Sile e in mare formă tembelica în ultima vreme
după topicul cu investițiile unde nu știa că restricțiile pt US stocks in RRSP s-au abandonat de mulți ani a urmat teoria cu conservarea momentului cinetic după ceva așteptare, iar acum confundă un zid de protecție față de straini din afara cu zidul unei închisori care să tina oamenii în interior (gen zidul Berlinului)
iarna națiunii naște monștri
Boul baltzii bugetare nu se dezminte. Intre doua tembelisme "sexoase", de care nu rad nici traseistele de pe centura, la care e abonat, isi da cu parerea despre tot ce misca, EL le stie pe toate, el fute tot, el are intotdeauna dreptate, intre el si eternitate nu exista decat mizda pa-sii. Presupun ca italienii, spaniolii si englezii are trebui sa instaleze ziduri ca sa impiedice sosirea capsunarilor si asistentelor din Romania, Polonia, si alte tzari amarate din estul Europei.
Mufusel, tu chiar n-ai observat ca cu tine si cu Monin nu mai discuta nimeni, nici macar aia cu care te dai rotund ca-i cunosti? Pentru ca cu tine si cu Monin nu se poate discuta nimic, voi avetzi doar convingeri absolute, o caracteristica tipica pentru prostul fudul, si tipologia clasica a ratatului care o sa stea singur cu ea in mana, acum si pana la moarte, pe modelul idealului vostru, mos Santiago si Rasturnica. Eu macar n-am asteptari de conversatzie, vreau doar sa va fac un bine aratandu-va ca din cand in cand trebuie sa mai si luatzi, nu doar sa incercatzi sa dati puie prin gaurile din gardul dupa care va ascundetzi ca niste lichele de doi lei perechea.
Vai de capul vostru de cacanari anemici, ar trebui sa-mi fie mila, daca nu mi-ar fi scarba.