Author Topic: 2 Nov - Sesiune de informare cu tema "FINANȚAREA ȘI CUMPĂRAREA PRIMEI CASE"  (Read 17635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Remus

  • Jr. Member
  • **
  • Location: Acasa
  • Posts: 775
    • Imobiliar.ca
Romulus STROE, curtier ipotecar cu 8 ani experiență in domeniul serviciilor financiare și Răzvan DUPLEAC, curtier imobiliar cu 7 ani experiență pe piața imobiliara din Quebec, vă invită în data de 02 noiembrie 2014, între orele 11.00 – 13.00  la o sesiune gratuită de informare cu tema: FINANȚAREA ȘI CUMPĂRAREA PRIMEI CASE. Vom parcurge împreună, pe durata a două scurte sesiuni de cîte 30 de minute, toate etapele finanțării și cumpărării unei proprietăți în Canada. Veți avea ocazia să aflați secretele ce sînt în spatele unei finanțări ipotecare, discutând despre ce este și cât de important este scorul de credit, care este avansul minim necesar la cumpărarea unei proprietăți și ce solutii există pe piață pentru travailleurs autonomes (self employed).

În cea de-a doua parte a întâlnirii noastre, vom detalia etapele ce trebuiesc parcurse in vederea achizitionarii unei proprietati, de la primele cautari si pina la semnarea actelor la notar si intrarea in posesia cheilor de la casa. Vor fi discutate avantajele și dezavantajele la cumpărarea unui condo vs o casă la curte, care sint cele mai intilnite greseli facute de cumparatori, se vor demistifica ''legendele urbane'' din domeniul imobiliar, prezentindu-se numeroase informatii utile pentru cei care se afla in cautarea primei proprietati.
Tineti minte: Un om informat este un om puternic!

Evenimentul va avea loc la sediul Loisirs de la Cote-des-Neiges, 5347 Cote-des-Neiges, Montreal, H3T 1Y4, in sala 5. Locurile fiind limitate, vă solicităm confirmarea din timp a participării dvs. prin e-mail la adresele urmatoare: zigzagjournal@yahoo.ca sau rfstroe@multi-prets.com sau prin telefon la 514.995.1328 ori 514.652.9372

Vă mulțumim și vă asteptăm în număr cât mai mare.

Mai multe detalii pe site-ul: www.imobiliar.ca
« Last Edit: Tuesday 30 September 2014, 13:58:07 by admin »
IMOBILIAR.CA - Pentru ca trebuia sa existe un punct de inceput