Noh, cred ca ma jucai si eu pt o vineri seara cu nimic mai bun de facut decat cautat bilete pt la vara.
Agno, nu mai pedala in gol, ca nu sunt H..orus si nici barbat, pt a mia oara. O sa ajung sa urlu la luna, ca e plina.
Intrebare serioasa, daca puteti fi, ca vad ca acu sunteti doi, tu si Dorel: ce din stilul scrisului meu va face sa credeti ca sunt El sau Barbat. Scriu cu litere mari, ca ma simt ridicata la un rang interesant.
Ce exercitiu ar fi ala sa te consider pe tine Agno, tot una cu Ronin si Rufus? Aveti aceleasi veleitati, afinitati politice, imodestie si infatuare, nu vorbiti deloc bine engleza si va bagati sau starniti polemici numai ca sa creati discordie si sa va dati dreptate unul la altul in oglinda. Pai, se poate, dar cuget, vad diferentele intre cei 3 useri, spre deosebire de tine care esti ca magarul dupa un singur morcov, doar pt ca e portocaliu.
Agno, draga, ce pot sa fac ca sa ma crezi? Iti trimit inima mea in cutia cu chibrituri? O sticluta cu sange produs de zaibar?
Un deget de zombi oltenesc sa vezi ca nu sunt clona nimanui? O caruta de mure crete de pe Valea Jiului? Un tractor de fete zburlite de la zeama de varza din butoi de dud? Un smoc de praz si o strachina de lutenita calita pe jarul painii de la tzest?
( Recomand cu caldura ultima oferta, e delicioasa, n-ai mancat in viata ta daca n-ai trait intre Bailesti si Dabuleni ).
Pst, si tocmai am zis ca ma potolesc. Am varza calita la cuptor, scuzati, mai raman oleaca cu voi, e prea fun
Mihai, ce facem, bre, omul e clar in burnout si eu inrautatesc situatia. Macar pe tine Agno te-a ginit ca esti barbat.
Sa nu va puna draq sa imi intrati prin telefon sau sa ma dati in gat pe la job, ca asta
remarc, ca e expresia tare pe aici, ca e delict mare si stiu ca aveti destul cap si tact sa ne jucam pe forum ca oamenii normali, intr-o societate anormala.