Author Topic: Sfarsitul lui Trump  (Read 4669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dorel

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Toronto
 • Posts: 15.242
Re: Sfarsitul lui Trump
« Reply #260 on: Thursday 16 November 2017, 18:13:16 »
Casa Alba si republicanii au repurtat joi o prima victorie in Camera Reprezentantilor reusind sa treaca "Proiectul de Reforma Fiscala" care anunta "cea mai mare scadere de taxe" din istoria SUA, continand reduceri pentru companii si persoane fizice, potrivit Fox News . Proiectul de lege a trecut cu 227-205 voturi pentru, treisprezece republicani votand insa impotriva proiectului.

"Este un pas mare spre indeplinirea promisiunii noastre de a oferi reduceri fiscale istorice pentru poporul american pana la sfarsitul anului", a fost reactia Casei Albe.

Situatia in Senat va fi insa diferita, avertizeaza analistii, care apreciaza ca republicanii vor trebui sa convinga cat mai multi democrati ca sa le voteze proiectul care se confrunta cu destula opozitie chiar in interiorul Partidului Republican.

Cea mai importanta masura vizeaza companiile pentru care impozitul ar scadea de la 35% la 20%, adica sub media tarilor industrializate, de 22,5%.  Initial, Trump ceruse o scadere pana la 15%, dar a avut opozitie chiar in propriul partid. Estimarile arata ca doar aceasta masura ar costa intre 2.000 si 2400 de miliarde de dolari.

De asemenea, ar urma sa fie introdusa o taxa unica pentru veniturile obtinute de companii americane in strainatate, volumul acestora fiind estimat la 2.600 de miliarde de dolari.

Si impozitul federal pe venit ar urma sa fie redus si ar avea mai putine trepte, coborand de la sapte, astazi, la doar trei, cu un nivel maxim de 35%, in loc de 39,6%. Celelalte doua cote de impozitare diferentiata vor fi de 10% si 25%.

Cota suplimentara de impozitare de 3,8%, impusa persoanelor care inregistreaza venituri nete de peste 200.000 de dolari anual, va fi anulata, la fel ca impozitul minim alternativ si taxa imobiliara speciala.

Presedintele a declarat ca revizuirea va face SUA mai competitiva si va ajuta familiile din clasa mijlocie, dar democratii au criticat planul sustinand ca Trump face noi cadouri pentru cei bogati.

Proiectul fiscal republican nu detaliaza ce beneficii fiscale ar putea fi eliminate pentru a compensa costul reducerilor, specialistii apreciind ca negocierile ar putea fi extrem de dificile in acest context, iar, pentru votarea programului fiscal, republicanii au nevoie sa atraga de partea lor si sustinerea unor democrati.
Care sunt pricipalele masuri si reduceri ale programului de impozitare republican:
Pentru companii:  Impozitul va scadea de la 35% la 20%.
Companiile isi vor putea deduce valoarea achizitiilor facute, iar daca isi repatriaza banii tinuti in strainatate ar plati doar 10% taxe
Va fi introdusa o taxa unica pentru veniturile obtinute de companii americane in strainatate, volumul acestora fiind estimat la 2.600 de miliarde de dolari.
Pentru familii: Impozitul federal pe venit ar urma sa fie redus si ar avea mai putine trepte, coborand de la sapte, astazi, la doar trei, cu un nivel maxim de 35%, in loc de 39,6%.
Dublarea sumei pe care persoanele si familiile le pot deduce, de la 12.000 la 24.000 de dolari C
ota suplimentara de impozitare de 3,8%, impusa persoanelor care inregistreaza venituri nete de peste 200.000 de dolari anual, va fi anulata.
Credite mai mari pentru familiile cu copii Eliminarea impozitului pe mosteniri.


Offline grupalu

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 5.991
 • Canadian Security Intelligence Service
Re: Sfarsitul lui Trump
« Reply #261 on: Thursday 16 November 2017, 19:58:45 »
Casa Alba si republicanii au repurtat joi o prima victorie

tot nu reiese, tot nu reiese...

deci, de 50 de ani incoace US se inglodeaza in datorii pentru ca nimeni nu cumpara produsele muncitorilor americani, nici macar americanii insisi.

Cum reasezarea taxelor il face pe muncitorul mai performant ( adica mai rentabil ) ? Prin scaderea salariilor ?


dar nu in ultimul rand :laugh: sa remarcam si cuvantul "prima"


« Last Edit: Thursday 16 November 2017, 20:00:36 by grupalu »
† Angrignon   
† Jean Drapeau
† Fenderguitars

Offline grupalu

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 5.991
 • Canadian Security Intelligence Service
Re: Sfarsitul lui Trump
« Reply #262 on: Thursday 16 November 2017, 22:13:51 »
pentru ca niciodata cand postez ceva normal nu ma poti lasa fucking in pace, tre sa te bagi in seama cu mine periodic cu intepaturi ca sa-ti ridici ego-ul de pe jos. ugh.. da normal ca altii sunt narcisisti, nu tu..

Rufus sufera un soi de PTSD, a ramas cu constiinta blocata la nivelul anului 2005. Probabil ca a fost cel mai frumos an din toata viata lui si refuza sa schimbe calendarul din perete. Deci nu PTSD ci mai degraba pe invers, PHSD, post happiness stress disorder. Uite mai jos :

tristeţe mare pe capu' tau grupulis că am veşti proaste pe tema asta,  se iese cu apel pe celulare ca sa nu mai apară ciudaţi ca tine
pe multi ii întrebai ce useri sunt pe forum si ei o scaldau ca "ah, eu doar citesc!" aşa ca fuck-off, ramaneţi la nivelul de cititor

Rufuse, daca ajungi sa citesti aici, repeta cu voce tare cifrele de mai jos :

2
0
1
8

† Angrignon   
† Jean Drapeau
† Fenderguitars


Offline Rufus

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Schloss Adler
 • Posts: 26.729
Re: Sfarsitul lui Trump
« Reply #263 on: Thursday 16 November 2017, 23:16:20 »
presa de bine incepe sa-si dea seama de jocurile lui Trump: de la Manfort la Podesta Group, cheers! :grin:

http://edition.cnn.com/2017/11/11/politics/podesta-group-mueller-investigation/index.html

294 sealed indictments, more fun to come for sure!
"Aquilla non capit muscas"