Author Topic: Playoff Canadiens 2010  (Read 3457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline claudiu57

• Full Member
Re: Playoff Canadiens 2010
« Reply #20 on: Tuesday 27 April 2010, 05:33:07 »
io cred ca sunt ceva sanse sa-i batem. caps sunt terminati dpdv psihic. antrenorul lor spunea dupa meci ca sunt in forma, ca azi au fost in forma, ca asta-i tot ce pot! cu atitudinea asta are mari sanse sa distruga echipa.
pe de alta parte are dreptate: ei au tras mult la poarta, dar Halak a fost prea bun si a fost ajutat destul de bine de echipa (am inteles ca aparatorii au respins vreo 20 de suturi la poarta).
daca reusim sa marcam primii, cred ca-i batem.

peseu: n-am prea inteles ultima eliminare a lu' Lapierre.

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #21 on: Tuesday 27 April 2010, 13:57:32 »
Daca  au ajuns sa urce pina aici sint si sperante de CUPA.

eu zic sa nu luam viteza chiar asa de tare :) pana miercuri nu mai este mult totusi
I don't play by the rules, I make them
www.quebec.ro

Offline norocel1962

• Hero Member
« Reply #22 on: Tuesday 27 April 2010, 15:02:47 »
nu sunt multe de spus decat: waw!!! asta-i meciul lui Halak. Cu 54 de suturi aparate intr-un meci de playoff, cred ca-i al doilea portar din istoria Habsilor care a reusit performanta. Pe primul loc, continua sa fie Patrick Roy din 1994 cu 60 de suturi aparate (cel putin asa ziceau astia in timpul meciului).

ceva pariuri pentru meciul 7? Eu continui sa cred ca Washington vor trece de noi si inca la scor destul de larg. Singura noastra speranta este inca un meci perfect pentru Halak.

La cate chestii ciudate se intampla pe plan mondial nu e exclus sa inceapa Price in poarta. Dati-mi un telefon miercuri inainte de meci sa ma uit; de cate ori m-am asezat sa vizionez meciurile, tricolorii au castigat.
"Funcţia idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înţelege nici geniul, nici normalitatea. Păi, cum am cunoaşte noi un om pe care-l numim desăvîrşit, daca n-ar fi aştia, idioţii?" Petre Ţuţea

Offline derbedeu

• Jr. Member
  • **
« Reply #23 on: Wednesday 28 April 2010, 23:36:19 »
Luati de va rugati impreuna cu colega mea Karine, care mi-a trimis asta cu rugaciunea de o transmite mai departe:

HALAK, Toi qui es dans les buts, Que ton plastron soit sanctifié, Que tes pads règnent, Que ta vue ne soit jamais obstruée, À cinq contre cinq ou en désavantage. Donne-nous aujourd’hui notre victoire en série. Pardonne-nous nos huées Comme nous pardonnons aussi a Melançon qui nous a offensés Et ne nous soumets ...pas a... la défaite, Mais délivre nous d'Ovechkin. Amen!» FAITES CIRCULEZ LA PRIÈRE 

Offline norocel1962

• Hero Member
« Reply #24 on: Thursday 29 April 2010, 02:24:05 »
Free online: AICI.

Si aici pe SopCast: sop://broker.sopcast.com:3912/6816
« Last Edit: Thursday 29 April 2010, 02:42:12 by norocel1962 »
"Funcţia idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înţelege nici geniul, nici normalitatea. Păi, cum am cunoaşte noi un om pe care-l numim desăvîrşit, daca n-ar fi aştia, idioţii?" Petre Ţuţea

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #25 on: Thursday 29 April 2010, 04:16:42 »
9 minute pana la final si inca 1-0 ptr Habs. acum chiar mai conteaza daca batem sau nu? sincer, au aratat tot ce au putut. Halak magistral ca de obicei, o bara de o parte si de cealalta. meci superb.
www.quebec.ro

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #26 on: Thursday 29 April 2010, 04:47:50 »
final de infarct... ovechkin, semin, backstrom sunt deja toti istorie in fata celor de la Canadiens. Urmeaza Pens, detinatorii cupei, insa o echipa ce nu a aratat atat de mult precum Capitals in sezonul trecut. Pe de alta parte, scorul general la meciuri in sezonul trecut cu Pinguinii a fost 3-1 pentru ei, cu 15-9 la goluri.

de vazut, oricum ii bine ca am trecut de cei mai tari. acum daca suntem eliminati, macar vom fi cu capul sus.
www.quebec.ro

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
Habs...
« Reply #27 on: Thursday 29 April 2010, 05:43:05 »
Hai ca au batut si ai nostrii pe cei mai buni, pe cei mai tari, pe cei cu cele mai multe vedete, pe grozavii grozavilor. Cica 20 de ani de acum inainte o sa se vorbeasca de victoria impotriva celor din Washington. Halak si-a facut rost de statuie cu 130 de suturi aparate in ultimele 3 meciuri, notabil 53 in meciul 6 si 41 in meciul de azi, fenomenal. :0141:
Nici nu mai regret ca am pierdut la pariuri cu Washington, sa-i fut, bravo Habs, mai ramane sa-i rupa gura si fatalaului ala de Crosby. Poate e timpul sa vedem si o cupa prin Montreal, eh dar sa nu exageram, sa curga berea, azi suntem cei mai buni. :0143:

Offline Agno

• Hero Member
Re: Habs...
« Reply #28 on: Thursday 29 April 2010, 05:46:50 »
Expresie comuna in folclorul torontez ' .... cand or sa castige Leafs cupa'.  ;) cu sensul de never ever.

