Citesc asemenea comentarii si uneori ma face sa rad dar de cele mai multe ori imi aduce aminte de e cunostinta comuna , un tip care mai iese in grupul nostru de prieteni din cand in cand . Doi din grupul nostru , sunt cam mareti , isi schimba masinile si daca trebuie si daca nu trebuie , le mai ia cate un diamant la sotii , fac cate 2-3 vacante pe an etc . Nu e ca nu au bani dar le si place sa se dea mareti . Tot timpul cand ne intalnim incep sa se laude cu noile lor realizari .Este un altul in grupul nostru , care desi rar vine cu noi afara , nu-si permite , nici odata nu are cu ce sa se laude insa culmea , desi are o varsta , bani nu are , nici nu arata ca un "Antonio Banderas" , permanent a avut cele mai tinere si mai frumoase femei . Intr-o zi si-a gasit si el o tipa , el la peste 60 la vremea aia ea la peste 50 si isi puse-se in gand sa ramana cu ea . Dupa un timp , ii spune tipa:
-Am realizat ca esti prea sarac pentru mine si nu cred ca e potrivit ca noi sa ramanem impreuna .
-Da , ii spune el , eu sunt foarte sarac iar tu , nici tu nu ai suficienti bani sa ne asiguram ceva pentru batraneti si nici timp nu mai ai ca sa strangi , esti prea invarsta ca sa mai ai timp sa strangi bani pentru batranete . Sti , continua el , de mult ma gandeam ca daca tot stau cu o femeie care nu are o stare materiala mult , mult mai buna ca a mea , ma gandeam sa caut una mai tanara , macar dupa ce mor eu sa aibe timp sa stranga bani pentru zile negre

))
Ce mi-a placut mie la tipul asta , tot timpul a recunoscut ca nu i-au ajuns banii uneori nici de mancare dar permanent a refuzat sa primeasca ceva de la noi . De cele mai multe ori , refuza sa primeasca si o cafea de la noi . Iesim afarfa impreuna , noi ne luam cafea , dulciuri ceva iuar el se uita . Ii oferim de multe ori insistent dar refuza in mod categoric . Singurul de la care primeste cel mai des e un amic brailean cu care a copilarit impreuna , in Romania . O data , vine braileanul la o petrecere , eram vre-o 8 , toti cunoscuti apropiati si scoate "o caramida" de sute pe masa si cu un aer de mistocar zice ;
- In seara asta am bani dar nu platesc , pentru mine plateste prietenul meu , la care asta ii spune :
-Ba nu fi tampit ca doar n-o sa apelez la nevasta-ta sa stea cap[ra ca sa-mi dea bani sa-ti platesc tie consumatia !
- Ma esti nebun , mai bine platesc eu la toata lumea !:)))