Author Topic: Android Apps  (Read 1256 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ronin

• Moderator
  • Hero Member
  • no master
Android Apps
« on: Friday 07 October 2011, 13:58:56 »
Ce app folositi pt. remote desktop. Cerinta e sa ofere video, sound, games, practic access liber la orice resursa de pe un PC sau Mac.
Am gasit Splash Remote Desktop insa versiunea free are numai 5 minute timp de conectare, e cam enervant sa te reconectezi la fiecare 5 minute iar 5.10$ pt. versiunea full imi pare cam mult.
Sugestii?

ps: scopul topicului nu e strict legat de un anumit app, sper sa vorbim despre orice aplicatie interesanta...

Offline georgica81

• Hero Member
Re: Android Apps
« Reply #1 on: Friday 07 October 2011, 23:00:35 »
www.apktop.com/splashtop-remote-desktop-hd-1-9-5-12.html

ai avut dreptate ca merge misto. sa vezi diferenta si de pe windows pe windows cu splashtop vs. rdp.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed. = GLOBAL WARMING, SWINE FLU, GOD

Offline test123

• Full Member
« Reply #2 on: Sunday 09 October 2011, 08:38:41 »
n-am incercat dar am vazut la cineva folosind ceva VNC; nu sunt sigur daca era realVNC sau tightVNC, insa omu era de meserie si zicea ca e multumit de app.
Life is short, drink faster.

Offline Ronin

• Moderator
  • Hero Member
  • no master
« Reply #3 on: Monday 10 October 2011, 23:21:16 »
n-am incercat dar am vazut la cineva folosind ceva VNC; nu sunt sigur daca era realVNC sau tightVNC, insa omu era de meserie si zicea ca e multumit de app.

Pai nu e vorba numai sa stie rdp, e vorba sa faca si extra-uri gen audio, video, continut HD.

Offline georgica81

• Hero Member
« Reply #4 on: Tuesday 11 October 2011, 09:25:37 »
splashtop e chiar meserie. incearca-l pe PC sau Mac ca au si streamer si client free. am ramas surprins cum mergeau filme HD full screen prin el la aproape 30fps vs. rdp care era ceva gen slide show (maxim 10 fps zic eu).
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed. = GLOBAL WARMING, SWINE FLU, GOD

Offline Ronin

• Moderator
  • Hero Member
  • no master
« Reply #5 on: Wednesday 12 October 2011, 19:35:28 »
Un alt app excelent este Astro File Manager, pare cel mai complet programel pt. file management, mi-a placut mai ales partea de networking (suparta Windows networks by default) pe langa clasicele SD management si internal memory management. Are suport pt. 3.0 Honeycomb, super.
Jorj, ceva pareri, alte recomandari?

Offline georgica81

• Hero Member
« Reply #6 on: Wednesday 12 October 2011, 20:10:37 »
Un alt app excelent este Astro File Manager, pare cel mai complet programel pt. file management, mi-a placut mai ales partea de networking (suparta Windows networks by default) pe langa clasicele SD management si internal memory management. Are suport pt. 3.0 Honeycomb, super.
Jorj, ceva pareri, alte recomandari?
io am ES file explorer si root explorer pentru magarit sistemul.

Offline Ronin

• Moderator
  • Hero Member
  • no master
« Reply #7 on: Friday 14 October 2011, 11:06:52 »
io am ES file explorer si root explorer pentru magarit sistemul.
Nu e nevoie de root, ES File Explorer este mai mult decat capabil sa acceseze orice fisier de pe reteaua Windows sau de pe un SD. Combinat cu MX Video Player care stie pana si mkv-uri, nu am nevoie de nimic altceva. Pot sa urmaresc in liniste de pe tableta orice film din retea.

