Oferte şi publicitate > Mica Publicitate

Ceva mobilier de camera la pret de nimic... Acvariu complet...

(1/1)

MihaiP:
Salut,


Am de dat următoarele:
-Rama de pat metalica Queen, reglabila de la double la Queen (poate chiar King), pe 6 roti. (una e doar jumatate, dar se găsesc cu 4-5$ de inlocuit daca chiar va trebuie - la mine a stat asa) -5$
-Baza de pat Queen, exterior auriu - 5$
-Saltea simpla, aurie Queen - 5$
-Masa Tv neagra - 5$
-Masa Tv argintie - 5$


Evident prețurile nu reflectă valoarea produselor, dar "gratis" înseamnă fără valoare, si am avut neplacuta surpriza sa aflu ca am dat ceva mobila gratis si a ajuns dupa 2 luni la gunoi (in buna stare) in loc s-o dea mai departe ca era "prea complicat", deasemenea o masina pe gratis unui nou venit, si tipul a dat-o la scrap pe 450$ (nu-l prea acuz - zicea ca a avut nevoie de bani - dar m-a durut). De aruncat, pot sa le arunc si eu. Așa ca 5$ e pentru fiecare obiect.
Rama metalica nu e in poza, dar nu pot pune decat 4 poze.


Printre altele am si un acvariu de 20 Galoane, cu tot ce trebuie, pompe, furtune, separator, filtre, lampa fluo, lampa LED+acvariu mic 2.5 Gal separat pentru "acomodare", "spital" sau "maternitate", medicamente, testere, antibiotice pt pesti, chimicale. Acvariul mic nu e in poza si mai am o cutie intreaga cu diverse. Intenționez sa le dau pe Kijiji pentru 700-800$ (plătit totul la nou in total mai mult de 1500$), dar dacă e cineva aici interesat pot sa dau totul la jumătate (400$).

Navigation

[0] Message Index

Go to full version