Author Topic: Am primit, transmit: Invitatie la BALUL JUNIMEA ROMANA 2015  (Read 16522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline adrian ardelean

  • Sr. Member
  • ****
  • Location: Canada, again...
  • Posts: 4.426
Am primit, transmit: Invitatie la BALUL JUNIMEA ROMANA 2015
« on: Sunday 18 January 2015, 10:50:48 »
Ne face o deosebita placere sa va invitam alaturi de colectivul de suflet al scolii romanesti din Montréal, sprijinind astfel acest proiect dedicat educatiei si performantei, transmiterii valorilor romanesti. 

Am fi onorati cu prezenta dvs. in aceasta seara speciala, alaturi de personalitati si artisti. Oferiti unei persoane dragi sau unui colaborator bilet la acest eveniment-concert si va garantam ca va fi un cadou original, de neuitat.
Cu alese sentimente,
Otilia Tunaru si colectivul scolii Junimea Romana din Montréal
Cell:


Prelungiti atmosfera de sarbatoare si luna cadourilor, participand la acest BAL FEERIC intr-o ATMOSFERA MAGICA si ELEGANTA. SPECTACOL DE EXCEPTIE, PETRECERE PE CINSTE, DANS, TOMBOLA CU PREMII, VOIE-BUNA SI MULTE SURPRIZE.Afis in anexa.


Junimea Romana -Scoala pentru minte, inima si cultura
[/color]are placerea sa va invite sa luati parte la [/i][/b]
[/color]BALUL JUNIMEA ROMANA DIN MONTREAL, A II-A EDITIE[/i][/b]
[/color] [/i][/b][/color]SAMBATA 24 IANUARIE 2015, 17:00-3:00[/i][/b]
[/color]LA CASTELUL CLASIC - CHÂTEAU CLASSIQUE[/i][/b]
6010, boul. Des Grandes Prairies, Saint Leonard, H1P-1A2
Café-concert si cocktail, petrecere cu muzica romaneasca si internationala, dans, voie-buna, tombola si multe surprize. Spectacol de exceptie cu artisti de renume care pot interpreta sugestiile dvs de dedicatii muzicale, petrecere intr-un mediu select, meniu variat stil bufet deschis pe decursul intregii seri, un vin bun care sa asezoneze seara (3 sticle la fiecare masa de 8 persoane). Meniu cu bucate traditionale romanesti si rafinamente din bucataria internationala: aperitive diverse, salate, friptura si legume la tava, mici si carnaciori la gratar, paste olio, clatite cu dulceata de cirese amare si de visine, fructe, cafea, etc. Amfitrionul serii, artistul DAN CAPOTESCU, va asteapta alaturi de invitatii sai: VITALIY REUTSKY-nai si acordeon; GRUPUL TRIO PLUS: DANIEL LAZAR-vioara, CALIN APIAN-pian, PAULA ALECU-voce; NICOLAE MARGINEANU-tambal; MIRCEA GHEORGHESCU-instrumente traditionale romanesti, DJ CRISTI MARGINEANU. Totodata, va avea loc vernisajul expozitiei prezentate de pictorita de factura impresionista CLAUDIA MANDL.

Costul biletului este de 80$. Biletul VIP este 125 $. Copiii pana la 12 ani au intrarea gratuita cu confirmare la cumpararea biletului de catre parinti. Va multumim pentru contributia dumneavoastra la un proiect 100% romanesc: Scoala pentru minte, inima si cultura JUNIMEA ROMANA DIN MONTREAL!
                                                                                              
[/color]Va rugam confirmati la telefon: [/color]ori sau prin retur la acest e-mail la adresa: Otilia Tunaru <[/color]tunaruotilia1@gmail.com[/email][/color]>
Va asteptam cu mult drag pentru a petrece impreuna; totodata participarea dvs. reprezinta un sprijin concret pentru sustinerea proiectului de scoala. Cu alese sentimente,                   
Otilia Tunaru
Junimea Romana din Montreal-Scoala pentru minte, inima si cultura
Adrian "canadian" Ardelean
I LIKE CANADA BUT I LOVE ROMANIA
"Romania este eterna. Noi nu." (Mihai Popescu Stoenesti, ziarist)