Offline georgica81

• Hero Member
« Reply #8 on: Friday 14 October 2011, 12:03:00 »
Nu e nevoie de root, ES File Explorer este mai mult decat capabil sa acceseze orice fisier de pe reteaua Windows sau de pe un SD. Combinat cu MX Video Player care stie pana si mkv-uri, nu am nevoie de nimic altceva. Pot sa urmaresc in liniste de pe tableta orice film din retea.
deci e bun ES-ul :)

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #9 on: Friday 14 October 2011, 14:09:41 »
le acceseaza, da' nu le poate modifica fara root
Live now, pay later!

Offline Ronin

• Moderator
  • Hero Member
  • no master
« Reply #10 on: Friday 14 October 2011, 16:25:23 »
le acceseaza, da' nu le poate modifica fara root
In ce fel? Pot sa fac file transfer, pot sa modific numele, pot sa editez o poza. Asta tine de permisiunea mea la fisierul share nu de root pe Android.
Doar ce am testat si SD-ul, am pus un 16GB SD, nashpa ca portul din tableta desi e full SD nu e suficient de rapid. Am un SD 100x class 10, se misca cam sacadat filmele HD 1080p de pe cardul SD. Pozele se incarca OK desi se observa o usoara lentoare cand faci browsing printre ele.
Am testat si un HDD extern, l-am cuplat prin portul micro-SD, nu merge HDD-urile care sunt USB powered, asa ca a trebuit sa pun carcasa cu power extern si a trebuit sa formatez FAT32. L-a vazut imediat, 80GB externi, wow. Misto ca poti sa-ti iei un enclosure cu external power pt. hdd de 2.5" si ai un mini hdd de 250GB sa zicem langa tableta. Nod bad.

Offline georgica81

• Hero Member
« Reply #11 on: Friday 14 October 2011, 16:32:07 »
In ce fel? Pot sa fac file transfer, pot sa modific numele, pot sa editez o poza. Asta tine de permisiunea mea la fisierul share nu de root pe Android.
Doar ce am testat si SD-ul, am pus un 16GB SD, nashpa ca portul din tableta desi e full SD nu e suficient de rapid. Am un SD 100x class 10, se misca cam sacadat filmele HD 1080p de pe cardul SD. Pozele se incarca OK desi se observa o usoara lentoare cand faci browsing printre ele.
Am testat si un HDD extern, l-am cuplat prin portul micro-SD, nu merge HDD-urile care sunt USB powered, asa ca a trebuit sa pun carcasa cu power extern si a trebuit sa formatez FAT32. L-a vazut imediat, 80GB externi, wow. Misto ca poti sa-ti iei un enclosure cu external power pt. hdd de 2.5" si ai un mini hdd de 250GB sa zicem langa tableta. Nod bad.
un nebun a modificat dock-ul de la transfomer - a mutat bateriile mai in lateral si a bagat un hdd de 500GB prin portul USB intern: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239625

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #12 on: Friday 14 October 2011, 17:01:33 »
ron, daca nu ai root nu poti modifica nimic in system. Poti insa accesa si copia daca vrei.
am incercat sa sterg niste ringtoane si nu am putut pina n-am root-at telefonu'.
le puteam accesa, le puteam copia pe SD, acolo puteam face cu ele ce voiam, da' in system nix.
Live now, pay later!

Offline Ronin

• Moderator
  • Hero Member
  • no master
« Reply #13 on: Friday 14 October 2011, 17:18:19 »
ron, daca nu ai root nu poti modifica nimic in system. Poti insa accesa si copia daca vrei.
am incercat sa sterg niste ringtoane si nu am putut pina n-am root-at telefonu'.
le puteam accesa, le puteam copia pe SD, acolo puteam face cu ele ce voiam, da' in system nix.
Da man, eu vorbesc de tableta, nu am nevoie de root ca la telefon, nu am ce sa modific la system, e OK asa cum este. Eu vorbeam de accesat fisiere si facut modificari pe un share din PC sau pe retea, ori pe SD ori un hdd cuplat pe portul mini-SD.
un nebun a modificat dock-ul de la transfomer - a mutat bateriile mai in lateral si a bagat un hdd de 500GB prin portul USB intern: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239625
Nice, 500GB la indemana, netbook killer.

