Author Topic: Venezuela  (Read 2181 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online blueeyes

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 6.651
Re: Venezuela
« Reply #60 on: Sunday 10 February 2019, 02:32:31 »
Pacat ca multi n-o sa intelegeti aproape nimic dar e suficient daca macar doua persoane vor intelege ceva din acest video clip .

 
eu n-am inteles nimic ca nu inteleg spaniola, dar nu prind spilu, de ce nu ne poti spune tu direct in romaneste despre ce este vorba ?


Offline santiago

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 22.968
Re: Venezuela
« Reply #61 on: Sunday 10 February 2019, 09:27:02 »
eu n-am inteles nimic ca nu inteleg spaniola, dar nu prind spilu, de ce nu ne poti spune tu direct in romaneste despre ce este vorba ?


Pentru cine intelege foarte bine spaniola , poate sa se trezeasca la realitate si la randu-i sa-i trezeasca si pe cei ce nu inteleg. Tipul asta , in mai multe videoclipuri , vorbeste despre cum sunt furate natiunile lumii , bogate in petrol , materii/metale rare etc. Cum se creeaza haos in aceste tari , timp in care tarile puternice iti fura bogatiile , adica exact ce se intampla si in Romania de 30 de ani , hoti in politica care ne-au fost inventati de marile puteri si marile corporatii , pe care tot ei nii arata cu degetul , de cate ori ii impiedica sa-si faca jocurile , multe chestii pe care populatia nu le afla nici o data .

Ca de exemplu :

Cati stiti ca sunt doua tari in europa care detin Telur iar Romania in cele mai mari cantitati ,material extrem de scump si extrem de cautat dar stiti ca muriti de foame pentru ca a furat Dragnea unu sau doua miliarde de euro dar ca marile corporatii scoat din Romania bogatii de sute de miliarde , nu veti sti nici o data .

 https://infoalert.ro/metal-rar-folosit-la-invelisul-bombelor-atomice/

Cel mai inalt om in stat , presedintele tarii , nu poate ajunge in aceasta functie daca nu este omul de incredere al celor care ne jefuiesc , pentru ca el poate avea acces la toate secretele de stat si daca nu-i cu ei , ajunge precum Ceausescu , Milosovici , Gaddafi sau Daddam .
Fuck you Columbus and your curiosity