Bienvenue au Qu├ębec! Welcome to Canada! > CANADA sau AMERICAN DREAM

La cumparaturi prin Montreal

(1/4) > >>

classic extra:
La cumparaturi prin Montreal

Sarind peste partea introductiva, as vrea sa comunic tuturor, celor care dau din intimplare de pagina de la adresa de mai jos, ca odata emigrat in Canada la Montreal, am dat peste un oras care a intrecut asteptarile mele, reusind sa ma lase surprins la tot pasul. Un exemplu ar fi magazinele din coltul strazii, al caror aspect il aveti ilustrat in fotografiile la care ar fi bine sa va uitati. Intersectiile strazilor sunt vaduri comerciale mici sau mari si drept urmare, parca, s-ar impune un aspect mai ingrijit, mai putin mizgalit, mai zugravit, oricarui spatiu de vinzari situat acolo. Se pare ca nu este cazul Canadei.

Va las sa va uitati la poze si sa trageti singuri invataturi.

http://emigrare.ifastnet.com/DepanneursMtl.php

newt:
ei ca sa vezi ai si tu o singura problema in montreal -depanoarele

din titlul topicului m-am gandit ca poate ne expui ceva din colectia Roots de primavara/vara 2007, cand colo tu explici cine de unde sa cumpere chewing-gum..

claudiu57:
Nota: Cuvintul "Depanneur", care apare repetat, nu se refera la vreo depanare de electrice sau altceva. Asa se numesc in Quebec magazinele de tipul celor prezentate. Deci, ca nu va duceti cumva cu televizorul la reparat cum am facut eu in primele zile de Canada, ca se uita vinzatorul chinez mirat la voi si nu stie ce atitudine sa ia.


destept baiat!  ;D

ne arati poze si cu "magazinul" de la care ti-ai luat plasma ai bizonica ce te-a tinut cateva zile? ;D

mocofanu:
classic extra, am impresia ca vrei sa fii banat.  Mai zi tu cateva chestii nasoale de canadica si ai sa vezi ce o sa sara pe tine vreo doua hiene cu cate 10 clone fiecare.

support:
uite cine vorbeste, omu cu doi frati.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version