Author Topic: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario  (Read 28990 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Agno

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 28.192
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #360 on: Friday 25 May 2018, 16:30:22 »
Acum intre noi fie vorba, trebuie sa fi retard sa consideri NDP-ul, un partid care exista pe minciuna ori pe iluzia ca exista o alternativa.

E un mecanism tare ticalos in cultura asta de entitlement si se duce la vale cu fiecare noua generatie. Pentru ca raspunsul fiecarui guvern de stanga la orice problema sociala e sa pompeze bani sperand ca dispare, ori de cate ori ajung la guvernare mai imping o punga in bratele celui 'necajit'. Necazul ii ca exista un prag peste care munca de joasa calificare nu mai e atractiva decat pentru retarzi. Povestesc ai batrani cum se duceau pe furis, la agentii de unemployment sa-si colecteze cecul de welfare in vremuri nasoale, sa nu-i vada vecinii. Si abia asteptau sa gaseasca ceva, orice sa iasa de pe welfare.

In vremurile astea de desfrau financiar oamenii ancorati in genul asta de trai se lauda unul la altul cu ce chestii noi a mai reusit sa scoata bani de la prostii platitori de taxe. De la un ajutor dat la nevoie, pina te pui pe picioare inapoi am ajuns la lifestyle de la 18 ani pina mori.

Cand am auzit ca Toronto are 270,000 de welferisti profesionisti (la 2,5 milioane de insi) mi-a cazut fatza. Asta e din anii trecuti. Cu valul de 'refugiati' americani care vin cate 100 pe saptamana de ceva vreme, probabil ca am trecut lejer de 300,000 de plangea primarele sa-i dea guvernul banii de urgenta ca nu mai are de unde sa plateasca belfereala noilor-veniti. I-as da numai bocanci in gura. Pai nu tu cu gurita aia de Labrador castrat ai latrat ca Toronto e sanctuary city si lasati sarmanii sa vina la mine, de parca cheltui din banii lu' ma-sa de butelie ...

Asta e, NDP devine din ce in ce mai popular pe masura ce segmentul de populatie asistata devine determinant. Mai pune si tot downtown core-ul populat de baizuo locali si deja ai destul sa intri la guvernare.

As face o lege ca-n State, unde sa fii obligat sa anunti sursa de finantare a platformei politice. Ca asa, intre efficiencies-urile lui Ford si erorile matematice ale NDP-ului is numai promisiuni ampulea, platite de urmatoare generatie care probabil o sa-si bage 3 pooli in noi cu elan cand or sa primeasca nota de plata. Cam cum isi baga millenials-ii in baby-boomeri da' de vreo suta de ori mai apasat. Si pe buna-dreptate.

Daca intrebi un canadian la intamplare cat ne costa gradul asta urias de indatorare n-are raspuns. Ca e genul asta de discutie face lumea incomfortabila. E 8% ! Daca am vrea sa-l platim tot, ca Ceausescu in 50 de ani, ar fi 16%. Majoritatea fondurilor de investitie nu au return mediu asa mare. La fiecare 100 de dolari colectata la taxe ar trebui sa platim 16 dolari la chinezi pe urmatorii 50 de ani sa iesim din fundatura asta din care fratele chinez castiga si boul canadian plateste, ca e condus de perdanti miopi de cand se stie.

Bai bine, o sa zica lumea, da' si China se imprumuta cand vrea sa construiasca baraje ... sau cand vrei sa-ti iei casa fara sa pui banul jos (nu ca mine, eu is special) si ei morgage ... alea-s imprumuturi de dezvoltare ... in care stii exact cati bani or sa-ti intre in buzunar si poti sa calculezi exact ca in 50 de ani o sa-i dai inapoi dupa care iesi in castig. Pe cand asa, sa te imprumuti sa platesti programe sociale e ca si cum ai vinde mobila din casa sa faci rost de bani de chirie.


