Stai asa. Ca nu o ia de nevasta. Vrea numai sa se intalneasca. Dating sites sunt versiunea 2018 a barurilor din 2000
Iaras nu pot sa accept si nici sa inteleg . Adica , vrei sa spui ca ala pana nu se vede cu aia sta nefutut ca nu are ce ? ! Nu stiu , deja am avioane `n cap . Cat de tampit poti sa fi sau ce motive sa ai sa astepti nefutut pana te intalnesti cu cineva cunoscut pe un site .Lamuriti-ma fratilor ca nu mai inteleg nimic !
Imi spune odata , cu multi ani in urma , o nepoata prin alianta:
-Unchiule , hai sa-ti prezint pe vecina mea , o cunosc de 20 de ani , de 8 ani suntem si colege de serviciu . A divortat acum 16 ani si te asigur ca in toti acesti ani nu a avut pe nimeni .
-Giorgiana , i-am zis ,daca femeia aia nu a avut pe nimeni 16 ani , pai chiar are probleme la bibilica iar eu nu sunt doctor, nu popsesez un sanatoriu pentru aia plecati cu pluta !
Ma intreb , oare ce probleme au astia care fut doar daca gasesc la matrimoniale si nu ma refer la cei care gasesc in localitatea lor , unde ei locuiesc , ci la cei care se deplaseaza in alta tara, asteptand o gramada pana are vreme sa se deplaseze.