Author Topic: Dinamo-Steaua  (Read 151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline doru nastase

• new users
Dinamo-Steaua
« on: Sunday 04 December 2011, 13:35:32 »
  Meciul cu numărul 125 dintre Dinamo şi Steaua în campionat

Nu merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez. Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu te conduc bine. Mergi alaturi de mine si fii prietenul meu. (Albert Camus)

Offline doru nastase

• new users
Re: Dinamo-Steaua
« Reply #1 on: Sunday 04 December 2011, 13:36:02 »
Dinamo şi Steaua se întâlnesc luni, de la 20:30, într-un derby al României ce a început acum mai bine de 60 de ani. După disputarea a 15 etape din campionat, Dinamo se află pe primul loc, cu 36 de puncte în timp ce Steaua se află pe locul şase, la 11 puncte în spatele liderului. "Roş-albaştrii" nu au mai câştigat de patru ani împotriva dinamoviştilor, în campionat.  Principalul atu al lui Dinamo în acest sezon îl reprezintă compartimentul defensiv. Liderul Ligii I a încasat doar 7 goluri în 15 partide şi a marcat 30. Dinamo are nevoie de victorie pentru a se depărta de principalele urmăritoare, CFR Cluj şi Rapid, în timp ce Steaua trebuie să obţină cele trei puncte pentru a rămâne în lupta pentru titlu.

Dacă Steaua va învinge pe Dinamo în Ştefan cel Mare, va trece pe locul patru, în locul clujenilor de la "U". Se pare că antrenorul Stelei, Ilie Stan, va păstra sistemul 4-3-3 folosit în meciul contra celor de la Schalke şi pentru derby. Cea mai importantă modificare din formula Stelei o reprezintă reintrarea lui Prepeliţă. El îl va înlocui pe Bicfalvi, suspendat, în linia de mijloc. În atac, Stan va miza cel mai probabil pe Rusescu şi pe Mihai Costea, deoarece brazilianul Tatu nu şi-a revenit după accidentare. De partea cealaltă unul dintre marile merite ale lui Liviu Ciobotariu, antrenorul "câinilor", este acela că a format o echipă-tip. Jucătorii Bălgrădean, Cătălin Munteanu, Dănciulescu şi Niculae, sunt dinamoviştii care s-au aflat la fiecare meci în acest sezon din primul minut pe teren, aceştia fiind şi cei mai în formă jucători ai lui Dinamo. Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul Dinamo - Steaua, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţa şi Eduard Dumitrescu, în timp ce rezervă va fi Cătălin Popa. Observatorii partidei vor fi Aron Huzu şi Valentin Alexandru.

S-au epuizat biletele din "groapă"
Organizatorii au declarat că s-au vândut toate biletele, astfel că la startul jocului în tribune vor fi aproape 15.000 de oameni. Ultima dată când arena din Ştefan cel Mare a fost plină s-a întâmplat anul trecut, la Dinamo-Steaua 2-1, goluri marcate de Torje şi Marius Niculae, respectiv Bogdan Stancu. Pentru că este vorba despre un meci considerat cu grad de risc ridicat, la stadion vor fi prezenţi 500 de jandarmi din cadrul unităţilor din Bucureşti, adică unul la circa 30 de oameni.
Nu merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez. Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu te conduc bine. Mergi alaturi de mine si fii prietenul meu. (Albert Camus)

Offline norocel1962

• Moderator
  • Hero Member
« Reply #2 on: Monday 05 December 2011, 14:03:09 »
1 - 1. Minutul 25. Niculae pentru Dinamo (penalty) si Rusescu pentru Steaua.

12tv.ro, Internet Explorer
"Funcţia idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înţelege nici geniul, nici normalitatea. Păi, cum am cunoaşte noi un om pe care-l numim desăvîrşit, daca n-ar fi aştia, idioţii?" Petre Ţuţea

Offline mircea

• Sr. Member
« Reply #3 on: Monday 05 December 2011, 15:16:26 »
Bate Steaua? Astept comentariile cainilor.

Offline mircea

• Sr. Member
« Reply #4 on: Monday 05 December 2011, 15:23:16 »
3-1 pentru Steaua? MDR

A scapat Ilie Stan de demisie.

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #5 on: Monday 05 December 2011, 17:40:14 »
Si un pic de anotolgie marca Gigi:
"I-am batut ca hingherii pe cainii vagabonti" si nu uita sa incheie interviul cu vesnicul "În iarnă aduc 3 jucători de valoare".

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/steaua-bate-gigi-devine-poet-i-am-batut-ca-hingherii-pe-ciinii-vagabonzi-286535.html
Bored admin
www.quebec.ro

Offline t3o_t3o

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
« Reply #6 on: Tuesday 06 December 2011, 19:13:45 »
Bate Steaua? Astept comentariile cainilor.

niciun caine nu a comentat. acum isi ling ranile, apoi o sa isi aminteasca de cele 8 pct avans, se vor linisti si vor incepe sa piarda :D:D:D