Author Topic: Citeste inainte de a posta! - NO REPLY!!  (Read 28807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Quebec.ro

  • new users
  • Posts: 8
    • http://www.quebec.ro
Citeste inainte de a posta! - NO REPLY!!
« on: Sunday 27 March 2005, 19:13:50 »
- Aceasta rubrica este destinata numai anunturilor de vanzare-cumparare altele decat masini si piese auto pentru persoane private; pentru reclame firme va rugam contactati admin@quebec.ro
- NU sunt permise reply la anunturi. Pentru alte anunturi, discutii si intrebari folositi sectiunile celelalte ale forumului.
- La postarea unui anunt incercati sa indicati cat mai multe amanunte care sunt interesante pentru un eventual cumparator.
- NU postati de mai multe ori acelasi anunti sau completari la un anunt. Folositi optiunea "edit" a unui mesaj deja postat pentru completari.
- NU postati anunturi imobiliare in acesta sectiune; folositi sectiunea Real Estate care permite reply si astfel discutii si unde anuntul are o durata de publicare de 60 de zile.
- Deasemeni indicati modalitati de contact, email, mesaj privat, eventual nr. de telefon intrucat nu se pot purta discutii publice pe tema unui anunt.
- Publicarea oricaror date personale (telefon, adresa, nume) este numai la latitudinea dvs. Forumul quebec.ro este public, fara inregistrare, astfel incat administratorul acestuia nu are nici o responsabilitate pentru folosirea neadecvata a acestora de catre alti utilizatori.
« Last Edit: Friday 09 May 2008, 17:45:17 by support »