Senators s-au dus pe girla. Scor general 4-1 pentru Buffalo care devine prima finalista a conferintei de est. O echipa care, dupa parerea mea nu anunta mare lucru la inceputul sezonului, cind Canadiens au reusit sa-i invinga in primele doua meciuri. Este drept ca pe parcursul sezonului regulat, din 8 meciuri jucate cu Canadiens, scorul general a fost de 5-3 pentru Buffalo.
In cea de-a doua semifinala intre Carolina si NJ Devils, Carolina conduce cu 3-1 (scor general) si ne indreptam spre al 5-lea meci care se va disputa azi la Carolina cu incepere de la 7.00 pm.
Eu continui sa cred ca una dintre finalistele Stanley Cup va fi Carolina, cu toate ca rezultatele din ultimul timp inregistarte de Buffalo incearca sa ma contrazica. Oricum, ca o idee generala, vom vedea o finala de conferinta destul de interesanta intre Carolina (90% calificata) si Buffalo (deja in finala).
In cealalta conferinta situatia este urmatoarea:
Anaheim - Colorado (cu Jose Theodore in poarta) scor general 4-0 si Anaheim este prima echipa din Conferinta care se califica in finala.
San Jose-Edmonton scor general 2-2.