Author Topic: SATELIT TV  (Read 56041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rodia

  • Newbie
  • Posts: 2
Re: SATELIT TV
« Reply #420 on: Friday 17 March 2006, 21:07:21 »
unde gasesc si eu niste mufe (2) de serial (mama) ca sa-mi ajustez Fortec-ul meu, ca trebuie sa-l leg la calculator?

De fapt imi trebuie un cablu cu 2 seriale mama la capete, da' nu vreau sa dau $30 pe un cablu de la FutureShop...

Buna Rufus,

Cunosc un magazin foarte ieftin unde sunt sigura ca poti sa gasesti mufele si cablul ca sa iti faci un cablu serial. Stiu ca cablurile erau ieftine acolo, am platit pt un cablu de alimentare de calculator vreo 4 $.
Adresa este : Encan Depot
1170 rue Bégin
Ville St Laurent Quebec, Canada H4R 1X1
Tel: (514) 331-5353  (514) 574-3389
www.encandepot.com

Ciao
 
 


Offline Rufus

  • Hero Member
  • *****
  • Location: Schloss Adler
  • Posts: 29.418
Re: SATELIT TV
« Reply #421 on: Friday 17 March 2006, 22:10:35 »
Buna Rufus,

Cunosc un magazin foarte ieftin unde sunt sigura ca poti sa gasesti mufele si cablul ca sa iti faci un cablu serial. Stiu ca cablurile erau ieftine acolo, am platit pt un cablu de alimentare de calculator vreo 4 $.
Adresa este : Encan Depot
1170 rue Bégin
Ville St Laurent Quebec, Canada H4R 1X1
Tel: (514) 331-5353  (514) 574-3389
www.encandepot.com


merci, e bine de stiut!

Oricum, m-am descurcat deocamdata!  ;)
"Aquilla non capit muscas"

Offline tlex

  • new users
  • Posts: 90


Offline kiwi

  • new users
  • Posts: 119
Re: SATELIT TV
« Reply #423 on: Saturday 18 March 2006, 08:47:02 »

Offline napoleon de coibec

  • new users
  • Location: Waterloo
  • Posts: 492
  • Tabarnak
Re: SATELIT TV
« Reply #424 on: Saturday 18 March 2006, 09:56:56 »
ultimul bin pentru fortec ultra ----GC, bel, dn .....OK

X-85CS_060318_273T_GC_DN_BEV_RTN_TVE_4sec_api(N).bin 

 


Offline nemo

  • Full Member
  • ***
  • Location: chambly
  • Posts: 2.853
Re: SATELIT TV
« Reply #425 on: Saturday 18 March 2006, 10:02:04 »
napolioane ... merci de bin frate ... dar tu nu l-ai adaigat aici ...

nu-i nimic ...il gasim sper pe CC .. ;)

am uitat sa te intreb ... esti sigur ca merg si romanii si dn cu asta ?  pe CC cineva se plange ca a instalat unul din 17 martie si nu ii merg romanii ... asta de care vorbesti tu vad ca este din 18 martie ...

si daca esti dragut ... pune si executabilul aici ... :))
« Last Edit: Saturday 18 March 2006, 10:09:45 by nemo »
*vorbitul este intotdeauna - eveniment; scrisul - document 

Je me crois en enfer, donc j'y suis.

Offline kiwi

  • new users
  • Posts: 119
Re: SATELIT TV
« Reply #426 on: Saturday 18 March 2006, 10:43:50 »
napolioane ... merci de bin frate ... dar tu nu l-ai adaigat aici ...

nu-i nimic ...il gasim sper pe CC .. ;)

am uitat sa te intreb ... esti sigur ca merg si romanii si dn cu asta ?  pe CC cineva se plange ca a instalat unul din 17 martie si nu ii merg romanii ... asta de care vorbesti tu vad ca este din 18 martie ...

si daca esti dragut ... pune si executabilul aici ... :))
da merge pe romani

I Translate it

Offline nemo

  • Full Member
  • ***
  • Location: chambly
  • Posts: 2.853
Re: SATELIT TV
« Reply #427 on: Saturday 18 March 2006, 11:19:11 »
kiwi, am un Pansat 2500 si in lista de sateliti nu-mi apare satelitul Echo6.8. Ce pot face?
*vorbitul este intotdeauna - eveniment; scrisul - document 

Je me crois en enfer, donc j'y suis.