Offline Mercutio

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 5.496
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #361 on: Friday 25 May 2018, 17:50:08 »
"Cand am auzit ca Toronto are 270,000 de welferisti profesionisti (la 2,5 milioane de insi) mi-a cazut fatza."

poti sa-ti culegi fatza de pe jos  :grin: ca informatia ta e falsa. Cifra e de fapt 256 de mii (9.4% din populatie) si reprezinta nr. de persoane care primesc Government transfers. Adica:

Government transfers
- All cash benefits received from federal, provincial, territorial or municipal governments during the reference period. It includes:

    Old Age Security pension, Guaranteed Income Supplement, Allowance or Allowance for the Survivor;
    retirement, disability and survivor benefits from Canada Pension Plan and Québec Pension Plan;
    benefits from Employment Insurance and Québec parental insurance plan;
    child benefits from federal and provincial programs;
    social assistance benefits;
    workers' compensation benefits;
    Working income tax benefit;
    Goods and services tax credit and harmonized sales tax credit;
    other income from government sources.
 vezi aicisa:

http://www12.statcan.gc.ca/census-recensement/2016/dp-pd/prof/details/Page.cfm?Lang=E&Geo1=CSD&Code1=3520005&Geo2=PR&Code2=35&Data=Count&SearchText=ontario&SearchType=Begins&SearchPR=01&B1=All

All the children are insane
Waiting for the summer rain

Offline Rian

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 1.455
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #362 on: Friday 25 May 2018, 18:14:18 »
 Genul asta de propaganda neoliberala , recte impotriva asistenatului social, chipurile in crestere si pe care l-ar promova sistematic politicile social-democratice, diabolizate drept comuniste,  este promovat pe diferite canale sociale, vezi forumurile, indeosebi de oameni modesti si foarte incapatinati , adica niste ipochimeni , ei insusi saraci, daca i-am compara fie si cu patura superioara a clasei mijlocii. Asemenea ipochimeni sunt instare sa-ti  sa-ti insire vrute si nevrute in cifre si procente despre venitul social sau asistanat.
As vrea sa adaug numai ca a fi welfare nu este o placere si nici o gaselnita pentru marea majoritate a celor care ajung in aceasta stare , ci este o conditie de supravietuire si de demnitate sociala. Insa nu asta ma intereseaza acum. Ci faptul ca ipochimenul nostru isi ridica vocea asa cum jupan Dumitrache comenta republica , ca el este platitor de taxe si se simte jefuit de cei de pe welfer.
 Bai sa fie - ce ipocrizie si ce mascarada!
 Bine ar fi fost sa fie chiar asa, dar nu e  deloc asa.
In fond, o intreaga politica extrem de sofisticata liberala acorda o bogatie uriasa prin subventii , privilegii, economice si funciare,  scutiri de imposite ( vezi paradisele fiscle +) si multe alte derivate financiare si fiscale prin care clasa patronala pur si simplu ia bani din buzunarul platitorilor de taxe si le trece in contul profitului propriu. Aceasta bogatie este atit de mare , incat costul asistenatului pare  este o gluma de copii prosti sau de pus in gura ipochimenilor tembeli
Cum spunea Martin Luther King : .”avem un sistem socialist pentru bogati si capitalismul salbatic pentru saraci »
la randul sau ,Marx, il ghicise bine si pe criticul ipochimen «Nimeni nu poate fi fi mai fanatizat impotriva comunistilor decat micul burghez disperat de a fi infundat de faliment" 

 Si nu oare ar ajunge pe welfer, dupa faliment, acest fanatic mic burghez atotstiutor ? Ba bine ca nu !

 

.
 
« Last Edit: Friday 25 May 2018, 18:16:51 by Rian »


Offline christianT

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 7.792
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #363 on: Friday 25 May 2018, 18:22:50 »
Asa tovarase Rian! Infierati-l pe Agno pentru deviatie burgheza! Merita un vot de blam in plenara PCR. Cum isi permite sa-i atace pe bietii asistati social, victime nevinovate al unui sistem ticalosit capitalist?

Eeeiii ce vremuri cand de pe un piedestal, in fatza multimii incremenite, te credeai stapanul comunist al unei biete secunde de putere si taiai si-i acuzai pe toti cei care nu gandeau stangist ca tine...
Unde esti tu Marx??
« Last Edit: Friday 25 May 2018, 18:23:51 by christianT »
Nu imbatranesc, imi creste valoarea.

