Author Topic: TV  (Read 2353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline James Hetfield

• Hero Member
    • http://www.metallica.com/index.asp
TV
« on: Sunday 21 August 2011, 09:59:47 »
ce caracteristici tre sa aiba un televizor in zilele noastre, ca sa fie cat de cat in pas cu ultimele chestii? nu neaparat ultimul racnet cel mai scump, ca oricum io ma uit din an in pasti, iar femeia e multumita sa-si vada chestiile ei preferate, nu-i addicted de gadgeturi ultra la moda.
ultima data cind mi-am luat tv era acum 5-6 ani si de atunci habar nu mai am ce s-a mai inventat. vechiul a mers brisca si probabil mai mergea inca 5-6 cel putin (lcd sony bravia ), insa i-am f***t ecranul la demenajat. c'est la vie, prostia costa.
deci, svp, ce frecvente, ce 1080, ce pixeli, ce intrari, ce iesiri, ce aia, ce aia tre sa aiba un tv la ora asta ca sa fie cat de cat performant? pt cineva care nu moare sa aiba neaparat chiar ultimele trucuri aparute, dar tine totusi sa aiba ceva bun (la un pret rezonabil, evident)
merci
« Last Edit: Sunday 21 August 2011, 10:15:10 by James Hetfield »
rover, wanderer, nomad, vagabond - call me what you will

Offline Tacalin

• Hero Member
Re: TV
« Reply #1 on: Sunday 21 August 2011, 10:46:00 »
man, la cum te stiu, tu ai sa-l iei si p-asta pentru fo' citiva ani buni.

Nu te zgirci, ca nu ai sa iei in fiecare an.

Vezi ca astea mai noi au si conexiune internet, te dai pe youtube cu el, mai au si alte traznai.

3D-urile in opinia mea is abia la inceput, inca nu-i clar ce varianta va fi aia cistigatoare.
Live now, pay later!

Offline James Hetfield

• Hero Member
« Reply #2 on: Sunday 21 August 2011, 14:09:58 »
pai ala vechi era o bengosenie pt acu 5-6 ani, mi-e si jena sa spun cat am dat pe el. acu alea ca el is doar 8-900 coco, dar acu 5-6 ani era de 3-4 ori mai scump

io n-am zis ca vreau sa ma zgarcesc, vreau doar sa stiu ce features au mai aparut la tv-uri intre timp si cat tre sa fie un pret rezonabil pt zilele actuale. sa nu ma duc ca boul baltii intr-un magazin sa ma abureasca un vanzator aiurea.
problema e ca in afara de sa nu ma zgarcesc, nu mi-ai zis nika :)

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #3 on: Sunday 21 August 2011, 15:03:03 »
man, ti-am zis: 3D & internet connection
Live now, pay later!

Offline Rufus

• Hero Member
« Reply #4 on: Monday 22 August 2011, 12:17:26 »
depinde cum ai designul interior. Daca ai tv-ul pe perete si nu vrei sa se vada cabluri conectate la el atunci da, un wireless e util.

Dar daca tii tv-ul pe o masuta (unde mai tii home-theater, blue-ray player si alte acareturi) nu-ti trebuie internet connection (wireless), pt asta e suficient un blu-ray player wireless. Legatura wireless o faci prin intermediul player-ului.

Si nu stiu nici 3d-ul ala daca se justifica acum. Nu stiu la ce merita sa te uiti in 3d, cateva filme pe an le vezi mai bine la cinema. Cred ca pt majoritatea emisiunilor la care te uiti acasa n-ai nevoie de 3d

Mai tine tv-ul ala pt inca un an cel putin.
"Aquilla non capit muscas"

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #5 on: Monday 22 August 2011, 14:00:33 »
Si nu stiu nici 3d-ul ala daca se justifica acum. Nu stiu la ce merita sa te uiti in 3d, cateva filme pe an le vezi mai bine la cinema.

mai sint si meciurile de hockey (cica ar fi super-misto in 3D, din pacate, nu am avut ocazia sa vad).
dar chestia este ca tehnologia pare sa se indrepte in directia aia.
ceea ce acum pare "sa nu merite", s-ar putea sa fie "musai" in citiva ani.

