildings la un pas de faliment ca nu mai e nimeni in offices, 80% sunt remote from home. Bah nene, numai un idiot poate sa creada ca vin federalii sa refaca private commercial buildings, numai daca le iau bancile inapoi si stau goale poate. VA healthcare a fost complet refacut de Trump, minte de rupe mosul.

-Solidify the infrastructure of our care economy by creating jobs and raising wages and benefits for essential home care workers.
Lozinci fara continut.

-Revitalize manufacturing, secure U.S. supply chains, invest in R&D, and train Americans for the jobs of the future.
Si mai multe lozinci demne de Ceasca si plenarele PCR. Cu taxe de 28% si minimum wage de $15/hr nu revitalizeaza nici o manufactura.

-Create good-quality jobs that pay prevailing wages in safe and healthy workplaces while ensuring workers have a free and fair choice to organize, join a union, and bargain collectively with their employers. Repair American roads and bridges.
Pana sa faca noi joburi, i-a bagat in somaj pe aia care faceau salarii babane din oil, gas, pipelines. Senilul si unions, baba si mitraliera.

-Modernize public transit.
Zero mandat federal, ii dau peste degete primarii de nu se vede. Las' ca face tren in LA/California sa se plimbe homeless-ii si junkies.

-Invest in reliable passenger and freight rail service.
Ca si Obama hai sa-l ajutam pe pretenul Buffett ca tot detine ala caile ferate, sa pape si gura lui un ban federal.

- Create good jobs electrifying vehicles.
De ce nu bio-diesel, e mai ieftin si mai usor de reconvertit flota de camioane, trucks si alte masinarii pe bio-diesel. Bio-diesel produs din alge ori soia, ori corn, plenty to go for centuries.


O sa toace 3 trilioane pe studii, pe comisii, pe activisti, pe reglementari, pe tot felul de tampenii si dupa 4 ani nu o sa fie nimic, cum nu a fost nici dupa Obama in 8 ani. In schimb o sa fie mult somaj, o sa fie o industrie de oil/gas in colaps, o sa impuna EV cu forta ca asa scrie la great reset. Hai sa ii convertim din gas/diesel pe electric sa fie dependenti de baterii, de lithium care nu-l avem, de statii de incarcat, sa fie din ce in ce mai putini mobili sa putem sa ii phutem cum vrem noi.


Sa suga phula Senilul cu EVs, uite eu vreu sa ma bucur mult si bine de un motor pe benzina ori diesel, fuck off!
You obey, u OK! Muje la libtarzi!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!


Offline corolla

 • Hero Member
 • *****
 • Location: scarboro (tărâm de vis ®)
 • Posts: 17.778
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #68 on: Thursday 01 April 2021, 12:56:57 »
De ce motor diesel te bucuri tu ronine, sint curios de numa.
De nervi pe pretul benzinei incepusem sa caut diesel numai ca a venit scandalul cu vw si m a linistit. Nu mai vinde nimeni diesel nici macar second hand.
I am in perfect shape for my weight.

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 27.685
 • no master
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #69 on: Thursday 01 April 2021, 13:13:22 »
De nervi pe pretul benzinei incepusem sa caut diesel numai ca a venit scandalul cu vw si m a linistit. Nu mai vinde nimeni diesel nici macar second hand.
Mai gasesti 2014-2018 modele de la BMW, Mercedes, Audi, VW, second-hand.
Cauta un X5 35d ori un GLE 350d, ori un A6/A8/Passat TDI.
Mai fac si americanii, Chevy Equinox avea motorizare diesel. Altfel poti sa iti iei un truck Silverado ori Sierra, au inca motorizari diesel, cred ca de la Duramax.
You obey, u OK! Muje la libtarzi!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!

Offline fenderguitars

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 33.782
 • Use It.
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #70 on: Thursday 01 April 2021, 15:18:00 »
saracul bosorogel, cica daca N corea isi umfla muschii la el, o sa ia masuri accordingly...mcpmdr,,,ce masuri bre amaratule ?
Nu pot sa cred ce pafaristi sunt in natia aia, nu intelege nimeni ca tot ce face e sa nu supere china ca ii taie salariu lu fisu.
Estimp, aia de la WHO  baga rapoarte editate de taticul xijin Ti-on ping  - au stat aia pe haleala si bautura si n-au gasit nimic. Adica s-au dus vaci si au venit boi.
Numai 3 ore in Laboratorul din wuhan si numai pe unde i-au lasat aia sa intre...lol
Nu pot sa cred ca  astia inca marca banul baban la cretinii aia ca sa faca studiile pulii.
E numai o chestie de timp pana cand s-or prinde cat de sold out la chinezi sunt toti ca si natiune. Ruptura va fi grea, dar finalul e acelasi. In zece ani or sa fie interziceri de travel si economical relations in between some countries.
Abia ajtept, n-au cum sa evite.
I will never forget the anger of the adults in the room when I said this, they wanted to believe so badly they were willing to forgot all sense of rational and critical thinking.