Offline Agno

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 28.192
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #364 on: Friday 25 May 2018, 19:02:11 »
"Cand am auzit ca Toronto are 270,000 de welferisti profesionisti (la 2,5 milioane de insi) mi-a cazut fatza."
informatia ta e falsa. Cifra e de fapt 256 de mii (9.4% din populatie)

Esti sigur? Ca am citit-o in Toronto Star, cel mai stangace ziar de la un ocean la altul. Si oricum ar fi, bate foarte aproape de numarul dat de tine, nu e nici o problema.

Acuma, inainte sa ataci oameni de paie, hear me out. Nu-s impotriva ajutarii in cazuri legitime, femei fara adapost, insi cu probleme de mansarda, I'm good. Tu stii c-am lucrat in primii ani de Canada in cladiri cu asistati. Din 204 apartamente (sau 220 in al doilea) erau NUMAI 2..3 persoane care trebuiau ajutate realmente. Restul erau single mothers care lasau copii singuri si plecau la produs, dealeri de prafuri sau husleri care o frecau toata ziua dar aveau toti dureri de spate. Multi altii cu joburi la negru. E anecdotic, stiu, insa oamenii astia sunt o imensa majoritate a celor 256 sau 270 de mii de insi descrisi. Tu-ti imaginezi probabil ca sunt chipuri de ingeri care plang in coltzul camerei de lipsa caldurii umane de tristeturi existentialiste. Eu iti spun ca sistemul social din Ontario e mai abuzat(a) ca o batranica de bordel in prag de pensie.

In alte provincii mai sarace, guvernul zilei a lansat campanii de oprire a dezmatului cu bani publici, identificarea abuzatorilor si scoaterea de pe liste (gen daca te vede ala de la guvern trimis sa investigheze ca ridici rotile de iarna in masina desi tu esti trecut ca ai dureri de spate cronice si nu poti munci atunci zbori fara parasuta). Bravo lor. In Ontario nu se face nimic de gen, ceea ce ma face sa conchid ca guvernantii ontarioti inchid ochii cu buna stiinta (mai putin conservatorii care n-au baza de votare in blocurile de asistati) la problema asta, la schimb cu voturile pe care le primesc.

In alegeri in care de obicei diferenta intre primul si-al doilea clasat e minimala, 10% din populatie face o diferenta uriasa. Si de platit pentru ingineriile astea platim noi, prostimea.

Deci nu vreau sa se schimbe nimic in social safety network, dar vreau onestitate in aplicarea lui.  Ceea ce ar trimite la munca o multime de oameni.

Daca ti se pare ca vorbesc de vreun Armaghedon sa stii ca s-a facut. Partial sub Harris, mai bine si mai exhaustiv de catre Clinton in legislatia Welfare to Work din 1996. S-a apreciat ca 2 treimi din recipientii de welfare in diferite forme au reintrat in campul muncii.

Dar Bill Clinton era in anii aceia leftist moderat, ceea ce l-ar pune in ziua de azi in rand cu fascistii, in mintea unui SJW turmentat. Care nu si-a facut curat in dormitor, evident. :D

Asa tovarase Rian! Infierati-l pe Agno pentru deviatie burgheza!

Lasa-l, man. Vorbim cu cineva articulat (dar suspect ... oricine mai e de stanga dupa 40 de ani e foarte, foarte suspect) ca mercutio dar nu ne opintim in toate buturugile mici cu valente autoritariene.

Sa traiasca dom' mercutio!


Offline Rufus

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Schloss Adler
 • Posts: 29.154
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #365 on: Friday 25 May 2018, 19:53:48 »

Din 204 apartamente (sau 220 in al doilea) erau NUMAI 2..3 persoane care trebuiau ajutate realmente. Restul erau single mothers care lasau copii singuri si plecau la produs, dealeri de prafuri sau husleri care o frecau toata ziua dar aveau toti dureri de spate. Multi altii cu joburi la negru. E anecdotic, stiu, insa oamenii astia sunt o imensa majoritate a celor 256 sau 270 de mii de insi descrisi.


esantionul tau de 204/220 nu e dovedit ca reprezentativ pt sutele alea de mii (un mizilic)  :P

traiasca mercutio omu' cifrelor, desigur
"Aquilla non capit muscas"

Offline Rian

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 1.455
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #366 on: Friday 25 May 2018, 19:56:33 »


Eeeiii ce vremuri cand de pe un piedestal, in fatza multimii incremenite, te credeai stapanul comunist al unei biete secunde de putere si taiai si-i acuzai pe toti cei care nu gandeau stangist ca tine...
Unde esti tu Marx??
 
ehei , ce comedia aici !
 Pristanda si conu Agno
 - Curat murdar , dom Agno
Long life coana Joitica, pardon conita Israela ot Ierusalemul din vale
 bai tontonee bai, sa mor de ras cu tine si cu ast nea jupan Dumitrache !
 
