Author Topic: Gimnastica  (Read 5087 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Cornel

• Full Member
Gimnastica
« Reply #120 on: Tuesday 01 February 2005, 22:48:07 »
Quote from: adican
Quote from: Cornel
Care nu a copiat niciodata (in Romania , caci in Canada iti furi caciula singur) sa arunce primul

Nu-i vorba de asta aici. Totusi, gandeste-te ca fetitele alea si-au distrus copilaria pentru performantele la care au ajuns. Si vine un antrenor, cat o fi el de bun, care ii cere bani pe fatza. Ca faza ca i-au fost oferiti ca atentie nu tine. Nu iei o atentie de 3000 de euro.

bun
recunosc ca m-a socat istorioara si mai putin suma
nu ma asteptam la Belu
dar
mergind pe firul apei
inseamna ca toate generatiile au cotizat ? inseamna ca
hora e mare ?

deja sunt curios
Vexler Mitev

Offline ANYTA

• Full Member
  • CONT BLOCAT
Gimnastica
« Reply #121 on: Tuesday 01 February 2005, 22:51:15 »
Quote from: Chucky
Quote from: BaronNoir
Ce am observat insa la alti romani din alte programe (in special cei de la Bac sau certificate no offence pt cine face asa ceva) este ca sunt foarte interesati de copiat si plagiat.

Cum ai observat minunatule daca tu nu te incluzi in nici un program de mai sus? Vorbim discutii si dam cu presupusul doar asa ca sa simtim ca ne doare mintea?  Nu stiu cum ai ajuns la concluziile astea, dar cred nimanui nu-i pasa de aberatiile tale, so get over yourself. Ai sa faci reumatism de la atata stat in genunchi sustinandu-l pe "croitorasul cel viteaz" (adica pe filfizonul din pielea ta) asa ca mai ridica-te in picioare din cand in cand.

Oops, am uitat... verticalitatea e o problema cand n-ai coloana vertebrala.

Bil  nu o mai fa pe desteptu', stii foarte bine ca de multe ori e de ajuns sa mergi in tramvai cu cineva decat sa faci un curs cu el ca sa-l cunosti bine.

Ca sa-ti raspund la intrebare: eu am vazut studenti romani schimband fituici la toaleta. !!!

PS : incearca sa ai si tu o identitate a ta si nu una împrumutata.  Stiu ca e greu cand nu ai personalitate dar ai sa vezi, încet, încet te vei descurca si tu...

Multa Bafta !!!

mai,mai

oare pentru ca nu-s comune toaletele eu n-am vazut asa ceva?  

aveam senzatia ca pierdem vremea prin aceeasi scoala dar acum mi-e clar ca aparentele inseala   :lol:
   e drept ca eu nu sunt pregatita sa ma scolesc pe termen lung sau indefinit, sa am timp sa adun atitea impresii obiective despre CEILALTI , profesorii sunt altii, programul e altul, dar in putinul timp liber intre lucrari si examene, n-am reusit sa vad mare lucru din multele belele despre aflu pe topic ca le produc romanii prin hec; eu i-am vazut (pe multi) numai laudindu-se cu A, B, i-am auzit pe multi spunind ca si-au trecut examenele de ordin cu brio...si i-am auzit pe profesori cu cuvinte numai de bine despre ei.....;
  eu cel putin, nu prea ma avint in discutii cu profii, mi se pare mai elegant si eficient mailul de pe site-ul hec, si am observat ca sunt prompti cu raspunsurile; asa scap si sa-mi produc accentul de balta-pentru ca de, nu toti au norokul sa fi studiat inainte tot in limba franceza (hai sa fim cinstiti, intr-un an-doi oricit de bine stapanesti limba franceza, accentul ramane diferit);
  in sesiunea trecuta am avut asa o fatuca- nu spun ce natie ( nu e romanca) ce la fiecare curs isi fitzia fizicul (fain- fata avea ce arata, subtirica, forme, etc  :D  ), proful tinar, dar efectul ZERO s-a vazut cind si-a trintit furioasa examenul intra pe masa si-a iesit din curs;

asa ca mary, nu fi invidioasa pe ele ca incearca sa iasa-n evidenta in felul asta, profesorii nu par sa puna botul   :D

da'ce stiu io,

Offline ANYTA

• Full Member
  • CONT BLOCAT
Gimnastica
« Reply #122 on: Tuesday 01 February 2005, 22:57:20 »
edit

Offline Chucky

• Full Member
Gimnastica
« Reply #123 on: Tuesday 01 February 2005, 23:46:27 »
Quote from: ANYTA

aveam senzatia ca pierdem vremea prin aceeasi scoala dar acum mi-e clar ca aparentele inseala   :lol:
   e drept ca eu nu sunt pregatita sa ma scolesc pe termen lung sau indefinit, sa am timp sa adun atitea impresii obiective despre CEILALTI , profesorii sunt altii, programul e altul, dar in putinul timp liber intre lucrari si examene, n-am reusit sa vad mare lucru din multele belele despre aflu pe topic ca le produc romanii prin hec; eu i-am vazut (pe multi) numai laudindu-se cu A, B...;

Poate tu pierzi vremea prin scoala, eu nu !!!

B nu e o nota de lauda.  Eu ma crizez daca nu iau cel putin A-, deoarece sub A nu intru la doctorat.  Mi s-a intampat de multe ori sa refac toata munca unei echipe tocmai ca sa nu fiu in pericol sa obtin un rezultat mediocru.  

Si nu compara buchisirea unui codex si poate a unui manual cu tonele de lecturi de la maitrise si de la doc.  Plus ca aici tebuie sa ai opinii critice personale.

