Author Topic: N.H.L.  (Read 4638 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
Re: N.H.L. - Montreal Canadiens
« Reply #100 on: Tuesday 02 May 2006, 21:51:25 »
consolare:BA,dar taranii aia din toronto au jucat vreodata in play off? ;D ;D
de fapt, Marple Leafs au si ei citeva Stanley Cups. acum doi ani, erau ei in playoff si Canadiens faceau scuba-diving in Caraibe.

Offline prutenel

• Jr. Member
  • **
« Reply #101 on: Tuesday 02 May 2006, 21:53:22 »
Cel mai nasol e cand pierzi pe o greseala tampita, ca a lui Ryder. C'est plate, n'est pas?
Meciul a fost misto, din pacate Canadienii au dat-o in bara din nou (la propriu) in timp ce aia au dat bara-gol. Plus ca stiu sa paseze.

Gata cu GOLF-ul, vine vara...
Bafta maxima!

Offline GRGA PlTlÇ

• Full Member
  • n-am plecat deci nu ma-ntorc
« Reply #102 on: Tuesday 02 May 2006, 22:03:36 »
Cel mai nasol e cand pierzi pe o greseala tampita, ca a lui Ryder. C'est plate, n'est pas?
Meciul a fost misto, din pacate Canadienii au dat-o in bara din nou (la propriu) in timp ce aia au dat bara-gol. Plus ca stiu sa paseze.

Gata cu GOLF-ul, vine vara...

pai cam asa au pierdut.pe final din greseli individuale.nu era ryder era komisarek sau rivet.
carolina au fost mult mai buni per ansamblu.io inca ma intreb cum de au condus mc cu 2-0
apoi cred ca au cazut fizic.
Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship!

Offline prutenel

• Jr. Member
  • **
« Reply #103 on: Tuesday 02 May 2006, 22:13:08 »
pai cam asa au pierdut.pe final din greseli individuale.nu era ryder era komisarek sau rivet.
carolina au fost mult mai buni per ansamblu.io inca ma intreb cum de au condus mc cu 2-0
apoi cred ca au cazut fizic.
Primele doua meciuri nu se pun...
Dup-aia, Montreal nu au fost mult mai slabi, daca ar avea si atacanti si aparatori buni ar fi o echipa foarte buna  :P . Macar sa fi intrat un gol din barele alea multe... Totusi, au pierdut mai mult in prelungiri, adica n-au luat-o ca Philadelphia, cu 7-1.
Dar toate uraganele se blegesc atunci cand ajung in Canada...mai ales la Ottawa! Mai vorbim noi!
Bafta maxima!

Offline GRGA PlTlÇ

• Full Member
  • n-am plecat deci nu ma-ntorc
« Reply #104 on: Tuesday 02 May 2006, 22:24:36 »
daca ward va prinde acelasi bulan va fi foarte greu pentru otawa.in plus apararea carolinei joaca din prima.fara complicatii.
si atac imprevizibil
Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship!

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #105 on: Tuesday 02 May 2006, 22:30:20 »
bey, cind mai joaca astia un meci in aer liber?

Offline eusebiu_m

• Jr. Member
  • **
    • http://www.grupsoft.ro
« Reply #106 on: Wednesday 03 May 2006, 17:05:24 »
Daca nu ii auzeam pe comentatori vorbind in engleza, ziceam ca vad o echipa romaneasca. Au ratat cat toate echipele din NHL la un loc .Iar portarului pot aia sa-i faca statuie. Per total si mie mi-au placut carolina. Pragmatici rau de tot si siguri pe ei. Canadieni, sunbtiri, au ajuns in serii datorita lui Koivu si Kovalev, dar dupa ce lau ras pe primul nu s-a mai vaziut nimic organizat.

Offline adican

• Sr. Member
« Reply #107 on: Wednesday 03 May 2006, 19:03:31 »
Adevarul este ca montrealezii au jucat prea individual, doar, doar i-o vedea careva si-or prinde si ei vreun contract prin State. Nu-s rai dar daca ar si juca cu pase ar ajunge departe.... Pacat oricum.

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #108 on: Wednesday 03 May 2006, 21:58:29 »
Canadieni, sunbtiri, au ajuns in serii datorita lui Koivu si Kovalev, dar dupa ce lau ras pe primul nu s-a mai vaziut nimic organizat.
Pune-l in fruntea listei pe Huet. Ca fara el erau varza si inca rau de tot.
Bored admin
www.quebec.ro

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
« Reply #109 on: Thursday 04 May 2006, 17:57:13 »
Pune-l in fruntea listei pe Huet. Ca fara el erau varza si inca rau de tot.
Huet care mai mult ca sigur o sa ne paraseasca. >:(

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #110 on: Friday 05 May 2006, 22:26:13 »
Huet care mai mult ca sigur o sa ne paraseasca. >:(
Frate, te credeam om serios... de unde le scoti p-astea, nu stiu. Te-ai dat cu zvonerii sau cu raspindacii?
Este drept ca Huet isi negociaza salariul in vara asta, insa nu-l bate nici un gind sa plece.
Ia de aici ce zice el:
http://www.canadiens.com/eng/news/redirect.cfm?sectionID=habsNewsDetails.cfm&newsItemID=5018

Asta este o veste la fel de "beton" ca si aia in care ziceai ca Koivu si-a pierdut ochiul si gata cu cariera lui. Ia de aici si pentru el:
http://www.canadiens.com/eng/news/redirect.cfm?sectionID=habsNewsDetails.cfm&newsItemID=5024
Bored admin
www.quebec.ro

Offline norocel1962

• Moderator
  • Hero Member
Re: N.H.L.
« Reply #111 on: Friday 12 May 2006, 12:57:39 »
Portarul lui Ottawa Senators, Ray Emery si-a condus echipa spre victorie impotriva lui Buffalo Sabres in playoff-ul campionatului profesionist nord american de hochei pe gheata.

