Bienvenue au Qu├ębec! Welcome to Canada! > CANADA sau AMERICAN DREAM

CANADA, PAMANT ROMANESC

<< < (27/27)

marc:

--- Quote from: mihaimont ---
--- Quote from: marc ---Eu unul sunt sustinatorul acestei teorii. Stii de ce? Dupa '90 aproape toti securistii din garda veche si-au trimis copiii in Canada si SUA. Unii din ei  au plecat impreuna cu  familia, de frica sa nu raspunda pentru ce au facut in Romania. Stiu zeci de cazuri, asa ca... In plus oamenii trimisi inainte de '89 ce crezi tu, sunt someri acum? Stii cum este, lupul isi schimba parul dar naravul ba, asa suna un proverb romanesc.
--- End quote ---


Nu stiu ce sa cred, cei mai bogati oameni din romania se trag din fosti securisti: Voiculesc de la antena 1, Catarama si lista poate continua. De ce sa-si trimita copii in canada?
--- End quote ---


Pai cei care au facut rau unuia - altuia, adica politrucii, Directia 5... ??? Sau cei care au facut belele la revolutie sau mineriade???? Ce zici?
Parerea mea este ca astia au fost gainari, dar din pacate au facut mult rau Romaniei.
Catarama sau Voiculescu n-au de ce sa se teama pentru ca nu s-au ocupat de gainarii dar altii...., in plus au mai vazut lumea, au bani si isi dau seama ca Romania nu se va schimba prea curand.
Eu unul am dubii serioase si in legatura cu Pacepa. Totusi, pentru a ajunge seful securitatii comuniste nu cred ca a fost inger.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version