« Last Edit: Friday 25 May 2018, 19:58:18 by Rian »

I Translate it

Offline Agno

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 28.192
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #367 on: Friday 25 May 2018, 20:01:54 »
esantionul tau de 204/220 nu e dovedit ca reprezentativ pt sutele alea de mii (un mizilic)  :P

N-am zis ca e reprezentativ, nu-s peste tot 98%. Dar pot baga mina in foc ca-s peste 50%. Persoanele care lucreaza direct in domeniu (gen asistentele sociale) iti pot confirma ca sistemul este muls, se stie ca este muls dar se pastreaza linistea asta din care beneficiaza toti (mai putin platitorii de taxe).

Mi s-a parut intotdeauna ca cineva a avut umor cand a numit legislatia asta Ontario Works. Like really. ;)
« Last Edit: Friday 25 May 2018, 20:03:44 by Agno »


Offline Rian

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 1.455
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #368 on: Friday 25 May 2018, 20:18:10 »
Oh, da am uitat sa va spun : NPD a castigat alegerile in Ontario
 Dumnezeu
....................................... ....
 Pristanda si dom aGNO,-ATENTIE - sunteti condamnati la asistanat
....................................... ....................................... .......
  Utiliser votre cerveau
Prenez le contrôle
Sentez la force
Monter de l’intérieur

 

Offline Rian

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 1.455
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #369 on: Friday 25 May 2018, 21:12:12 »

Lasa-l, man. Vorbim cu cineva articulat (dar suspect ... oricine mai e de stanga dupa 40 de ani e foarte, foarte suspect) ca mercutio dar nu ne opintim in toate buturugile mici cu valente autoritariene.

Sa traiasca dom' mercutio!
  poftim exemplu cu dom agno de gandire rinoxcereasca:
 criticii de azi  ai tovarasilor”  de altadata se asemena cu aceia ca doua picaturi de apa: si aceia si acesti agnocritici iti arata si te indruma cum sa gandesti , adica sa gandesti ca ei rednickeste,-  big brother in mizerie - si daca, vezi doamne,  nu gandesti ca ei , esti suspect , prin urmare esti de stinga, adica esti comunist .

 Precum acesti agnocritici sunt autoritari in fond, dar latra in fata lumii despre altii ca ar fi autoritari ( fiindca sunt comunisti, bah) , 

tot la fel sunt si misogini sadea, dar chelalaie in fata fetelor de aici pe forum ca ar fi pentru egalitatea intre sexe, bah - o adevarata comedie !

tontonel e doar un fel de pristanda, mi se pare neimportant .


 

Offline corolla

 • Hero Member
 • *****
 • Location: scarboro (tărâm de vis ®)
 • Posts: 16.506
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #370 on: Friday 25 May 2018, 21:17:04 »
io sper ca ndp n a cistigat alegerile, prea a fost brusc si neasteptat saltul, suspectez fake news sa schimbe orientarea nehotaritilor si sa i descurajeze pe simpatizantii pc.
daca pina acu eram hotarit sa nu merg la vot ca nu pot vota pc din ontario, si nici liberalii nu i inghit, m am hotarit sa merg si sa votez pc si sa mi tai mina pe urma.
I am in perfect shape for my weight.

Offline anacordis

 • Jr. Member
 • **
 • Location: Montreal
 • Posts: 685
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #371 on: Friday 25 May 2018, 21:47:42 »
@Mercutio, long time no see, bine-ai revenit
@Rian, multumesc pt replica la filmuletzul cu fata romana in masina spre spital, am remarcat-o si apreciat mult
@corolla, cred ca NDP -ul castiga, numai datorita faptului ca ontariotii au trecut prin conservatori, liberali, dar prin ei nu inca, asta e patternu-l cand votantii sunt in halul asta de dezamagiti, pun stampila pe ce n-a mai fost.