Offline Rufus

• Hero Member
« Reply #6 on: Monday 22 August 2011, 14:56:00 »
ceea ce acum pare "sa nu merite", s-ar putea sa fie "musai" in citiva ani.

nu zic nu, doar ca acum mi se pare cam devreme si d-aia i-am sugerat sa mai astepte

da' chiar, transmite vreun canal tv in 3d? Stiam ca numai in HD. Pt 3 d e numai un fel de simulare artificiala, nu-i semnal video simultan din 2 surse diferite... gresesc?

pt cei cu copii care se uita mult la desene animate 3d poate fi fun...
"Aquilla non capit muscas"

Offline Nico_Montreal

• Hero Member
« Reply #7 on: Monday 22 August 2011, 15:02:43 »
da' chiar, transmite vreun canal tv in 3d? Stiam ca numai in HD. Pt 3 d e numai un fel de simulare artificiala, nu-i semnal video simultan din 2 surse diferite... gresesc?

stiu doar ca au prieten a fost impresionat cind a vazut un meci al lui Montreal Canadiens in 3D (sezonul trecut), dar nu cunosc detalii.

Offline test123

• Full Member
« Reply #8 on: Monday 22 August 2011, 15:46:19 »
bell express vu cica are transmisii in 3D, dar normal iti trebe tv sa il poti vedea; este cu adevarat deosebit zice lume

eu cand voi lua in toamna un nou tv, 3D si network e must; ramane de ales intre LCD si LED, sa vedem ce o fi la vremea aia;

din pacate Sharp nu au vrut sa faca public patentul la quattron, asa ca ramane singurul fabricant daca vrea cineva sa fie si quattron.
Life is short, drink faster.

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #9 on: Monday 22 August 2011, 15:48:47 »
si videotron are, in cele doua moduri chiar.
Am vazut ceva meciuri in 3D si intr-adevar e interesant.

oricum, asta e viitorul: IPTv si 3D
Live now, pay later!

Offline test123

• Full Member
« Reply #10 on: Monday 22 August 2011, 15:49:32 »
care sunt cele doua moduri?
Life is short, drink faster.

Offline vybag

• Full Member
« Reply #11 on: Monday 22 August 2011, 15:52:41 »
i-ati un full hd min 52" led min 120 hz , vezi ca mai baga astia de la bb specialuri la samsung (baga si livrare, instalare pe perete, bara de sunet, blu-ray, cabluri hdmi si optice)... alea 3d nu sint inca justificate la pret plus ca trebuie sa porti ochelarii (care ma enerveaza), cica cam peste vreo 5 ani 3d va fi implementat peste tot dar vom vedea care din systeme

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #12 on: Monday 22 August 2011, 16:24:40 »
care sunt cele doua moduri?

daca te uiti fara ochelari, intr-unul din moduri vezi doua imagini lipte una de alta pe orizontala, iar in celalalt vezi o imagine neclara. Si ochelarii-s diferiti.
Live now, pay later!

Offline James Hetfield

• Hero Member
« Reply #13 on: Tuesday 23 August 2011, 08:36:01 »
i-ati  led min 120 hz , vezi ca mai baga astia de la bb specialuri la samsung (baga si livrare, instalare pe perete, bara de sunet, blu-ray, cabluri hdmi si optice)... alea 3d nu sint inca justificate la pret

merci
asta voiam, detalii de-astea, cind mi l-am luat pe asta care s-a bulit ma informasem si stiam la vremea aia ce sa cer cind ma duc la magazin, dar nu mai sint la curent cu ce mai e uptodate now
« Last Edit: Tuesday 23 August 2011, 10:04:42 by James Hetfield »

Offline nicuprietenos

• Hero Member
« Reply #14 on: Tuesday 23 August 2011, 09:31:23 »

ramane de ales intre LCD si LED, sa vedem ce o fi la vremea aia;

din pacate Sharp nu au vrut sa faca public patentul la quattron, asa ca ramane singurul fabricant daca vrea cineva sa fie si quattron.

adica la toamna or sa fie ecrane LED sau oled pe piata de dimensiuni mari si la preturi convenabile ? sau faci o confuzie cu led tv care se refera la iluminare, pana acum nici alea nu sunt prea raspandite, e mai mult varianta edge led ?
la sharpou quattron e o gaselnita, ca a patra culoare nu e din transmisie ci e facuta din tv. pai asa pot sa fac si tv cu sapte culori. chiar si pretul a coborat foarte mult ceea ce ma face sa cred ca nu-s chiar un mare succes comercial.
Be the person your dog thinks you are.