Asa ca nu te mai da în stamba cu certificatul tau in contabiliate, cu riscuri mici (la un certificat nimeni nu te da afara din program cu media B-).
Si nu e problema ta pe ce termen vreau eu sa ma scolesc.  Am ambitii mai mari în viata decat sa fiu un amarat de contabil. Ete na, au ajuns de râsul lumii cei care vor sa-si continue studiile.  Stai linista am lucrat suficient in Romania (si suficient de bine platit) incat sa-mi pot permite sa stau cat vreau eu la studii.
I like rats and I hate people but this should not necessarily imply that I am a bad person.

Offline ANYTA

• Full Member
  • CONT BLOCAT
Gimnastica
« Reply #124 on: Wednesday 02 February 2005, 00:08:05 »
Quote from: ANYTA

mai,mai

oare pentru ca nu-s comune toaletele eu n-am vazut asa ceva?  

e drept ca eu nu sunt pregatita sa ma scolesc pe termen lung sau indefinit, sa am timp sa adun atitea impresii obiective despre CEILALTI , profesorii sunt altii, programul e altul, dar in putinul timp liber intre lucrari si examene, n-am reusit sa vad mare lucru din multele belele despre aflu pe topic ca le produc romanii prin hec; eu i-am vazut (pe multi) numai laudindu-se cu A, B, i-am auzit pe multi spunind ca si-au trecut examenele de ordin cu brio...si i-am auzit pe profesori cu cuvinte numai de bine despre ei.....;

Poate tu pierzi vremea prin scoala, eu nu !!!

B nu e o nota de lauda.  Eu ma crizez daca nu iau cel putin A-, deoarece sub A nu intru la doctorat.  Mi s-a intampat de multe ori sa refac toata munca unei echipe tocmai ca sa nu fiu in pericol sa obtin un rezultat mediocru.  

Si nu compara buchisirea unui codex si poate a unui manual cu tonele de lecturi de la maitrise si de la doc.  Plus ca aici tebuie sa ai opinii critice personale.

Asa ca nu te mai da în stamba cu certificatul tau in contabiliate, cu riscuri mici (la un certificat nimeni nu te da afara din program cu media B-).
Si nu e problema ta pe ce termen vreau eu sa ma scolesc.  Am ambitii mai mari în viata decat sa fiu un amarat de contabil. Ete na, au ajuns de râsul lumii cei care vor sa-si continue studiile.  Stai linista am lucrat suficient in Romania (si suficient de bine platit) incat sa-mi pot permite sa stau cat vreau eu la studii.

mai despe,

de ce te ataci asa? si apropo de stamba, din cite stiu eu nici unul dintre noi doi nu e la matrise sau doc; sau s-o fi transformat dess-ul in matrise peste noapte si eu nu stiu? tu ai inceput discutia aruncind in jur cu acuze la adresa celorlalte programe si a romanilor inscrisi la respectivele programe ; apropo de amaritele alea de certificate de care vad ca va fredoneaza grija mereu pe forum pe unii- si nu inteleg de ce- din moment ce nu le-ati ales ca varianta de studii...alea au un scop foarte clar: te ajuta sa intri intr-un ordin CGA sau CMA (sau CA dupa dess-ul in contabilitate publica)  unde amaritii aia de membrii merg spre 100.000 cad /an;

Offline Chucky

• Full Member
Gimnastica
« Reply #125 on: Wednesday 02 February 2005, 00:14:00 »
Stii prost. Sunt la Maitrise, intereseaza-te daca nu crezi.  Sau da-mi e-mailul si iti trimit scanat card-ul de student.

Si in semestrul asta unul din cursurile pe care le urmez e de doc.
I like rats and I hate people but this should not necessarily imply that I am a bad person.

Offline ANYTA

• Full Member
  • CONT BLOCAT
Gimnastica
« Reply #126 on: Wednesday 02 February 2005, 00:25:28 »
mey...

"mosule ce tinar esti " ( asta e gluma, nu te speria ca nu vreau sa ma cert cu tine )

Bafta oricum, la orice program ai fi !!

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
Gimnastica
« Reply #127 on: Wednesday 02 February 2005, 01:18:21 »
Nu m-ar mira ca acum ca tot nu mai e la lot Belu sa aflam ca avea si aventuri amoroase cu sportivele, eventual ceva orgii si cu madam Bitang... :lol:

Offline de-a dura lex

• Hero Member
    • blog
Gimnastica
« Reply #128 on: Wednesday 02 February 2005, 10:33:43 »
Quote from: Ronin
Nu m-ar mira ca acum ca tot nu mai e la lot Belu sa aflam ca avea si aventuri amoroase cu sportivele, eventual ceva orgii si cu madam Bitang... :lol:

tu chiar nu stii?

Offline BaronNoir

• new users
Gimnastica
« Reply #129 on: Wednesday 02 February 2005, 11:11:06 »
Bil  nu o mai fa pe desteptu', stii foarte bine ca de multe ori e de ajuns sa mergi in tramvai cu cineva decat sa faci un curs cu el ca sa-l cunosti bine.

Ca sa-ti raspund la intrebare: eu am vazut studenti romani schimband fituici la toaleta. !!!

PS : incearca sa ai si tu o identitate a ta si nu una împrumutata.  Stiu ca e greu cand nu ai personalitate dar ai sa vezi, încet, încet te vei descurca si tu...

Desteptaciunea e intr-adevar marele pericol ce ne ameninta (persoanele de fata sunt "reduse"). Suntem astazi cu toti atat de "inteligenti" incat am uitat intru totul cine suntem si mai ales de unde venim. Uneori, nici sa ne mai minunam nu mai suntem in stare...

PS. Vad ca tu te-ai descurcat foarte bine. Chucky este identatea care te caracterizeaza cel mai bine. Din pacate nu prea are ce caracteriza. Hehehe
"ce qui est en haut est comme ce qui est en bas"