Author Topic: Topicul lui Fender  (Read 71847 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline John Galt

  • Sr. Member
  • ****
  • Location: Montreal
  • Posts: 5.290
  • [Scrie un text beton aici]
Re: Topicul lui Fender
« Reply #840 on: Sunday 26 July 2020, 10:05:01 »
asta era the ultimate thing la astia mai scapatati care si-au facut ''casa pe pamant'', la boston pe la care am fost in vizita
bineinteles ca pe carbuni, nici nu se discuta de altceva, io am tacut malc ca daca ziceam ca noi facem gratare pe aici cu gaz ma faceam de kko

cu pulpa de porc nu te mai da in barci aiurea, ascult-o pe Marioara si pe mine, cea mai buna iese la cuptor, mijotata incetisor o ora jumate, o mananci cu buzele de frageda (la fel iese si friptura de oaie la cuptor, daca esti amator)
e drept ca tre sa ai rabdare si sa pregatesti din timp, nu-i ca la gratar unde in 10-15 minute ai parlit carnea
pt gratar ai ceafa si cotlete, pulpa la cuptor, baga la cap!!!
Ceafa, bucată întreagă, o faci 4h minim. Eu o țin pe la 8h pe temperatură mica.