Offline napoleon de coibec

  • new users
  • Location: Waterloo
  • Posts: 492
  • Tabarnak
Re: SATELIT TV
« Reply #428 on: Saturday 18 March 2006, 11:41:43 »
nemo  te intinzi  ;D

pai vezi ce bin ai in pansat2500


baga in pansat2500 ultimul bin de fortec ultra  X-85CS_060318_273T_GC_DN_BEV_RTN_TVE_4sec_api(N).bin   (care de fapt este un bin de pansat).... trebuie sa mearga

Offline kiwi

  • new users
  • Posts: 119
Re: SATELIT TV
« Reply #429 on: Saturday 18 March 2006, 11:48:12 »
kiwi, am un Pansat 2500 si in lista de sateliti nu-mi apare satelitul Echo6.8. Ce pot face?
fa ce a spus NAPO si revino dacA  nu dai reset usine si  cu rabdare treci si marea

Offline kiwi

  • new users
  • Posts: 119
Re: SATELIT TV
« Reply #430 on: Saturday 18 March 2006, 11:48:48 »
nemo  te intinzi  ;D

pai vezi ce bin ai in pansat2500


baga in pansat2500 ultimul bin de fortec ultra  X-85CS_060318_273T_GC_DN_BEV_RTN_TVE_4sec_api(N).bin   (care de fapt este un bin de pansat).... trebuie sa mearga

momentan am doar o antena fixata pe 119 am un Y si alt lnb pentru 110 , care este procedura avind in vedere ca antena este pentru reglata ptru 119
vreau cu antena care am deja 119 sa adaug Y cu alt lnb si sa vad si 110 si 119

merci de sfaturi

Offline napoleon de coibec

  • new users
  • Location: Waterloo
  • Posts: 492
  • Tabarnak
Re: SATELIT TV
« Reply #431 on: Saturday 18 March 2006, 12:03:42 »
kiwi

vezi ca in pozele puse pe acest topic este o poza cu antena cu 110 si 119
la pagina 4  a topicului
lnb-ul de 110 este pe mijloc   lnb-ul de 119 este atasat cu tirerap
centreaza antena pe 110  si apoi fara sa deranjezi centrarea lui 110 misti usor lnb-ul de 119 in tire rap

vezi poza
« Last Edit: Saturday 18 March 2006, 12:09:30 by napoleon de coibec »


Offline nemo

  • Full Member
  • ***
  • Location: chambly
  • Posts: 2.853
Re: SATELIT TV
« Reply #432 on: Saturday 18 March 2006, 12:42:40 »
un prieten a venit la mine cu un receiver panssat 2500 sa incercam sa le punem pe ambele sa vad daca pot sa instalez 2 receivere diferite la 2 tv ... am un fortec ulta si as vrea sa-mi iau si un panssat clona de pe cote vertu ...

merge din ce am incercat noi ...



o nelamurire am ... el a pus bin pe panssat ... dar acuma cand intram in lista de sateliti nu gasesc satelitii care ii am eu in fortec ...



pt romani eu am IA5 KU si pt dn - echo 6,8 ...

la el pe panssat am gasit echo 8,6 si echo 7 ... le-am instalat ... nu gaseste ppv ... numai ceva vod ...



insa in lista de sateliti de ex. nu apare satelitul IA5 pt romani ... stiti cumva cum se adauga alti sateliti sau ce sa fac ?

« Last Edit: Saturday 18 March 2006, 12:45:12 by nemo »
*vorbitul este intotdeauna - eveniment; scrisul - document 

Je me crois en enfer, donc j'y suis.