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 27.685
 • no master
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #71 on: Thursday 01 April 2021, 15:55:06 »
saracul bosorogel, cica daca N corea isi umfla muschii la el, o sa ia masuri accordingly...mcpmdr,,,ce masuri bre amaratule ?
Nu pot sa cred ce pafaristi sunt in natia aia, nu intelege nimeni ca tot ce face e sa nu supere china ca ii taie salariu lu fisu.
Estimp, aia de la WHO  baga rapoarte editate de taticul xijin Ti-on ping  - au stat aia pe haleala si bautura si n-au gasit nimic. Adica s-au dus vaci si au venit boi.
Numai 3 ore in Laboratorul din wuhan si numai pe unde i-au lasat aia sa intre...lol
Nu pot sa cred ca  astia inca marca banul baban la cretinii aia ca sa faca studiile pulii.
E numai o chestie de timp pana cand s-or prinde cat de sold out la chinezi sunt toti ca si natiune. Ruptura va fi grea, dar finalul e acelasi. In zece ani or sa fie interziceri de travel si economical relations in between some countries.
Abia ajtept, n-au cum sa evite.
I-au cautat si in kur de covid la aeroport ca dupa 20 Ianuarie toti diplomatii hamericani ori straini care intra in China dau pantalonii jos la aeroport sa le faca testul covid in KUR. Pe vremea lui Trump nu aveau tupeul asta galbejitii. Piticul din DPRK a venit la 2 intalniri cu Trump si a stat cuminte, libtarzii nu inteleg ca in Asia aia stiu numai de frica, de bullies, nu merge cu frumosul.

Senilul de multe ori nici nu vorbeste, este CGI, canta banda, cand este pe bune ori il aduna de pe jos ori nu poate sa lege 2 fraze fara sa se balbaie, sa uite ori sa fuga pe campii.
Uite ce ii fac cubanezii, fac pipi pe Senil cu bolta! Este aproape gata steagul Cubanez de BETON din fata ambasadei US din Havana, buwhahahaha! :laugh: :laugh: :laugh:

You obey, u OK! Muje la libtarzi!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!


Offline Rufus

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Schloss Adler
 • Posts: 31.030
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #72 on: Thursday 01 April 2021, 16:12:40 »
ce zic unii (mai specialisti decat aplaudacii partidului) despre impactul programului de cheltuieli masive promovat de Joe:When President Joe Biden  unveils his much-anticipated infrastructure plan in Pittsburgh on Wednesday, the advertised price tag of the proposals will be roughly $2 trillion. But that doesn’t include significant other costs, notably higher long-term interest rates, which could trigger a stock market correction.

Indeed, the Biden administration’s ambitious fiscal plans have turned a longtime bond bull to the bear side. Komal Sri-Kumar, who heads an eponymously named Los Angeles-based macroeconomic policy advisory firm, dates his about-face to Jan. 5, when the Georgia senatorial runoff elections gave Democrats an effective majority in the upper chamber.

“I like having gridlock in policymaking. It’s a good discipline device,” he said in a telephone interview with Barron’s. But when Democrats gained control of the White House as well as Congress, it caused him to change his forecast of lower yields that he’s held for four years. And in that time, the 10-year Treasury yield has nearly doubled from under 1% at the end of 2020

https://www.barrons.com/articles/how-bidens-infrastructure-plan-could-trigger-a-stock-market-correction-51617189728
"Aquilla non capit muscas"

Offline Rufus

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Schloss Adler
 • Posts: 31.030
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #73 on: Thursday 01 April 2021, 16:15:27 »
I-au cautat si in kur de covid la aeroport

demsilor chiar le plac abordarile anale (hua homofobii!!!), probabil unii se vor duce p-acolo numai pt placerea testarii  :grin:
"Aquilla non capit muscas"

Offline gabi200

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 12.287
 • [Scrie un text beton aici]
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #74 on: Thursday 01 April 2021, 18:02:10 »
@Ronin asa o zis, ca merge pentru al doilea mandat?  :laugh: Ok recunosc ca n-am urmarit in ultima vreme
Intr-adevar si i-o urcat in cap la granitza, o gresit ca orice presedinte, asta ii, acuma tre sa gereze consecintele
You can’t pour from an empty cup.