Senators au castigat disputa cu 2-1 si isi mentin sansele in playoff chiar daca sunt condusi la general cu 3-1 de Sabres. Meciul cu numarul 5 va avea loc la Ottawa.

In Denver, Ilya Bryzgalov a reusit sa apere 40 de suturi pe poarta pentru Anaheim Mighty Ducks in disputa cu Colorado pe care au si castigat-o cu 4-1. Dupa 4 la 0 la general, Anaheim se va bate pentru titlul Conferintei de Vest cu castigatoarea dintre San Jose Sharks si Edmonton Oilers
"Funcţia idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înţelege nici geniul, nici normalitatea. Păi, cum am cunoaşte noi un om pe care-l numim desăvîrşit, daca n-ar fi aştia, idioţii?" Petre Ţuţea

Offline norocel1962

• Moderator
  • Hero Member
« Reply #112 on: Saturday 13 May 2006, 15:55:18 »
Mai ziceti si voi ce si cum, ca eu nu ma pricep. :'(
"Funcţia idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înţelege nici geniul, nici normalitatea. Păi, cum am cunoaşte noi un om pe care-l numim desăvîrşit, daca n-ar fi aştia, idioţii?" Petre Ţuţea

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #113 on: Sunday 14 May 2006, 11:41:39 »
Senators s-au dus pe girla. Scor general 4-1 pentru Buffalo care devine prima finalista a conferintei de est. O echipa care, dupa parerea mea nu anunta mare lucru la inceputul sezonului, cind Canadiens au reusit sa-i invinga in primele doua meciuri. Este drept ca pe parcursul sezonului regulat, din 8 meciuri jucate cu Canadiens, scorul general a fost de 5-3 pentru Buffalo.
In cea de-a doua semifinala intre Carolina si NJ Devils, Carolina conduce cu 3-1 (scor general) si ne indreptam spre al 5-lea meci care se va disputa azi la Carolina cu incepere de la 7.00 pm.

Eu continui sa cred ca una dintre finalistele Stanley Cup va fi Carolina, cu toate ca rezultatele din ultimul timp inregistarte de Buffalo incearca sa ma contrazica. Oricum, ca o idee generala, vom vedea o finala de conferinta destul de interesanta intre Carolina (90% calificata) si Buffalo (deja in finala).

In cealalta conferinta situatia este urmatoarea:
Anaheim - Colorado (cu Jose Theodore in poarta) scor general 4-0 si Anaheim este prima echipa din Conferinta care se califica in finala.
San Jose-Edmonton scor general 2-2.
Bored admin
www.quebec.ro

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
« Reply #114 on: Sunday 14 May 2006, 15:43:39 »
De remarcat ca echipele canadiene nu prea au un playoff reusit, Edmonton daca resusete sa mearga in finala e cea mai slab cotata.
Admin, alea nu erau stiri man ca nu stau cu stirile in nas si nici nu traiesc din clasamente sau statistici, erau pur si simplu niste trairi de moment.
Tu chiar crezi ca vreau sa plece Huet ori Koivu sa ramana fara un ochi, ce naiba man... 8)

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
« Reply #115 on: Monday 15 May 2006, 11:12:28 »
Carolina le-a dat stingerea la NJ, finala in est Carolina vs Buffalo.
In vest inca se joaca, Edmonton a castigat si acum conduc 3-2 in seria cu San Jose, miercuri e urmatorul joc acasa la Edmonton, daca SJ invinge urmeaza meciul 7 vineri.
Practic acum nu ne-au ramas decat Oilers, Go Canada! 8)

Massther Clinic - Massage therapy

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
« Reply #116 on: Thursday 18 May 2006, 09:27:58 »
Frumos meci aseara, Edmonton merge in finala din vest, bravo lor de la 0-2 la vicotrii au revenit si au castigat 4-2.

Offline edip

• new users
« Reply #117 on: Saturday 20 May 2006, 19:53:52 »
Sa vedeti cum e dupa meci in Edmonton... sa nu mai vorbesc la meciurile din playoff care nu se compara cu campionatul.... Go Oilers!!! Am ratat doar cateva meciuri sezonul asta si pot sa spun ca trec de la soccer la hochei ::)

« Last Edit: Saturday 20 May 2006, 19:58:20 by edip »

Offline prutenel

• Jr. Member
  • **
« Reply #118 on: Saturday 27 May 2006, 23:47:25 »
Impotriva tuturor pronosticurilor, Edmonton Oilers au castigat finala Conferintei de Vest!
Go Canada!
Zi-ne, edip, cum e in seara asta in Edmonton  :D , ca noi, in Mtl, nu cred sa avem ocazia prea curand... :-\

In Est, Buffalo si Carolina sunt momental la 2-2
Bafta maxima!