Io ma spal cu un shower gel asa smoth and silky, kirkland ii zice, vine cite 4 sticle la pachet si imi intretin pielea mainilor cu gojo cherry.
incerc si incerc sa descifrez mesajul umoristic al lui Corolla si nu imi iese.
Da, sa presupunem ca ar fi fost vorba de niste slugi care au ajuns intr-un magazin de stapani si au facut rost de sapunuri de stapani iar acum se fataie pe Corso cu noile sapunuri.
Corola, om de rara noblete sufleteasca, vigilent, atrage atentia cu binecunoscutu-i limbaj scalciat : "nu sapunul este acela care deosebeste o sluga proasta de un stapan adevarat" "un jupan poate sa se spele si cu namol la Tekirghiol, tot stapan ramane"
Asa da, iar noi, suficient de inteligenti ca sa apreciem coroliana invatatura am fi uimiti de finetea mesajului si de nespusul umor.
NUMAI CA NU ESTE CAZUL.
Realitatea este ca Corolla just "fake it fake it till you make it" cum am spune in Canada, sau "a face pe prostul pana ajungi prost" cum am spune la Bucuresti.
Lipsit de triada lui protectoare, binecunoscutii Maestro-Baxy-Renegata, Corolla tine de unul singur contrapunctul la contrabas pentru o melodie care nu se mai canta... sau, putem spune ca este ca un ardei iute lasat pe fundul unei farfurii din care supa s-a terminat demult.
Zau asa, care-i sunteti prieten trageti-l de maneca cumva...