Author Topic: La Deva , mai rau ca la Vaslui  (Read 415 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline santiago

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24.331
La Deva , mai rau ca la Vaslui
« on: Friday 14 August 2015, 13:06:02 »

 http://adevarul.ro/locale/hunedoara/destinul-crunt-femeii-violate-cei-trei-calai-batuta-intrat-coma-lasata-intr-o-balta-sange-centrul-devei-murit-doua-zile-chinuri-1_55cce009f5eaafab2c7f51c2/index.html


Quote


Trăia o adevărată dramă. Îşi ascundea faţa de lume, cu o glugă, pentru că mai fusese violată şi îi ere ruşine de umilinţele la care a fost supusă", a povestit o fostă apropiată a victimei.


 Mi se pare ca mentalitatea oamenilor a ramas tot atat de saraca , asa cum era in perioada stalinista.


 Femeii ii era rusine de cele ce i se intamplase si isi acoperea fata cand iesea in lume.Asta nu este o metoda de a lupta pentru interesele si abuzurile la care cineva a fost supus.


 Cazul asta imi aduce aminte de doua cazuri din perioada stalinista.


 1)O femeie vaduva careia ii murise sotul in razboi , dar care pe deasupra mai era si muta(putea sa vorbeasca dar era aproape imposibil s-o intelegi) , a fost batuta noapte in casa ei pana la lesin , pentru ca nui vroia sa-si doneze mica avere "colectivului" , dupa care , pentru ca tot nu a cedat a fost violata de (se presupunea) doi haldai veniti din alta zona.
2) Un alt caz , o familie cu cinci copii nu accepta sa-si dea animalele la colectiv iar activistii vremurilor i-au inscenat femeii aventuri amoroase cu un vecin.Cazul sa judecat in curtea colectivului iar ca martori au fost aduse doua tipe ai caror soti  erau in puscarie pentru fals si furt dinb avutul obstesc.Familia cu cinci copii sau mutat in alt sat , femeii ii iera rusine sa iasa in lume pentru acuzatiile false ce i se adusesera.


 Aceste tehnici de acuze false nu au fost folosite doar de comunisti , ca doar nu inventasera ei mersul pe jos si apa calda.Acuzatiile false au fost folosite din totdeauna si inca se mai folosesc.


 Din pacate , societatea romana nu a invatat un lucru:
 
 A se merge cu capul sus cand acuzatiile sunt false , iar femeile violate sa nu le fie jena de ce li sa intamplat , ci sa iasa in lume si sa divulge totul cu capul sus !
« Last Edit: Friday 14 August 2015, 13:07:43 by santiago »
Fuck you Columbus and your curiosity