Author Topic: XBox- vreun expert pe aici ?  (Read 1204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blueice

  • new users
  • Location: Gatineau
  • Posts: 400
XBox- vreun expert pe aici ?
« on: Friday 04 January 2013, 13:06:31 »
Salut
And the winner was.... XBox, drept urmare sunt proaspatul proprietar al unui Xbox cu tot cu Kinect. Si total newbie in domeniu. Ma intreb daca o fi vreunul mai priceput ca mine pe aici sa imi raspunda la cateva intrebari.

 1. Am cumparat si cateva discuri cu jocuri. Din motive ce ma depasesc, unul din discuri a incetat sa functioneze. Asta inseamna ca trebuie sa-l cumpar din nou ? O solutie am gasit, respectiv aceea de a nu mai cumpara discuri ci numai a download-a de pe site-ul lor - in felul acesta am o dovada a cumpararii. E singura solutie ?

 2. Am gasit pe torente niste jocuri, le-am pus de dvd-uri (double layer) si am incercat sa le rulez. XBox-ul nici macar nu le recunoaste. Stie cineva de ce ?

 3. Am obervat ca am IP extern pe consola. Cum naiba, ca doar sunt in spatele unui router ? ( e drept ca pe wireless).

 4. Am cumparat doua jocuri online dupa care nu il mai pot cumpara pe-al treilea din motiv ca trebuie sa seletez "another payment option" ????. Si am bani destui si pe PayPal si pe credit card. Dupa cateva ore la telefon cu call center-urile de la banca si Microsoft (pline de incompetenti dupa cum bine se stie) am abandonat sa aflu ceva de la ei si poate stie vreunul din voi de ce nu mai merge. Din cauza ca o fi contul nou ?
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Friedrich Wilhelm Nietzsche


Offline mihai_cotovanu

  • new users
  • Location: Sherbrooke, Qc. Canada
  • Posts: 401
Re: XBox- vreun expert pe aici ?
« Reply #1 on: Sunday 13 January 2013, 13:17:17 »
Nu sunt expert, nu am XBOX, dar inainte de a cumpara jocuri, du-te la biblioteca si le inchiriaza, nu costa nimic (cel putin in Quebec-city) si  se pot reinchiria dupa 7 zile , daca nu sunt deja rezervate de alti utilizatori.  Poti rezerva un document ( carte, dvd, joc etc) de la alta biblioteca din retea , transportul intre sucursale fiind inclus in rezervare ( deci gratuit :yes: )
Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil.