Author Topic: Romania - Finlanda 2-1 (vezi golurile pe www.gsp.ro)  (Read 4215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master

Offline norocel1962

• Hero Member
"Funcţia idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înţelege nici geniul, nici normalitatea. Păi, cum am cunoaşte noi un om pe care-l numim desăvîrşit, daca n-ar fi aştia, idioţii?" Petre Ţuţea

Offline bodo

• Jr. Member
  • **
Romania - Finlanda 2-1 (vezi golurile pe www.gsp.ro)
« Reply #102 on: Thursday 19 August 2004, 17:01:06 »
Asta-i tare de tot :

Marian Aliuţă, a fost nevoit să părăsească Steaua din cauza unui SMS trimis greşit. Aliuţă intenţiona să trimită mesajul lui Victor Piţurcă, în care îi spunea că era mult mai bine în perioada în care acesta pregătea formaţia şi că Walter Zenga "nu are valoare". Însă jucătorul a greşit numărul, trimiţînd mesajul lui Mihai Stoica, preşedintele executiv al Stelei, care l-a informat imediat pe Gigi Becali. Acesta l-a chemat urgent pe Aliuţă în biroul de la "Marriott" şi l-a anunţat că este exclus din lot

GAZETA SPORTURILOR

Bai ce fraier ! Dar vorba aia, cine nu deschide ochii, deschide punga !

Si Nea Puiu e tare:

Muurinen dă să se ridice, dar este oprit de vocea lui Puiu: "Aş vrea să completez şi eu ceva. Imediat după meci am fost felicitaţi direct de primul ministru, prin telefon!". Stupoare în sală. Dar Generalul, care candidează pentru un post de deputat pe listele PSD, este de neoprit: "Şi nu numai acum, dar şi ieri, şi alaltăieri s-a interesat de echipă, a fost aproape de noi!"

GAZETA SPORTURILOR

Noi o sa fim singura tara din lume in care selectionerul echipei nationale e in Parlament ! Vi-l puteti inchipui pe Sven Goran Ericsson in parlamentul de la Londra ?

Offline cristav

• Full Member

Offline bodo

• Jr. Member
  • **
Romania - Finlanda 2-1 (vezi golurile pe www.gsp.ro)
« Reply #104 on: Thursday 19 August 2004, 23:01:04 »
Canada a luat bataie acasa de la Guatemala cu 2-0, in preliminariile World Cup din Germania. la partida au asistat 6.700 de spectatori.