Author Topic: Modificarile codurilor penale  (Read 3922 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grupalu

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 6.503
Re: Modificarile codurilor penale
« Reply #40 on: Thursday 11 January 2018, 16:57:52 »
ei, te tachinam si eu, nah. Poate Dorel sa aibe idei ceva cu vacantele in Madagascar, el stie sa se inteleaga cu genul lui Mazare din priviri, fara sa schimbe o vorba !

Ken Bogart.

Fient ce am gasit. In 2004 un profesor de la Dartmouth (colegiu din Ivy League) a taiat nodul gordian, adunand mere cu pere. S-a stins din viata repede, la 62 de ani, ca multi atatia altii, de parca Combinatorica scurteaza viata ! Uite cum arata astfel de adunari !

Fruits

Ken Bogart


Offline grupalu

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 6.503
Re: Modificarile codurilor penale
« Reply #41 on: Friday 12 January 2018, 03:46:39 »
ma uitam cum iar este scos Iliescu de la naftalina... alt mit urban si Iliescu asta, comunisti verzi pe pereti in galeria securismului messianic.

PSD-ul a fost infiintat de catre Ceausescu in anii '70, cand a deschis portile partidului. De la 200.000 de membri - elita taraneasca, avem un salt la 4 milioane de romani care gusta din succesul rapid prin bagarea in fata la coada. Asa a fost in anii '70, asa este si astazi. Cum ar spune SOV, "nu te poti pune domn'e cu vointa unui popor." Asta vrea romanul, acesta este visul lui istoric, sa suceasca gatul la gaina, sa o puna in traista si sa mearga la oras, unde sa dovedeasca cat de descurcaret este.

Prin deschiderea portilor partidului, Ceausescu a desfiintat comunismul si a infiintat cleptocratia.