Ce am observat insa la alti romani din alte programe (in special cei de la Bac sau certificate no offence pt cine face asa ceva) este ca sunt foarte interesati de copiat si plagiat.
Cum ai observat minunatule daca tu nu te incluzi in nici un program de mai sus? Vorbim discutii si dam cu presupusul doar asa ca sa simtim ca ne doare mintea? Nu stiu cum ai ajuns la concluziile astea, dar cred nimanui nu-i pasa de aberatiile tale, so get over yourself. Ai sa faci reumatism de la atata stat in genunchi sustinandu-l pe "croitorasul cel viteaz" (adica pe filfizonul din pielea ta) asa ca mai ridica-te in picioare din cand in cand.
Oops, am uitat... verticalitatea e o problema cand n-ai coloana vertebrala.
Bil nu o mai fa pe desteptu', stii foarte bine ca de multe ori e de ajuns sa mergi in tramvai cu cineva decat sa faci un curs cu el ca sa-l cunosti bine.
Ca sa-ti raspund la intrebare: eu am vazut studenti romani schimband fituici la toaleta. !!!
PS : incearca sa ai si tu o identitate a ta si nu una împrumutata. Stiu ca e greu cand nu ai personalitate dar ai sa vezi, încet, încet te vei descurca si tu...
Multa Bafta !!!
mai,mai
oare pentru ca nu-s comune toaletele eu n-am vazut asa ceva?
aveam senzatia ca pierdem vremea prin aceeasi scoala dar acum mi-e clar ca aparentele inseala :lol:
e drept ca eu nu sunt pregatita sa ma scolesc pe termen lung sau indefinit, sa am timp sa adun atitea impresii obiective despre CEILALTI , profesorii sunt altii, programul e altul, dar in putinul timp liber intre lucrari si examene, n-am reusit sa vad mare lucru din multele belele despre aflu pe topic ca le produc romanii prin hec; eu i-am vazut (pe multi) numai laudindu-se cu A, B, i-am auzit pe multi spunind ca si-au trecut examenele de ordin cu brio...si i-am auzit pe profesori cu cuvinte numai de bine despre ei.....;
eu cel putin, nu prea ma avint in discutii cu profii, mi se pare mai elegant si eficient mailul de pe site-ul hec, si am observat ca sunt prompti cu raspunsurile; asa scap si sa-mi produc accentul de balta-pentru ca de, nu toti au norokul sa fi studiat inainte tot in limba franceza (hai sa fim cinstiti, intr-un an-doi oricit de bine stapanesti limba franceza, accentul ramane diferit);
in sesiunea trecuta am avut asa o fatuca- nu spun ce natie ( nu e romanca) ce la fiecare curs isi fitzia fizicul (fain- fata avea ce arata, subtirica, forme, etc

), proful tinar, dar efectul ZERO s-a vazut cind si-a trintit furioasa examenul intra pe masa si-a iesit din curs;
asa ca mary, nu fi invidioasa pe ele ca incearca sa iasa-n evidenta in felul asta, profesorii nu par sa puna botul
da'ce stiu io,