Bienvenue au Québec! Welcome to Canada! > Ghidul imigrantului în economia canadiană

MoneyGram

<< < (2/3) > >>

sergentul de serviciu:
ROLCAN: 400 Cure Labelle Suite 417 H7V-2S7, Laval, Quebec, Canada
Telephone 1 450 681 8005
Fax 1 450 681 9037
Cell 1 514 814 3473
Email info@rolcan.com
www.rolcan.com

ps-preturi destul de bune

Gabrielm:

--- Quote from: mihaimont ---eu am trimis bani in romania cu money gram si spun ca e un serviciu sigur si nu e scump deloc. cit despre rolcan... am stat pe site-ul lor 5 minute sa gasesc agentiile in canada si nu am gasit decit o lista ciudata. http://www.rolcan.com/romana/canada.htm
Asa ca nu am aflat adresa nici unui agent in montreal! Cit despre avantaje..in afara de pretul pe care-l declara nu vad nici unul altul fata de Money gram. Cel din urma e asociat cu posta canadiana ce spune multe despre seriozitatea serviciului. Ce nu am vazut pe siteul Rolcan este moneda in care scoate banii destinatarul. Cel putin la money gram exista optiunea intre $US si Euro.
--- End quote ---


Rolcan are 3 agentii in Montreal in momentul asta, si intr-adevar pretul si ratele de schimb sunt cele mai importante avantaje oferite , comparat cu firmele competitoare.

Sediul central in Laval ,

Agentie turism Interpallas ( 2325 rue Guy colt Sherbrooke) tel 514 937 6411

Agentie turism Pentatours (3575 Avenue du parc Suite 5406) tel 514 288 0830

In Romania banii se pot lua in EUR sau USD la orice sucursala a BCR.

Pentru mai multe info puteti suna la tel . 450 681 8005

mihaimont:
am trimis 500$ can  in romania cu money gram de la CSL mall si a costat 20$. La rolcan m-ar costa 18$. E mai ieftin cu 2$. Dar de la mine (Cote ST Luc ) pina in centru...si inapoi as cheltui mai mult de 2$ pe benzina. Daca as avea ghinionul sa nu gasesc parcare pretul ar creste vertiginos. Si inca un aspect...cu money gram poti trimite banii chiar fara sa te mai deplasezi prin internet folosind carte de credit.

ungureaa:
Am auzit ca si Western Union a mai redus din preturi ! Eu am trimis 600$ cu 35$ parca

BOBY:
AM FOST FOARTE MULTUMIT DE SERVICIUL FACUT DE ROLCAN.PT A PRIMI IN RO CINEVA 1000$ AM PLATIT COMISION 45CAD PLUS CA AM FACUT SI UN SCHIMB LA UN CURS F.BUN.JOS PALARIA PT. UN ROMAN DE-AL MEU CARE CASTIGA "UN BAN "SI FARA SA CULEAGA CAPSUNI ,SAU SA FACA AGRICULTURA,FARA SA SARA DE BUCURIE CA-L SUNA DE LA RESTAURANT SA VINA LA SERVIT SI FARA SA MAI FACA MULTE "MUNCI" DINTR-ASTEA.      MIHAIMONT,EU AM PREFERAT SA IA COMISION LA TRANZACTIE UN ROMAN DE-AL MEU (DECAT ALTA NATIE) SI PT ASTA M-AM DUS CU MASINA ..ADICA AM CHELTUIT BANI PE BENZINA SI AM PUS MASINA SI-N PARCARE.    P.S. PT PARCARE AM PRIMIT UN CUPON ,DECI PARCAREA NU M-A COSTAT NIMIC

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version