@Marioara, aveam 21-22. Ai povestit aici ca ai renuntat la veganism din cauza ca te simteai rau, dar sa stii ca acum oamenii stiu cum sa manance ca sa nu aiba carente nutritionale. Exista multi oameni care-s vegani de 25-30 de ani si mai nou cel mai imbucurator, sunt adolescenti si tineri care nu au mancat niciodata produse de animal si sunt foarte sanatosi, si qwerti spunea de ei, tare mi-as dori sa cunosc tinerii astia.
Acum stim ca trebuie B12, DHA din alge pentru creier, K2, iod, seleniu, lumea s-a schimbat si veganismul e posibil, dar e drept ca trebuie multi bani sa abandonezi maculatura care umple burta fara sa aduca beneficii, ci dimpotriva.
Acuma n-am mancat produse de animale de mai multe luni, sigur ca pungile de sub ochi, buhaiala a disparut prima. Sunt curioasa cum va fi dupa ani de zile. Nu zic ca nu o sa mai mananc, dar nu in viitorul apropiat.
The holistic cruise al carei link l-am pus e plina de lume care traieste la superlativ asa. Chestia asta obosita ca veganilor le lipseste carnea e impinsa doarte mult de marketingul zilelor noastre. Mai vedem in viitor. Parerea mea e ca perioada cat ai fost vegana ti-a ajutat corpul cel mai mult, dar fiecare mananca ce simte ca are nevoie, nu suntem la fel. Mie-mi prieste foarte tare mancatul asta mai ascetic.