Legat de subiectul la care s-a ajuns, intrebarea mea pt voi este: ce simte un platitor de taxe de origine romana cand e muls?
(explicatii cu detalii grafice sunt permise si bine facatoare la furia reprimata 💣)

Eu nu ma gandesc la asta decat in Aprilie, in fiecare an, timp de vreo 5 minute asa, ca mi-ar fi prins bine rau aproape jumatatea cealalta din salariu si alte 5 minute pe luna la gropi si masina cand imi musc limba si injur ca la usa cortului.
Dar daca vad un cersetor sau o mama monoparentala cu tigara/pot-ul in gura, copilasul in carucior, imbracati vai si amar, exemple sarace si aleatorii, alea 5 minute din Aprilie se evapora instant.


Noh, T S Eliot, zicea ca Aprile e luna cea mai crunta, in poezia lui lungutza de mai bine de 400 de versuri (Waste Land)
Din cate povesteste Agno, Ontario pare un astfel de wasteland si manuitorii lui un soi de Fisher kingi care asteapta sa fie vindecati miraculos de lipsa de oua in a dramui bugetul provinciei, in maniera responsabila.


Deci, mulsul asta, revenind la oile noastre incarcate de lapte si aprig mancatoare de iarba modificata genetic, de ce face asa rau la sanatatea platitorului de taxe?

"April is the cruellest month, breeding
Lilacs out of the dead land, mixing
Memory and desire, stirring
Dull roots with spring rain
Winter kept us warm, covering
Earth in forgetful snow, feeding
A little life with dried tubers."« Last Edit: Friday 25 May 2018, 21:49:30 by anacordis »


Offline Rian

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 1.455
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #372 on: Friday 25 May 2018, 22:03:19 »
io sper ca ndp n a cistigat alegerile, prea a fost brusc si neasteptat saltul, suspectez fake news sa schimbe orientarea nehotaritilor si sa i descurajeze pe simpatizantii pc.
daca pina acu eram hotarit sa nu merg la vot ca nu pot vota pc din ontario, si nici liberalii nu i inghit, m am hotarit sa merg si sa votez pc si sa mi tai mina pe urma.
si io sper ca tine , corro-corro-; dar uite cum pun ieu problemul : cat de aproape esti tu de asistanat , pe de-o parte,  si de aproipae esti tu sa fii milionar ,pe de alta parte ; atunci tot asa, vezi tu,  sa votezi tu NPD-ul sau cu PC; ca adica daca o sa ajungi milionar ( fie si prin loterie ca tot aia e) , atunci o sa te pupe in cur PC-ul ; insa daca ai sa ajungi pe welfer - cine stie cum vine treaba - atunci ai sa pupi in cur NPD-ul ca sa faca bine cu asistanatul - crois-moi; bai corroleo , , pune raul in fata corroleo, spune-o vorba din batrani, si dai un sut lui Agno cu titibombele lui de renick ,
cu tontonel nu-ti pierde vremea , asta linge pe unde se poate . . .

Offline Agno

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 28.192
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #373 on: Friday 25 May 2018, 22:37:09 »
.sorry
« Last Edit: Friday 25 May 2018, 22:49:05 by Agno »

Offline Agno

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 28.192
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #374 on: Friday 25 May 2018, 22:48:06 »
m am hotarit sa merg si sa votez pc si sa mi tai mina pe urma.

LOL, cred c-o sa fie o gramada de maini acolo ... pe-a mea o recunosti dupa ghiulul de aur de 28 de karate, stil shotokan smuls.

ontariotii au trecut prin conservatori, liberali, dar prin ei nu inca, asta e patternu-l cand votantii sunt in halul asta de dezamagiti, pun stampila pe ce n-a mai fost.

Exista doua cuvinte in dialectul local care inca mai sperie pe cei de seama mea si peste. BOB RAE. Cand unul din astia care i-au prins gloria aude de cele doua cuvinte, incepe sa-l ia tremuriciul, ochii i se umfla ca la melc, le ies pete galbene pe piele, incep sa vorbeasca in onomatopeice si sa respire greu, totul stropit din belsug cu sudori reci.

