Bienvenue au Qu├ębec! Welcome to Canada! > AB, BC, MB, GNB, NF, NT, NS, NU, ON, PE, SK, YK

sal

(1/1)

rusu valentin:
buna , am un prieten in quebec de 14 ani ne va face o scrisoare an care zice ca deja eu voi avea de lucru are cetatenie suntem in italia putem sa depunem de aici formularele si care este adresa din canada daca sa mutat biroul de imigrari din viena, suntem o fam necasatoriti dar cu un copil de cinci ani avem sanse la viza cu sedere permannet ms

mircea:
1. prietenul din Qc se poate interesa pentru tine direct de la sursa (ministerul imigratiei din Qc) pentru nelamuririle tale (unde sa depui formularele in situatia voastra).
2. prietenul degeaba "zice" ca o sa ai job, sunt convins ca e posibil (pentru multi se vorbise deja pentru un job inainte de aterizare), iata ce-ti cer in formular: "ati obtinut o oferta de angajare din partea unui angajator din Qc (angajatorul trebuie sa fi validat oferta de munca de catre ministerul imigratiei din Qc)?"
 
3. iti poti face o simulare de calcul pentru a vedea care va sunt sansele de a ajunge in Qc la
http://www.form.services.micc.gouv.qc.ca/epi/index.jsp?languageCode=fr
O sa remarci ca, pentru a-ti evalua sansele, trebuie mai intai sa "spui" ce meserie ai, ce experienta, ce calificari, nivelul de cunoastere a limbilor fr si engl, etc. Situatia familiala conteaza si ea insa mai important este de evaluat nivelul de calificare intr-un anumit domeniu, scolarizarea, vechimea in munca.


Banuiesc ca-n fraza ta erau mai multe propozitii si niste semne de intrebare.


Bafta!

Navigation

[0] Message Index

Go to full version