Oferte şi publicitate > Matrimoniale

Speed-dating

(1/8) > >>

saketi:
Ce ziceti oameni buni, organizam un speed-dating? E o forma civilizata si la moda aici de a cunoaste pe cineva si cine stie, poate chiar sufletul pereche.
Pentru cine nu stie ce-nseamna asta, este vorba de un numar egal de barbati si femei care se aduna intr-o incinta, cafenea, club si stau pe rand de vorba cate 5-10 minute. Doamnele stau pe loc la mese, iar domnii se muta de la o masa la alta si fac pe dracu' ghem sa se prezinte cat mai bine in acele 5-10 minute.
Daca se produce click-ul intre doua persoane, dupa ce se termina toate discutiile, respectivii schimba numere de telefon, poate chiar pleaca impreuna la o cafea.
Cred ca e si amuzant si se evita stilul asta indirect de pe forum, unde nu stii cu cine stai de vorba, ce intentii are s.a.m.d.
Cu organizarea gasim noi un loc, important e sa fie amatori.

phoenyx:

--- Quote from: saketi on Saturday 13 October 2007, 09:26:19 ---Ce ziceti oameni buni, organizam un speed-dating? E o forma civilizata si la moda aici de a cunoaste pe cineva si cine stie, poate chiar sufletul pereche.

--- End quote ---

Mie personal mi se pare ceva ingrozitor, e cel mai evident simptom al alienarii societatii in care traim si care ne ofera pentru tot fast-solutions. Dupa fast-food, speed-dating - solutia rapida pentru indragostire care nu lasa pete si nici nu uda canapeaua !
Departe de mine sa-i judec pe cei care participa la astfel de intalniri... incerc doar sa-mi explic aversiunea spontana pe care am simtit-o cand am citit anuntul. Poate pentru ca stiu ca imi trebuie mai mult de 5-10 minute sa-mi aleg o pereche de blugi si ca oricum nu-i cumpar fara sa-i probez... (scuze pt comparatie  ;), puteti inlocui blugi cu sutien daca vi se pare mai putin ofensant ), poate pt ca mi se pare inutil sa asculti pe cineva care-ti "recita" un text despre el, e ca si cum m-as uita la o piesa de teatru si m-as indragosti de actorul principal... ce "click" poti sa ai la o astfel de intalnire decat la nivel fizic ? sau chimic, ma rog...
Inteleg ca e la moda pentru oamenii ocupati, care-si pot organiza viata intr-o ecuatie simpla cu o singura necunoscuta al carei raspuns este "perfect match" si cred ca poate fi eficient in acest caz. Dar exact oamenii astia, care nu au timp nici macar pentru sufletul lor, nu ma intereseaza.

karma:
nu mai fi asa categorica, cine stie, poate iese macar o gasca haioasa. se cupleaza or ba, ramin amici dara

sau nu crezi in prietenie fara sex intre doua pers de sex opus? ::)

ce naiba ai asa aversiune fata de...chimie?!

phoenyx:

--- Quote from: karma on Tuesday 16 October 2007, 17:26:43 ---nu mai fi asa categorica, cine stie, poate iese macar o gasca haioasa. se cupleaza or ba, ramin amici dara

--- End quote ---
Sunt categorica numai in ce ma priveste, pe mine, personal... celorlalti le urez multa bafta ! Eu nu ma grabesc, de-aia tot ce tine de "speed" nu e pt mine. Mi-e greu sa amestec in mintea mea "viteza" si relatiile inter-umane. Atata tot. Prietenia cere timp, karma, or speed-dating-ul e tocmai pt cei care nu-l au.

--- Quote from: karma on Tuesday 16 October 2007, 17:26:43 ---sau nu crezi in prietenie fara sex intre doua pers de sex opus? ::)

--- End quote ---
Dimpotriva, nu cred in prietenia amestecata cu sexul. Dar asta iarasi e ceva personal. Nu fac sex cu prietenii (si nici cu prietenele) - poate de aia am asa putini  :D Nah, ce vrei, asta e viziunea pe care o am eu, personal, asupra prieteniei. Si asupra sexului.

--- Quote from: karma on Tuesday 16 October 2007, 17:26:43 ---ce naiba ai asa aversiune fata de...chimie?!

--- End quote ---
...of of, era sa raman corijenta de doua ori !

saketi:
Phoenyx draga,
E de-nteles inversunarea ta, o aprob si e foarte bine argumentata, dar ce vreau eu e doar sa luam un concept si sa-l adaptam la ce vrem noi. Putem lungi discutiile, putem sa le dam o forma mai relaxata, putem chiar sa o facem ca o masa rotunda unde sa vorbim vrute si nevrute, intentia mea este sa ne cunoastem pe viu si nu indaratul pseudonimelor, avatarurilor sau replicilor gen hit and run.
Vorba lui Karma, poate iese macar o gasca haioasa.
Sa-nteleg ca deja exista doua inscrieri?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version