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
« Reply #29 on: Thursday 29 April 2010, 05:50:49 »
Expresie comuna in folclorul torontez ' .... cand or sa castige Leafs cupa'.  ;) cu sensul de never ever.
Leafs se stie ca sunt born losers, trebuie sa ai pedigree serios ca sa produci minuni precum cea din seara asta... :grin:

Offline Diaktoros

• Sr. Member
« Reply #30 on: Thursday 29 April 2010, 05:51:31 »
...

si mai auzeam o gramada de tampitzi care il voiau pe price in poarta, mai era un pic si se facea revolta cica; pana si nevasta-mea rîde de imbecilitatea astora!
"Devant l'enemi, s'il vainc, même les morts ne seront point en sécurité!" - Walter Benjamin

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
« Reply #31 on: Thursday 29 April 2010, 05:57:22 »
si mai auzeam o gramada de tampitzi care il voiau pe price in poarta, mai era un pic si se facea revolta cica; pana si nevasta-mea rîde de imbecilitatea astora!
Pai si acum pe strazi, nu vezi nici un tricou cu Halak, toti debilii cu Price, bah ce faci coibecismul din coibeci. Acum sunt in stare sa-l linga in cur pe Halak dar undeva deep down ei il vor pe Price, penibil.
Anyway, sa revenim, urmeaza Pens, sper sa-i sparga rozeta lu' Crosby, papusa aia trebuie umilita mai ceva ca Ovechkin si Semin. :evil:

Offline Diaktoros

• Sr. Member
« Reply #32 on: Thursday 29 April 2010, 06:00:52 »
Pai si acum pe strazi, nu vezi nici un tricou cu Halak, toti debilii cu Price, bah ce faci coibecismul din coibeci. Acum sunt in stare sa-l linga in cur pe Halak dar undeva deep down ei il vor pe Price, penibil. Anyway, sa revenim, urmeaza Pens, sper sa-i sparga rozeta lu' Crosby, papusa aia trebuie umilita mai ceva ca Ovechkin si Semin. :evil:

lasa ma, sa nu ridem, e popor de colonizati, ce kuru' meu... boul ala de psihiatru ciung care facea emisiuni de radio zicea ca negrii au fost selectionati de istorie ca sa aiba azi IQ-ul mic, da' mai bine se uita dracu' in curtea proprie, ca are ce vedea doar!
"Devant l'enemi, s'il vainc, même les morts ne seront point en sécurité!" - Walter Benjamin

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #33 on: Thursday 29 April 2010, 19:09:00 »
http://www.youtube.com/watch?v=NeB84W9ShvY

Un Ovechkin fara cuvinte. Interviul de dupa meci.
www.quebec.ro

Offline claudiu57

• Full Member
« Reply #34 on: Friday 30 April 2010, 09:43:58 »
o expresie haioasa dintr-un ziar de azi: S-A DESCHIS SEZONUL DE VANATOARE LA PINGUINI!

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #35 on: Friday 30 April 2010, 13:55:30 »
Da, din pacate pinguinii sunt alta mancare de peste (sic!) fata de Caps. Cu totul alt stil de joc si nu-i deloc o echipa construita in jurul a unu-doi jucatori. La ei daca Crosby nu merge bine, Malkin and the others pot face jocul.
Plus rezultatele cam vorbesc de la sine, au eliminat pe Sens care au cam facut ce-au vrut cu noi in sezon, plus ca ne-au cam capacit tot in regular.
Site-urile de entuziasti dau ca rezultat final Canadiens in 7, adica Halak 4 - Crosby 3

Eu sunt mai pesimist/realist nitel si as zice Pens in 5 sau 6.
www.quebec.ro

Massther Clinic - Massage therapy

Offline cata72

• new users
The new Stop Sign in Washington DC
« Reply #36 on: Friday 30 April 2010, 15:59:08 »

Offline claudiu57

• Full Member
« Reply #37 on: Friday 30 April 2010, 23:48:49 »
daca i-am batut pe caps, putem bate pe oricine.
doar ca pinguinii astia nu-s oricine!
inca putin si incepe meciul.

go habs!

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #38 on: Saturday 01 May 2010, 02:52:16 »
prima repriza, primul meci... impresii ceva? eu tind sa cred in continuare ca o luam si inca rau.

Din pacate au inceput jocul ca si cum ar juca inca cu Capitals. Nu le-a spus nimeni ca acum joaca cu altii? Ei il cauta inca pe Ovechkin pe gheata.

2 power play-uri, doua goluri... hmmm....
www.quebec.ro

Offline cata72

• new users
« Reply #39 on: Saturday 01 May 2010, 04:59:18 »
Mai admin, nu prea ai stofa de suporter. De la inceputul playoff ului o tot dai ca o luam rau de tot, ba de la Caps, acu de la Pens. Toate-s echipe  tari, normal ca e greu , da daca nu speri si te entuziasmezi un pic de ce pana mea te mai uiti. Tu esti ca si chibitii aia negativi din parc.

GO HABS!