Bienvenue au Québec! Welcome to Canada! > Québec - primii paşi

Nou venit

(1/3) > >>

descultz:
Sara buna la toata lumea. Ma uit pe aici de ceva vreme ca si guest, dar acum mi-am facut curaj sa-mi fac un cont pe aici. Deci bine v-am gasit comunitate si sper sa avem ce imparti.

descultz:
Câte ceva despre mine: am ajuns ca toții cred cu avionul intr-o seara de Septembrie. Totul frumos iar Montrealul văzut de sus depășește ideea de feeric. Când ajungi jos e mai nasol, ca trebuie sa tragi după tine 2 geamantane. In rest, bine ca știam unde si cum sa ies - mersi săgeți de îndrumare - așa ca am scos nasul pe ușa din mijloc unde ma așteptau niște suflete bune. Pupicuri, strângeri de mâna, hai la mașina, ambarcat si p-aci fu drumul pana in Laval.

descultz:
Am un singur lucru de adaugat : odata ajuns, iluziile au devenit realitate palpabila si fiecare dintre ele s-a dovedit reala sau mai putin reala.

admin:
Bine ai venit!
Iti dorim o acomodare cat mai usoara si un start lin intr-o viata asa cum ti-o doresti sa fie!

crina-ca:

--- Quote from: descultz on Thursday 04 August 2016, 21:18:50 ---Câte ceva despre mine: am ajuns ca toții cred cu avionul intr-o seara de Septembrie. Totul frumos iar Montrealul văzut de sus depășește ideea de feeric. Când ajungi jos e mai nasol, ca trebuie sa tragi după tine 2 geamantane. In rest, bine ca știam unde si cum sa ies - mersi săgeți de îndrumare - așa ca am scos nasul pe ușa din mijloc unde ma așteptau niște suflete bune. Pupicuri, strângeri de mâna, hai la mașina, ambarcat si p-aci fu drumul pana in Laval.

--- End quote ---


Bine ai venit
Prima iarna a fost mai grea  :grin:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version