Ca sa te lamures. Si pe tine, ca se pare ca ai ratat intreaga discutie cu individa asta (acum ar fi vremea sa o chem oleaca in curte pentru cat stress mi-a produs).
Deci, eu eram in sick leave ca aveam cancer, ma plictiseam, ea ma stia de pe romaniana ca scriam bine si corect, isi cauta oameni sa ii scrie la ziarul Acasa. A spus ca e munca voluntara, ziar comunitar. Ok. Eu aveam pagina politica ca prin mediile alea ma invarteam, am facut interviuri faine cu oameni politici de seama. Pana Parjol, contabilul, a trimis la mine statele de plata in loc sa le trimita la ea. Si normal ca am zis halt. Si normal ca Magdalena Manea a ramas cu o pagina goala cu trei zile inainte de trimis la tipar.
Si, daca tot sustine ea ca ziaru era chiar facut de voluntari, cu ce bani o plecat sotul ei in Romania de o vuit diaspora ca o plecat cu “banii firmei”.
A mancat ea mult rahat despre mine, nu doar ca eram beata SI DROGATA (uite asta ai omis), dar si ca fetita imi era imbracata ca vai de ea si mucoasa, si flamanda... dar aia e, ce sa ceri de la un animal ranit? Poate e fericita acum pe camion.
Dar cand i-o plecat burduhanosul de la casa cu toti banii firmei, cu mine a plans ore in sir la telefon, nu cu aia pe care ii platea, aia disparusera ca nu isi primisera osul...