Offline James Hetfield

• Hero Member
« Reply #15 on: Tuesday 23 August 2011, 10:03:17 »

Mai tine tv-ul ala pt inca un an cel putin.

l-as fi tinut inca 5-6 sau 15, pina murea, ca futere de bun era. problema e ca i s-a bulit ecranul la mutat (am fost idiot, demenajeurii mi-au zis ca mi-l aranjeaza ei klumea in camion, io nu, destept, las ca il pun io ''safe'' in masina. si l-am pus, futu-i)

de 3D cre'ca mi se falfaie, m-am uitat la cineva 15 minute si deja ma durea capul (serios)
wi-fi connection suna cool

Massther Clinic - Massage therapy

Offline Ronin

• Moderator
  • Hero Member
  • no master
« Reply #16 on: Tuesday 23 August 2011, 10:58:24 »
James daca vrei cel mai badass TV de pe piata la ora actuala non-3D atunci iti iei un Sharp Aquos Quattron LC-70LE732U, adica mai pe scurt, 70" 120Mhz LED.
Uite review aici: http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/sharp-aquos-quattron-lc/4505-6482_7-34477615.html
Il gasesti la BestBuy: http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/sharp-sharp-aquos-quattron-70-1080p-120hz-led-hdtv-lc70le732u-lc70le732u/10166990.aspx?path=031e1739d05533744b960f772c2f7670en02
In US e mult mai ieftin insa asta este, poti sa-l iei din primul BestBuy din Ontario si mai scutesti 8.5%TVA.

Anyway, asta e varful acum, mai sunt fo 2-3 modele de 65" LED de la Samsung, seria 6500, 8000 si 8500 insa nu le gasesti la magazine in Canada, numai in US sau online. Spor la shopping.

Offline vybag

• Full Member
« Reply #17 on: Tuesday 23 August 2011, 12:36:37 »
nu m-as baga sa iau din state din cauza garantiei ofcourz...am incercat varianta costco state dar nu-ti extind garantia in ca si ai pus-o daca e ceva, poti numai sa faci retur in 90 zile...vezi ca la bb a bagat acu o luna 55 led edge 6000 smart hub cu tot tacimul la un pret super mese (nu era pe site ci numai in magazin, a fost o promotie samsung), mai verifica cu ei din cind in cind, nu se stie

Offline Ronin

• Moderator
  • Hero Member
  • no master
« Reply #18 on: Tuesday 23 August 2011, 13:15:10 »
De ce sa se incurce cu un model de 55" cand la BB la noi in ograda e ultima nebunie la 3k un 70" Sharp Wi-FI full options. Oricum la bugetul lui de integrat un 3k e mizilic, are jucarica 5-6 ani lejer si tot nu ramane prea in urma. Oricum asta e trendul acum, 60"/65"/70"/75", urmeaza sa iti dea casa cu un perete intreg LED... :laugh:
Daca 70" e prea mare poate sa mearga si pe 60" tot Sharp AQUOS Quattron, are aceleasi dotari ca si fratele mai mare de 70", ori plateste un premium pt. Sony si impusca un 60" LED Sony BRAVIA KDL60NX720, Wi-Fi, 3D, full options.

Offline James Hetfield

• Hero Member
« Reply #19 on: Tuesday 23 August 2011, 13:35:36 »
70 de pushi?
sinteti nebuni la cap, futu-i
io vreau un tv de 46-50, maybe 55, desi mi se pare imens pt pretentiile si nevoile mele
 in rest ma duc la cinema