Author Topic: ROMANIA-OLANDA  (Read 5681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline glucki

• new users
  • CONT BLOCAT !
ROMANIA-OLANDA
« on: Friday 18 March 2005, 22:13:23 »
Sambata 26 martie 2005. Unde se poate vedea meciul in Montreal?Stiti vreun bar unde sa ne adunam sa vedem meciul?Apropo la ce ora e?
suntem doi suporteri.Mergem si la case particulare, aducem si berea la dorinta proprietarului.Raspuns rapid.
HAI ROMANIA!!! HAI BAIETII!
Si cu Piti la echipa nici de Brazilia nu ne e frica...lol!  8-)

Offline ALTUL

• Full Member
ROMANIA-OLANDA
« Reply #1 on: Friday 18 March 2005, 22:53:19 »
Inca nimic..Eu m-am apucat sa caut pe net. Poate-poate gasesc ceva ...
HAI ROMÂNIA! (da' mai repede fa'!)

Offline albastra

• Sr. Member
ROMANIA-OLANDA
« Reply #2 on: Friday 18 March 2005, 23:00:02 »
Quote from: ALTUL

De ce esti asa rosu.....de nervi?
''Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. ''  Oscar Wilde

Offline glucki

• new users
  • CONT BLOCAT !
ROMANIA-OLANDA
« Reply #3 on: Friday 18 March 2005, 23:23:34 »
"De ce esti asa rosu.....de nervi?"

Dar tu de ce esti asa albastra?Esti la menstruatie?Nu vezi ca e un subiect serios?Poate pentru tine, ca femeie, e mai interesanta cratita.Daca vrei produse de curatenie sunt reduceri la MAXI. :-x
Va rugam sa postati daca aveti ceva de zis nu doar ca sa va aflati in treaba.

Offline albastra

• Sr. Member
ROMANIA-OLANDA
« Reply #4 on: Friday 18 March 2005, 23:38:15 »
Quote from: glucki
"De ce esti asa rosu.....de nervi?"

Dar tu de ce esti asa albastra?Esti la menstruatie?Nu vezi ca e un subiect serios?Poate pentru tine, ca femeie, e mai interesanta cratita.Daca vrei produse de curatenie sunt reduceri la MAXI. :-x
Va rugam sa postati daca aveti ceva de zis nu doar ca sa va aflati in treaba.

BUZZZ! Seriosule! De unde stii ca sunt femeie?
Sa inteleg ca tu ai avut ceva de zis? Domnule cratita....doar pe forum refulezi , ca acasa esti sub.....sau ce?
''Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. ''  Oscar Wilde

Offline Sanda_Klaus

• new users
ROMANIA-OLANDA
« Reply #5 on: Friday 18 March 2005, 23:42:39 »

TVRi (si TVR) dau programul (doar) pe o saptamana inainte. Acum programul este afisat pana vineri, 25 martie. Inca 24 ore si o sa fie disponibil si pt. 26 martie. Asa o sa stim daca TVRi il da si, ca atare, eventual poate fi preluat de  barurile sportive.
In viata, uneori esti cainele, altadata - hidrantul.

Offline UQAM

• Sr. Member
..........
« Reply #6 on: Saturday 19 March 2005, 00:55:58 »
....ce rost are atata risipa de energie pentru o bataitza ce o sa incasam de la olandezi.....pentru a bea bere..... :drink:
AYEZ l'obligeance de me parler avec douceur, sans élever le ton et sans me contrarier en aucune manière !!!!!!

Offline Lupisor

• Jr. Member
  • **
ROMANIA-OLANDA
« Reply #7 on: Saturday 19 March 2005, 01:08:43 »
Olandezii sunt departe de ceea ce erau, acum au un antrenor neexperimentat si majoritatea jucatorilor lor sunt niste pusti.

Din partea noastra sunt vesti destul de imbucuratoare, Lobont si Chivu se vor intoarce, deci vom juca cu o aparare tip (Ogararu/Stoican sau Contra - Radoi - Chivu - Rat). Ghioane se va intoarce si el, deci va matura tot ce va fi in fata apararii (sper ca Piturca sa nu fie asa de nebun sa-l puna pe Gâlca in locul lui). Unica problema vor fii atacantii care nu prea sunt in forma.

Sa nu uitam si de meciul in deplasare in Macedonia. Ne va fi greu acolo, Macedonenii au promis ca o sa ne faca sa platim pentru cum i-am tratat la Craiova.

Oricum, meciul cu Batavii este capital. Sper sa se dea si in strainatate.

Offline nasti

• Hero Member
ROMANIA-OLANDA
« Reply #8 on: Saturday 19 March 2005, 01:51:52 »

Vorba aia, hai Romania, dar mai repede fa... :D  :eek:

Offline Lupisor

• Jr. Member
  • **
ROMANIA-OLANDA
« Reply #9 on: Saturday 19 March 2005, 19:24:30 »
Meciul va fi transmis pe Fox Sports World, insa nu pe Fox Sports World Canada. Deci, vom putea vedea acest meci in multe baruri. Ne organizam sa mergem undeva ca sa facem galerie sau mergem fiecare pe unde poate? :)

Offline ZOOM

• new users
ROMANIA-OLANDA
« Reply #10 on: Saturday 19 March 2005, 21:27:05 »
la barul sportiv de la statia de metrou Bourassa ?

Offline UQAM

• Sr. Member
...................
« Reply #11 on: Saturday 19 March 2005, 22:06:38 »
Quote from: lupisor lupetto
Olandezii sunt departe de ceea ce erau, acum au un antrenor neexperimentat si majoritatea jucatorilor lor sunt niste pusti.

