Bienvenue au Québec! Welcome to Canada! > Québec - primii paşi

"Sfaturi" - stiu, podul e plin...

<< < (12/12)

EmanuelS:

--- Quote from: gushterik on Friday 01 April 2011, 04:05:39 ---ma intereseaza daca statul canadian ofera pentru nou veniti vre-un fel de ajutor financiar...parca asa am auzit pe la unii
multumesc

--- End quote ---

Da, ofera. Daca faci cursuri de franceza la timp plin (se cheama francizare), iti da o suma lunar.
Alt ajutor este ca ii plateste celui care te angajeaza jumatate din salariul tau timp de 6 luni, la primul tau job aici. Cauta pe site-ul Emploi Quebec detalii. Se cheama PRIIME. Probabil ca mai sunt si altele, dar nu le stiu.

Asta e in Quebec. Nu stiu in alte provincii.

hercule:

--- Quote from: EmanuelS on Friday 01 April 2011, 22:26:55 ---Da, ofera. Daca faci cursuri de franceza la timp plin (se cheama francizare), iti da o suma lunar.
Alt ajutor este ca ii plateste celui care te angajeaza jumatate din salariul tau timp de 6 luni, la primul tau job aici. Cauta pe site-ul Emploi Quebec detalii. Se cheama PRIIME. Probabil ca mai sunt si altele, dar nu le stiu.

Asta e in Quebec. Nu stiu in alte provincii.

--- End quote ---


Rusinica, ai uitat BS-ul ............... care intre noi fie vorba e cel mai bun ajutor financiar pe care l-ar putea visa cineva, care nu-si gaseste job dupa 3 luni de la aterizarea in Canada, si nu mai are resurse financiare?!!?!! Sa mai amintim ca, cel putin in conformitate cu legislatia actuala, este viager?!!?!! E la fel de adevarat ca, daca te multumesti doar cu acest ajutor prea multa vreme, iti retezi singur craca de sub picioare ................. dar fiecare isi percepe viitorul dupa propriile valori, si este o alta discutie, fara legatura cu intrebarea omului .............

mcbogdys:
XSalutare la toti romanii!
Daca tot ai inceput sa ne pui la dispozitie informatii atat de valoroase,as vrea sa stiu si eu daca este obligatoriu ca in cuprinsul DCS sa existe diplome de studii superioare sau ce fel de diplome pot fi acceptate ca nivel "minim" pentru inceputul demararii dosarului la Viena.Intreb asta pentru ca in acest moment eu am o situatie deosebita,in urmatorul sens:
Am urmat Facultatea de Drept si Administratie Publica in Bucuresti,dar din motive personale si intime si mai ales si din cauza situatiilor cu care am fost obligat sa ma confrunt,nu am reusit sa finalizez studiile la timp.
In acest moment nu pot demonstra in DCS decat o diploma de colegiu pedagogic,cu o vechime de 6 ani in invatamant si un curs de specializare in TV pe care il voi termina curand(septembrie 2011)
Am mai lucrat intr-o agentie de advertising,insa nu mai pot aduce un act doveditor,deoarece firma in cauza s-a dizolvat si nu mai pot avea acces la nici un fel de document in acest sens.
Toate persoanele care ma pot ajuta in acest sens,imi pot raspunde pe adresa:
bogdanescucatalin@minister.com
tel:
+40761766206
ID mess:
mcbogdys
Multumesc anticipat pentru ajutor
 :-*
 

admin:

--- Quote from: kmy4_you on Thursday 13 October 2011, 10:10:50 ---buna!
am si eu o nelamurire,ma poate ajutra  cineva cu un sfat,aveti idee pt a pleca in quebec trebuie sa trimit dosarul la Viena pt a aplica pt certificatul de selectie sau pot trimite dosarul la ambasada Canadei din Bucuresti si ulterior sa obtin certificatul de selectie?
va multumesc!

--- End quote ---

Viena

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version