2002 - 2019 ::: 17 ani de QUEBEC.RO
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Man, ce descrie omul ca "multumit" e descrierea perfecta a bolnavului mintal de la 9 adus la stadiul de omida, e multumit, zambeste tamp, se misca usor, mananca "sanatos", medicatie de 3-4 ori pe zi, nu ii mai trebuie nimic, aproape zboara si canta...
Vreo cateva zeci de milioane cauta da devina bolnavi mintali (dupa tine) iar Buddha este supremul bolnav mintal
io cred ca un om "multumit" stagneaza. ala nu e un om fericit. un om care nu are un obiectiv, un scop in viata e un om nefericit. multumirea aia e doar o lancezeala. progresul nu a fost facut de oameni "multumiti".
E nevoie si de ei, Georgica se refera ca-s foarte multi care termina stiinte umaniste si muncesc pe joburi de joasa calificare. Ca numarul de pozitii la muzee, la biblioteci, etc, locuri unde asemenea pregatire are cautare e foarte mic, comparativ cu oferta larga (si e in interesul universitatilor sa o faca, stiintele umaniste au cele mai reduse costuri, mult sub o facultate tehnica). Iar copiii de 17...18 ani sunt usor atrasi de promisiuni gogonate ale staff-ului de la facultati ce-ti zic toti cum se bat angajatorii pe absolventii lor. Asta in absenta unor metode de comparatie clara, ca tot am adus vorba de asta.Societatea iroseste aiurea resurse facand training de specialitate la cineva care o sa lucreze in joburi necalificate, din cauza ca economia nu poate absorbi atita puhoi de undergrazi.
Fericirea nu se confunda cu multumirea . Multumirea este doar o parte a fericii in nici un caz multumirea perceputa ca o lancezeala. Progresul este o notiune vestica inventata tocmai pentru a te pune in jug. Omul a devenit din ce in ce mai bogat material si mai sarac spiritual (saracia spirituala nu datorita lipsei de cunostinte sau cultura ci de faptul ca nu prea mai stie ce este cu el). Omul actual este doar o marioneta, din ce in ce mai golit spiritual. Vrei sa iti dai seama de asta. Incearca intr-o zi sa stai doar cu tine insuti intr-o camera. Vezi cat timp poti sa rezisti? Nu cred ca mai mult de cateva ore (fara sa dormi) O sa iti dai atunci seama ce gol pe dinauntru esti.
pai aia zeci de milioane nu's reprezentativi. e ca si cum ai spune ca pedofilia e normala ca sunt cate sute de mii de oameni care o practica.
Out of subject. Oricum pedofilia este un efect secundar nedorit al manipularii mass-media. Era si inainte pedofilie dar nu ca fenomen de masa
trebe sa fii bolnav mintal sa te autoizolezi asa. tu ai avut probleme psihice si pastilele ti-au afectat creierul. omul e animal social. singuratatea e nefericire nu bogatie spirituala.
ba era fenomen de masa, dar era tinut sub pres fie din rusine, fie din neinformare. nu se vedeau la televizor, dar procentual erau la fel de multi.
Eu zic sa te mai informezi. Si pedofilia este un fenomen occidental. In Orient este destul de rar asa ceva.
asa este. in orient fetitele de 8-10 ani sunt luate cu CUNUNIE. iar unde e cununie nu e pedofilie.
alea norocoase. restul sunt luate pe la 6 ani si la 8-10 ani sunt dezvirginate.
Intelegi tot cum vrei tu. Nu a spus nimeni sa te auto izolezi ca regula ci ca experiment ca sa te intalnesti cu tine insuti. Omul care este gol nu are cu cine sa se intalneasca. Singuratate nu este bogatie spirituala!!!! Daca esti bogat spiritual in singuratate nu mai esti singur, ai "cu ce te hrani". Oamenii de azi sunt inconjurati de multi altii si au foarte multe modalitati de comunicare insa sunt niste oameni INSINGURATI chiar daca nu sunt singuri pentru ca le lipseste aceasta bogatie spirituala
(Eu totusi cred ca esti Ronnix ca prea o tii intr-una cu astea doua chestii: bogatia interioara prin lipsa interesului pentru materialitatea vietii si tineretea fara batrinete).