Author Topic: Sa ne radem, azi iar US...  (Read 165188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Dorel

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Toronto
 • Posts: 17.007
Re: Sa ne radem, azi iar US...
« Reply #2800 on: Sunday 19 January 2020, 06:05:03 »
Da cind a fost america slim dorele?
Ah, da, cam pina prin 1950.
Ha ha ha ce tare !


Asta e adevarat, am vazut recent serialul MADMEN pe Netflix, toti actorii aproape erau slabi, dar fumau si beau de stingeau !
Pusheen the cat


Offline Liliac

 • Sr. Member
 • ****
 • Location: Trupul aici dar sufletul ACOLO, ACASA!
 • Posts: 3.687
 • God doesn't believe people exist
Re: Sa ne radem, azi iar US...
« Reply #2801 on: Sunday 19 January 2020, 09:58:45 »
Ha ha ha ce tare !


Asta e adevarat, am vazut recent serialul MADMEN pe Netflix, toti actorii aproape erau slabi, dar fumau si beau de stingeau !


Fumau de aprindeau si beau de stingeau... :educated:
* Fighting for peace is like f*cking for virginity.

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 24.417
 • no master
Re: Sa ne radem, azi iar US...
« Reply #2802 on: Monday 20 January 2020, 16:31:15 »
Radeti voi dar cea mai pe val industrie este cea de nutritie si supplements. Toti sunt in kure de slabit, in programe, keto, paleo, mixed, low carbs, fasting, water, military cardio, crossfit si tot asa. Ma stric de ras cand vad promotiile la gym-uri in Ianuarie cand toti isi fac abonament si apoi vin de 2-3 ori si renunta, gym-urile raman cu membershipul platit deja in full, ehe.

Pe partea cealalta cei din big pharma s-au infratit cu food industry si sunt dupa mine cei mai mari criminali, mancarea este shit, totul este indopat cu antibiotice, steroids, mint de rup cu organic, bajetii au inteles ca o populatie nesanatoasa poate sa fie mulsa la infinit, nu protesteaza nimeni pt. ca sunt retarzi, apoi nu e nimeni sanatos si este client de la diete, supplements pana la medicamente. Am cel mai bun exemplu, am stat peste 2 saptamani in Colombia, am mancat si baut la greu, am venit mai slab, de ce?, pt. ca mancarea alora nu era pe filiera Kraft-Monsano-Bayer si toti rahatii hulpavi. Bine si acolo incep sa le bage pe gat rahaturile obisnuite insa sunt prea saraci sa isi permita, asa ca ei consuma local mult, si fermierii lor nu sunt inca inregimentati ca astia din Nord America.
Sa ridice mana cati consuma lapte nepasteurizat si neprelucrat de Saputo? Cati merg la ferme aproape clandestine care vand raw milk cum exista in Quebec si Ontario dar sunt fugariti de autoritati?
Iar mitul cu organics, vorbeam mai zilele trecute cu o tipa care lucreaza la vama, si radea aia de se spargea de fructele si legumele organice care vin din Chile, Peru, Guatemala si tot ce nu este acum de sezon. Quote on quote, bizonii platesc premium pe fructe si legume organice de import pe care noi le iradiem si stropim ca asa scrie la procedura, tot ce este de import se scaneaza si se stropeste uneori gazeaza pt. a nu importa nici un daunator, larva, si alte lighioane... Na, haliti sanatos struguri de Chile ca sunt organici, buwhahahahaha!

Ce a bagat tanti Obama era frectii la picioare de lemn, cam cum e meniul pt. kids de la McDonalds in loc de cartofi prajiti, apple, sa-mi tai mana daca am vazut vreun copil sa haleasca apples in loc de fries la McDo... Ca sa nu mai zic ca school boards sunt la nivel local, finantare, politici, tot si majoritar school boards sunt conduse de democrati, chiar si in state eminamente republicane.
You obey, u OK!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!