domnul admin,
Tin prin prezenta postare sa protestez pentru felul total injust cum procedati cu userul ce semneaza sub numele de grupalu. Personal nu vad nici o jignire in postarea unei poze cu un pitic chelios ce-si arata un inel. NU e nici macar degetul de onoare.
Stiu, grupalu poate fi enervant, ma enerveaza si pe mine pe teme politice, dar inteligenta lui este dincolo de orice dubiu. Si pana la urma frumusetea unui dialog consta in confruntarea de idei. Sunt oameni care si-au pus in semnatura lucruri foarte urate despre alti useri si n-au fost sanctionati de d-stra. In ceea ce ma priveste, sunt clar contra oricaror forme de cenzura, cum ar fi diminuarea numarului de postari pe zi, chiar si a unui user ca santiago, care e dincolo de orice inseamna o logica sanatoasa.
Consider ca faceti o mare greseala si va rog sa o consemnati. Pentru a fi solidar cu grupalu, pe care-l admir dar care ma si enerveaza cateodata, tzin sa spun ca ma voi autocenzura si eu, diminuandu-mi postarile la 5 pe saptamana.
Sper ca pe viitor sa aveti ganduri mai bune in ceea ce-l priveste pe userul grupalu si sa reveniti la situatia dinainte, macar la 10 postari pe zi.
Va multumesc,
Un user ce prostesteaza impotriva oricarei cenzuri.