Legat de subiectul la care s-a ajuns, intrebarea mea pt voi este: ce simte un platitor de taxe de origine romana cand e muls?

Ca orice posesoare de dotarea mulgabila. La inceput e placut, sexos, pe urma dispare interesul, apoi incepe o iritatie locala si se termina cu o mastita de te tavalesti pe jos de durere. Pentru unii dintre noi toate fazele listate mai sus nu se intampla intr-o viata de om. Unii raman intr-o extaziere priapica pina mor, gafaind de placere in timpul mulsului. Alti, expusi la tratament de soc, mai asa, ca mine, realizeaza asta in 2 ani max.

Din cate povesteste Agno, Ontario pare un astfel de wasteland si manuitorii lui un soi de Fisher kingi care asteapta sa fie vindecati miraculos de lipsa de oua in a dramui bugetul provinciei, in maniera responsabila.

Sa pui Ontario, buget si responsabil in aceiasi fraza este de un comic nebun.  Genul de nebun psihotic.  :laugh:

Offline Rufus

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Schloss Adler
 • Posts: 29.154
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #375 on: Friday 25 May 2018, 22:48:34 »

Persoanele care lucreaza direct in domeniu (gen asistentele sociale) iti pot confirma ca sistemul este muls, se stie ca este muls dar se pastreaza linistea asta din care beneficiaza toti (mai putin platitorii de taxe).


de fapt nu-ti confirma nimeni nimic tocmai pe motive de beneficii, astia din sistemul social (inclusiv de pe forum) sunt cei mai vocali aparatori ai jecmanirii statiste, isi inchipuie ca banii pe care-i incazeaza vin de la bogati nu din buzunarele amarastenilor  :whatever:
"Aquilla non capit muscas"

Massther Clinic - Massage therapy

Offline Agno

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 28.192
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #376 on: Friday 25 May 2018, 22:54:14 »
de fapt nu-ti confirma nimeni nimic tocmai pe motive de beneficii, astia din sistemul social (inclusiv de pe forum) sunt cei mai vocali aparatori ai jecmanirii statiste, isi inchipuie ca banii pe care-i incazeaza vin de la bogati nu din buzunarele amarastenilor  :whatever:

Ba-ti confirma. Dar nu pe CBC sau alt canal MSM care spune numai lucruri frumoase. Iti confirma in privat, acolo unde nu te aude nimeni. Locul unde iti versi frustrarile de gen, intre amici. Eh, is multe de zis aici, cred ca-n avalansa asta de prosteala ideologica, unde nu e posibil sa mai spui lucrurilor pe nume, locul ala unde te descarci de tot BS-ul identitar e singurul loc sa-ti pastrezi sanatatea mentala. Pentru unii e dormitorul conjugal, pentru altii sunt intalnirile astea cu prietenii apropiati unde spui ce-ai de zis si respiri usurat ca ti-ai luat de pe suflet si n-ai facut-o la munca ca-ti pierdeai jobul.

De acord ca mentalitatea e ca banii sunt smulsi de la 1% care dorm pe saci cu aur, triseaza toti prin Panama si merita beliti.
« Last Edit: Friday 25 May 2018, 22:55:26 by Agno »

Offline Rufus

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Schloss Adler
 • Posts: 29.154
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #377 on: Friday 25 May 2018, 22:57:16 »
te felicit ca ai oameni d-astia pe langa tine, noh
"Aquilla non capit muscas"

Offline Agno

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 28.192
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #378 on: Friday 25 May 2018, 23:10:36 »
Ma umfla rasul la astia suparati pe 1%, ca le poti zice factual ... badie, daca faci peste 35,000 CAD/an, esti intre cei 1% la scara planetara.

Daca esti unul din cei care-si doneaza juma' de salariu lunar sa ajute un sat din Sudan sau gen, atunci imi scot palaria si zic ca fratele meu, you practice that you preach. N-am intalnit unul inca. Asa ca hai, la baie cu predicile astea.

Offline Mărioara

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 19.160
Re: M-am inscris in Partidul Conservator din Ontario
« Reply #379 on: Saturday 26 May 2018, 08:54:50 »
Tace mort în păpușoi omul politic Dorel.
Mai bine donai sa salvezi focile, pinguinii, matzele bagaboante.
Bucurati-va!