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 27.685
 • no master
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #75 on: Thursday 01 April 2021, 18:06:43 »
@Ronin asa o zis, ca merge pentru al doilea mandat?  :laugh: Ok recunosc ca n-am urmarit in ultima vreme
Intr-adevar si i-o urcat in cap la granitza, o gresit ca orice presedinte, asta ii, acuma tre sa gereze consecintele
Da, la singura conferinta de presa exact aia a spus, ca merge pt. al 2-lea mandat.
Problema de la granita deocamdata o gereaza cu o cenzura feroce, angajatii DHS si CBP au gag order, adica divulgi ceva, scurgi video ori poze, esti concediat si pus sub acuzare.
You obey, u OK! Muje la libtarzi!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!

Massther Clinic - Massage therapy

Offline crina-ca

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 7.792
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #76 on: Tuesday 06 April 2021, 12:18:51 »
Inainte sa plece vrea sa termine zidu inceput de rasistu de trump:

https://www.washingtontimes.com/news/2021/apr/5/dhs-may-restart-border-wall-construction-plug-gaps/

Some days you're the bug and some days you're the windshield

Offline corolla

 • Hero Member
 • *****
 • Location: scarboro (tărâm de vis ®)
 • Posts: 17.778
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #77 on: Tuesday 06 April 2021, 12:38:34 »
Wallu intra la infrastructure projects?
Daca da, makes sense.
I am in perfect shape for my weight.

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 27.685
 • no master
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #78 on: Tuesday 06 April 2021, 14:18:00 »
Senilul agita apele in Europa de Est, practic i-a pus pe ucrainieni pe un curs de coliziune cu rusii.
http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2021/april/05/why-is-the-biden-administration-pushing-ukraine-to-attack-russia/
"On March 24th, Ukraine's President Vladimir Zelensky signed what was essentially a declaration of war on Russia. In the document, titled Presidential Decree No. 117/2021, the US-backed Ukrainian leader declared that it is the official policy of Ukraine to take back Crimea from Russia.
Washington is also sending in weapons, 300 tons of new weapons have arrived in the past weeks and more is on the way."

De partea cealalta, Senilul a bagat NATO in priza, ca ataca rusii in estul Ucrainei, chipurile neprovocati.
https://securitynews.ro/alerta-nato-e-justificata-imagini-cu-armament-greu-si-trupe-din-rusia-spre-ucraina/

Si asa din nimic iese de o ciomageala in Europa, la o azvarlitura de bat de Romania, ca daca tot e mana moarta Bideu la economie, macar din armament si conflict sa iasa ceva banuti.
You obey, u OK! Muje la libtarzi!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!

Offline fenderguitars

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 33.782
 • Use It.
Re: Biden goes in 3, 2, 1!
« Reply #79 on: Tuesday 06 April 2021, 14:22:20 »
Senilul agita apele in Europa de Est, practic i-a pus pe ucrainieni pe un curs de coliziune cu rusii.
http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2021/april/05/why-is-the-biden-administration-pushing-ukraine-to-attack-russia/
"On March 24th, Ukraine's President Vladimir Zelensky signed what was essentially a declaration of war on Russia. In the document, titled Presidential Decree No. 117/2021, the US-backed Ukrainian leader declared that it is the official policy of Ukraine to take back Crimea from Russia.
Washington is also sending in weapons, 300 tons of new weapons have arrived in the past weeks and more is on the way."

De partea cealalta, Senilul a bagat NATO in priza, ca ataca rusii in estul Ucrainei, chipurile neprovocati.
https://securitynews.ro/alerta-nato-e-justificata-imagini-cu-armament-greu-si-trupe-din-rusia-spre-ucraina/

Si asa din nimic iese de o ciomageala in Europa, la o azvarlitura de bat de Romania, ca daca tot e mana moarta Bideu la economie, macar din armament si conflict sa iasa ceva banuti.

sa vezi ce-o sa se cace aia din avioane pe ei cand or zbura pe-acolo pe-aproape de Ucraina cand or nmerge sa-si viziteze rudele.
Vodca e ieftina si tunurile alea sunt la indemana oricarul pafarist. Dupa aia or sa zica pai avionul semana cu unul rusesc. Dupa desenul de pe coada, mcpmdr.
I will never forget the anger of the adults in the room when I said this, they wanted to believe so badly they were willing to forgot all sense of rational and critical thinking.