Offline cristav

• Full Member
« Reply #14 on: Sunday 16 October 2011, 09:38:24 »
eu cam de 2 saptamani nu mai pot downloada de pe market.
iese pe net fara probleme (prin wi-fi numai, n-am plan de date) pot naviga prin market dar daca incerc sa descarc o aplicatie ingheata la start download.
am incercat sa-i deschid porturi peste porturi cum spun aia acolo, trecand prin DMZ si mergand pana la a lasa complet jos firewallul dar degeaba. trebe sa merg prin vecini cand vreau o aplicatie pe care n-o pot instala la mana.
mi-a mers ok inainte si n-am schimbat nimic prin routere.
eu banuiesc ca aia m-au simtit ca nu se pupa locatia mea reala cu locatia IPului.
sunt pe Teksavvy si astia banuiesc ca tuneleaza in Toronto si de acolo ies in lume, imi apare ca am IP de Toronto daca fac un test. Aplicatiile astea gen google spy simt insa locatia reala (gps wi-fi)
aveti idee ce-ar putea fi si cum sa-l doftoricesc?
ce ma seaca e ca multe aplicatii nu le le gasesti decat pe market, daca le-ar da si la liber stiu sa instalesz un apk la mana.
cam incep sa-mi schimb parerea despre G astia, pe zi ce trece se apropie de nazi aia  de "martorii lui jobs"

Offline georgica81

• Hero Member
« Reply #15 on: Sunday 16 October 2011, 12:16:17 »
eu cam de 2 saptamani nu mai pot downloada de pe market.
iese pe net fara probleme (prin wi-fi numai, n-am plan de date) pot naviga prin market dar daca incerc sa descarc o aplicatie ingheata la start download.
am incercat sa-i deschid porturi peste porturi cum spun aia acolo, trecand prin DMZ si mergand pana la a lasa complet jos firewallul dar degeaba. trebe sa merg prin vecini cand vreau o aplicatie pe care n-o pot instala la mana.
mi-a mers ok inainte si n-am schimbat nimic prin routere.
eu banuiesc ca aia m-au simtit ca nu se pupa locatia mea reala cu locatia IPului.
sunt pe Teksavvy si astia banuiesc ca tuneleaza in Toronto si de acolo ies in lume, imi apare ca am IP de Toronto daca fac un test. Aplicatiile astea gen google spy simt insa locatia reala (gps wi-fi)
aveti idee ce-ar putea fi si cum sa-l doftoricesc?
ce ma seaca e ca multe aplicatii nu le le gasesti decat pe market, daca le-ar da si la liber stiu sa instalesz un apk la mana.
cam incep sa-mi schimb parerea despre G astia, pe zi ce trece se apropie de nazi aia  de "martorii lui jobs"
incearca sa te duci in settings, applications si pe market da-i un force stop si clear data, clear cache.

Massther Clinic - Massage therapy

Offline cristav

• Full Member
« Reply #16 on: Monday 17 October 2011, 05:56:09 »
incearca sa te duci in settings, applications si pe market da-i un force stop si clear data, clear cache.
am incercat deja asta si nu vrea. eu zic c-am facut cam tot ce iese la googalit si nica http://www.google.com/support/forum/p/Android%20Market/thread?tid=57b5e3efa7477b50&hl=en
problemele au aparut dupa un update de-a Marketului.
cele care-s setate pe update automat si-l fac fara probleme, la fel pot sa descarc de pe http://slideme.org/ tot fara probleme.
cred ca-l flashuiesc cu CyanogenMod 7.1.0 ca tot m-am saturat sa astept pana binevoiesc astia sa impinga androidu 2.3.7 si pentru Canada