un popor de artisti in ce ? sunt la fel ca orice alti oameni, nu dau afara de munca, am subordonati din Cuba, si crede-ma ca NU sunt nici foarte brilianti nici NU dau afara de etica muncii, trebuie eu sa le fac tgreaba ca ei chilesc in week ends ori dupa program desi au asignate taskuri... eu sunt dezamagit de Cuba, un fel de Romania sudista 2.0
Dorele , cand vorbesti de romani pe zone , incearca macar sa le inveti istoria . Capacitatea , indemanarea si ingineozitatea nu se masoara prin a bate cuie in 2X4-i .
Tu sti ce e ala un TINC ? (tzinc) . Ei bine , eu am facut pentru mai bine de ( ? ) de ani , mobila prin imbinari in ticuri , numai la comanda .In meseria me-a nu se folosea nici cuie nici clei , totul imbinari prin tzincuri facute manual . Imi pare rau ca am ajuns sa spun asta aici , pentru ca invidiosii si dusmanosii au ce discuta dar se pare ca doar asa pot intelege unii ce spun , ca tu nu vei intelege niciodata .Daca la tine unii nu aveau indemanarea sa bata cuie in "cusagi" ( tow by four stick ) sau sa le scoata cu ranga de piroane , poate ca nu aveau indemanare pentru asa ceva sau poate ca ii deranja atitudinea ta . Fata de voi banatenii , sud americanii nu e ca sunt o elita dar au sensibilitatea lor cand boss-ul e o zdreanta , motiv pentru care e greu de lucrat cu ei , pentru cine nu-i cunoaste .
In cca ( ? ) de ani in bussines , am avut la mine romani din toate zonele si voirbesc in multitudinea de ani de cateva sute de romani . Daca puneam un banatean sa faca ce facea un maramuresan , la mine in atelier , dadeam falimet de mult .
Dute pe harta romaniei si ai sa vezi ca in materie de mobila , ma refer la care au lucrat la mine ,ai sa gasesti asa :
1) Maramuresenii-Salajenii si Bacaoanii
2) Calarasi-Mehedinti- Iasi - Mures
3) Tulcenii , la impletit fibra lemnoasa
Am avut doi banateni buni meseriasi dar traiau la voi cu viza de flotant , erau moldoveni din Bacau
Voi , daca sunteti banateni get-be-get aveti doua mani stingi . Atat de mult va place munca incat va straduiti sa ajungeti patroni inainte de a sti meseria . Aveti ochi sa criticati dar nu indemanare profesionala .