Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
k_meleon, eu cred ca e si pentru Canada si probabil si Romania, toata emisfera de nord.
2
Not bad, sa vedem si dupa ce ii fierbi.

Ii indulcesti?
3
Uite ardeii umpluti (combinati - rosii si verzi), o bunatate, revin cu poze.
4
Taclaua Québec.Ro / Re: Bill si Melinda Gates divorteaza
« Last post by gabi200 on Today at 19:19:09 »
Amandoi erau clientii lui Epstein, si le plac minorii ori minorele. ;)


ok dar nicaieri nu se zice sa Epstein consuma si tipi.
5
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by gabi200 on Today at 19:17:29 »
@Ronin vezi ca dicutiile din jurul covidului ne-or devenit succubus si incubus zilnic, ne canibalizeaza groaznic. io nu mai pot reactiona la niciun link, la nicio stire suplimentara oricat de fabuloasa ar fi, si daca vreti sa va protejati psihic mai distantati-va de crizele zilnice despre asta. conceptul asta tampit romanesc ca tre sa fim in reactiune la fiecare capat de stire de la poluri despre asta ne mananca zilele. just do it, don't do it, but be done with the fuckling it already...grrr
6
Bravo ca te ocupi k_meleon, eu zilele astea am fost in gradina.


De cind nu-mi cresc de niciun fel rasadurile de rosii, ma iau dupa calendarul asta, stiu batrinii ce stiu, nu-i totuna cind plantezi.

https://www.farmersalmanac.com/calendar/gardening

Zilele trecute m-am simtit bine vorbind cu o vecina care-si pune semintele de rosii si ardei direct in gradina. Evident sint unii mai pafaristi ca mine  :laugh:
Calendarul asta e si pentru Canada? Eu ma iau dupa vreme, si acum tin rosia in solarium, imi pare rau s-o scot, cred c-o s-o plantez la 1 iunie.  :laugh:
Dar zmeura o pun saptamana viitoare, ca pare rezistenta si are frunze mari deja. :)


Au venit si bulbii de Gloxinia, din cinci, doi erau putrezi, cei mai mari. Totusi ceilalti trei s-au prins, se vede planta cum incepe sa iasa din pamant, sunt foarte fericita, am sa mai cumpar o tura de cinci, poate prind culori diferite,  sunt innebunita dupa planta asta.


Nu am iesit in gradina ca pana miercuri a fost frig, noros si a plouat, dar de saptamana viitoare gata! Abea astept. Sunt asa de fericita sa vad ca le merge bine la plantele mele, sigur intelegi sentimenul. :)
7
valeu K_meleon, ce bine arata :) se simte aroma din postare
Imediat pun poza cu gramada, ca au iesit multe :)


Dar acum ma duc la ardei, sa amestec carnea si sa ii umplu. :)
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by Rufus on Today at 18:36:20 »
Dar de cand e treaba guvernului sa ne spuna ce sa facem cu corpul si sanatatea noastra.

legat de autoritatea guvernelor si contractul social la care adera lumea civilizata intr-o postare de azi de-a avocatului Piperea, prof la Facultatea de Drept in Bucuresti


9
Taclaua Québec.Ro / Re: Bill si Melinda Gates divorteaza
« Last post by Rufus on Today at 17:56:05 »
in rest m**e

sau discutii intime cu si despre trabuce ca Bill, ca nu se considera sex

Bill Clinton: "I did not have sexual relations with that woman"
10
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by Ronin on Today at 17:45:24 »
nu mai da parerile tale drept fapte, ca is numa pareri :) cheers
Dar de cand e treaba guvernului sa ne spuna ce sa facem cu corpul si sanatatea noastra. De ce trebuie sa stie angajatorul, vecinii, toata lumea daca ai vaccin ori ba?
Astea sunt apucaturi din comunism. Si mai usor cu drama care nu exista, numarul de morti in Quebec este constant din 2010 incoace, nu exista un numar mai mare de morti din cauza de Covidut.
https://statistique.quebec.ca/fr/document/naissances-deces-et-mariages-par-mois-et-par-trimestre-quebec/tableau/naissances-deces-et-mariages-par-mois-et-par-trimestre-quebec

Cifrele sunt oficiale si nu mint, incetati cu prostia asta, nu e nici o pandemie, nu se moare mai mult acum decat anul trecut ori in anii precedenti!
Covidutzul cu toate sfortarile celor de bine nu trece de o mortalitate de 0.12%, asta in conditiile in care nu se mai moare de gripa, nu mai exista gripa.
Pages: [1] 2 3 ... 10