Offline kiwi

  • new users
  • Posts: 119
Re: SATELIT TV
« Reply #433 on: Saturday 18 March 2006, 12:54:13 »
kiwi

vezi ca in pozele puse pe acest topic este o poza cu antena cu 110 si 119
la pagina 4  a topicului
lnb-ul de 110 este pe mijloc   lnb-ul de 119 este atasat cu tirerap
centreaza antena pe 110  si apoi fara sa deranjezi centrarea lui 110 misti usor lnb-ul de 119 in tire rap

vezi poza

à
MERCI       dar avind in vedere faptul ca eu am deja  fixat pe 119  si as dori sa o instalez pe Y  LNB PTRU 110 deci ..........

Offline ALouer

  • new users
  • Posts: 74
Re: SATELIT TV
« Reply #434 on: Saturday 18 March 2006, 13:04:27 »
Pansat 2500: am pus binul 272t2 si merge perfect.
Nu am incercat pe romani.
Vad ca acum au scos 273t, nu stiu daca e vreo diferenta.

E vreun bin pt Pansat 2500A pe care merg si romanii si merge si Bev?

Vad ca unii au DN, dupa parerea voastra, merita mai mult DN? Ma gandesc sa-mi rotesc antena.

Nemo, ca sa daugi un satelit pot folosi un editor de canale, iti incarci in receiver lista de sateliti si de canale pentru fiecare.

Offline nemo

  • Full Member
  • ***
  • Location: chambly
  • Posts: 2.853
Re: SATELIT TV
« Reply #435 on: Saturday 18 March 2006, 13:15:05 »
Pansat 2500: am pus binul 272t2 si merge perfect.

Nemo, ca sa daugi un satelit pot folosi un editor de canale, iti incarci in receiver lista de sateliti si de canale pentru fiecare.

cum se face ? cu ce? da-mi o idee ... nu stiu cum se face ...
merci
*vorbitul este intotdeauna - eveniment; scrisul - document 

Je me crois en enfer, donc j'y suis.

Massther Clinic - Massage therapy

Offline Johnny Depp

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 2.572
    • Cafeina.ro
Re: SATELIT TV
« Reply #436 on: Saturday 18 March 2006, 13:19:05 »
Am tras Loader2 de pe Curious, dar nu-l pot instala pe calculator. E doar un fisier executabil, nu stiu cum sa-l instalez, imi spune ca nu gaseste .dll Z nu stiu cat. Ce pot sa fac? Cum il instalez?

Offline ALouer

  • new users
  • Posts: 74
Re: SATELIT TV
« Reply #437 on: Saturday 18 March 2006, 13:24:52 »
Intrebare urgenta!!! :D
Daca am un bin care merge si pentru Global Cast (GC) inseamna ca merg si romanii?
Sau ce trebuie sa stie binul in afara de bev si dn ca sa mearga romanii?



Offline ALouer

  • new users
  • Posts: 74
Re: SATELIT TV
« Reply #438 on: Saturday 18 March 2006, 13:44:28 »
Nimeni nu stie? Vad ca satelitul este Hot Bird 3.

Ce ar trebui sa scrie pe bin (in afara de Bev si dn) ca sa mearga pt romani? GC, RTN, TVE?

Poate cineva sa confirma ca merg aceleasi binuri pentru Pansat si Fortec Ultra?

Offline kiwi

  • new users
  • Posts: 119
Re: SATELIT TV
« Reply #439 on: Saturday 18 March 2006, 14:03:59 »
Nimeni nu stie? Vad ca satelitul este Hot Bird 3.

Ce ar trebui sa scrie pe bin (in afara de Bev si dn) ca sa mearga pt romani? GC, RTN, TVE?

Poate cineva sa confirma ca merg aceleasi binuri pentru Pansat si Fortec Ultra?

85CS_060318_273T_GC_DN_BEV_RTN_TVE_4sec_api(N).bin   asta care la pus si NAPO merge pe dn pe romani