Din partea noastra sunt vesti destul de imbucuratoare, Lobont si Chivu se vor intoarce, deci vom juca cu o aparare tip (Ogararu/Stoican sau Contra - Radoi - Chivu - Rat). Ghioane se va intoarce si el, deci va matura tot ce va fi in fata apararii (sper ca Piturca sa nu fie asa de nebun sa-l puna pe Gâlca in locul lui). Unica problema vor fii atacantii care nu prea sunt in forma.

Sa nu uitam si de meciul in deplasare in Macedonia. Ne va fi greu acolo, Macedonenii au promis ca o sa ne faca sa platim pentru cum i-am tratat la Craiova.

Oricum, meciul cu Batavii este capital. Sper sa se dea si in strainatate.

.....si ca de obicei...adversari, indiferent daca sunt tineri sau batrani, sunt mai solizi, mai experimentati...si culmea indiferent de starea terenului, avantajatzi de acesta..iar ai nostri sunt mai mici, slab hranitzi, dezavantajatzi de teren, adversar, arbitru , public, timoratzi si neexperimentati....dupa meciul cu olanda si macedonia o sa stam linistiti...iremediabil...
AYEZ l'obligeance de me parler avec douceur, sans élever le ton et sans me contrarier en aucune manière !!!!!!

Offline zippo

• new users
ROMANIA-OLANDA
« Reply #12 on: Saturday 19 March 2005, 23:54:27 »
meciul va fi transmis in direct pe canalul FOX WORLD SPORT cu incepere de la ora 1 pm.

cu o zi inainte se va transmite pe acelasi post meciul  BULGARIA- SUEDIA.
Nu trage dom' Semaca, sunt eu, Lascarica!

Offline ALTUL

• Full Member
ROMANIA-OLANDA
« Reply #13 on: Sunday 20 March 2005, 00:27:48 »
In sfarsit informatile de care aveam nevoie.

Pana saptamana viitoare insa avem meciul de maine al Stelei  (hmm .de astazi..)...
HAI ROMÂNIA! (da' mai repede fa'!)

Offline robert_g

• Jr. Member
  • **
Re: ROMANIA-OLANDA
« Reply #14 on: Sunday 20 March 2005, 00:33:27 »
suntem doi suporteri.Mergem si la case particulare, aducem si berea la dorinta proprietarului.Raspuns rapid.

Dar tu de ce esti asa albastra?Esti la menstruatie?Nu vezi ca e un subiect serios?Poate pentru tine, ca femeie, e mai interesanta cratita.Daca vrei produse de curatenie sunt reduceri la MAXI.

Bai idiotule, cine drak crezi ca te primeste-n casa lui cu limbajul asta? Pe la majoritatea "caselor particulare" gasesti si cate o femeie poate mai interesata de cratita si telenovele decat de fotbal. Da' femeia aia e si ea proprietar, la fel ca si sotul ei microbist.

Offline glucki

• new users
  • CONT BLOCAT !
ROMANIA-OLANDA
« Reply #15 on: Sunday 20 March 2005, 21:41:04 »
Bai idiotule, cine drak crezi ca te primeste-n casa lui cu limbajul asta? Pe la majoritatea "caselor particulare" gasesti si cate o femeie poate mai interesata de cratita si telenovele decat de fotbal. Da' femeia aia e si ea proprietar, la fel ca si sotul ei microbist.

Bai, cretinule, n-am timp de frustrarile tale si de complexele tale de inferioritate. Daca nevasta-ta te tine sub papuc, asta nu inseamna ca nu ne putem intalni si distra la un meci al echipei nationale, noi cei carora ne-a mai ramas barbatie si "joie de vivre".
Du-te la servici, nefericitule, si LASA-NEEEE !!!
Din cauza limbajului meu nu poti tu trai?

Massther Clinic - Massage therapy

Offline robert_g

• Jr. Member
  • **
ROMANIA-OLANDA
« Reply #16 on: Sunday 20 March 2005, 23:41:43 »
pune mana pe dictionar si citeste ce scrie in dreptul cuvantului "respect", pana cand ai senzatia ca ai inteles ce inseamna. Apoi fa acelasi lucru pentru cuvantul "barbatie". Asta ca pe viitor sa nu mai confunzi barbatia cu prostia.

Offline Lupisor

• Jr. Member
  • **
ROMANIA-OLANDA
« Reply #17 on: Monday 21 March 2005, 01:27:42 »
http://www.soccertv.com/foxsoc.cfm

"Sat Mar 26 10:00AM Pacific
Sat Mar 26 11:00AM Mountain
Sat Mar 26 12:00PM Central
Sat Mar 26 01:00PM Eastern
Length: 2 hr     LIVE
FOX Soccer Channel (US)
World Cup Qualifying - UEFA
Romania vs Netherlands"

Stie cineva numarul de telefon sau adresa barului de lânga Statia Henri-Bourassa?

Offline x007

• Jr. Member
  • **
Re: ROMANIA-OLANDA
« Reply #18 on: Monday 21 March 2005, 01:43:12 »
Sambata 26 martie 2005. Unde se poate vedea meciul in Montreal?Stiti vreun bar unde sa ne adunam sa vedem meciul?Apropo la ce ora e?

poti sa negociezi cu un sef de cage aux sports
mie mi-a mai mers :cool:

Offline degetel77

• Jr. Member
  • **
Re:
« Reply #19 on: Monday 21 March 2005, 16:42:32 »
TVRi da meciul inregistrat de la 16h30 ora Mtl.
Meciul incepe la 13h00 ora Mtl si intr-adevar e transmis in US de Fox Sports Channel ( coordonate Dish Network - satellite 110, channel 149, transponder 11 ). Dupa parerea mea e usor de prins la un bar. Nu e transmis de Fox Sports World Canada, asa cum au zis si baietii mai sus.

Hai Romania!
Life. Sexually transmitted, 100% fatal.